Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Fenerbahçe'den Ömer Beyaz'ı aldım 6m pounda 16 yaşındayken, 2 sezon rotasyonda baya kullandım felaket gelişim gösterdi.
Sergio Gomez'i 70-80'e okutup yerine monte edicez.

Ekli dosyayı görüntüle 78749
Çok iyi gelişiyo bu yav. ben de bizim kapıyı kadro dışı bırakmıştım oyunda o ara gerçekte de öyle bi şeyler olmuştu sinirlenmiştim şimdi pişman oldum kadroya dahil ediyorum cocuk aglıyo :D

Çok iyi gelişiyo bu yav. ben de bizim kapıyı kadro dışı bırakmıştım oyunda o ara gerçekte de öyle bi şeyler olmuştu sinirlenmiştim şimdi pişman oldum kadroya dahil ediyorum cocuk aglıyo :D
Ben Kapı'nın imzalamayacağını bildiğim için direk set for release yaptım transfer sezonu bitince :asd: . Denizlispor'da sürünüyor.

bu sene sonu GSmize iyi bi kadro kurup ayrılacam takımdan 45 mn butce var
en sevdiğimiz oyuncuya sözleşmesinde en düşük serbest kalırı koyup
yeni takımla anlaşıp onu transfer etmedik mi?
hepimiz biraz şerefsiziz
var mı değişik lig ve takım önerileriniz Galatasaray kariyeri baymaya başladı. @Can Karabacak @Ünsal Vardar
çok fazla derinlerde olmasın günlük 2-3 saatimi ayırabiliyorum maksimum 😦
italya fio
almanya werder bro
fransa bordo

var mı değişik lig ve takım önerileriniz Galatasaray kariyeri baymaya başladı. @Can Karabacak @Ünsal Vardar
çok fazla derinlerde olmasın günlük 2-3 saatimi ayırabiliyorum maksimum 😦
Valla bana da lazım hatta ben de yazacaktım da sen yazmışsın:asd: benim cska moskova kariyerim var kenarda orası da keyifli oluyor aslında shakhtar modelini rusyaya taşıdım gibi
fransada montpellieri alasım var belhandam yüzünden
çek ligi kariyeri düşünüyorum o ligi seviyorum. hep kendi içinden döndürüyolar transferleri ve doğu avrupa ülkelerinden 2-3 adam alıp devam ediyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt