ince ayrıntaya inmeyeceğin için söyledim onlarıTakımlardan ziyade ligler çok klasik be reyiz. Farklı bir şeyler peşindeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ince ayrıntaya inmeyeceğin için söyledim onlarıTakımlardan ziyade ligler çok klasik be reyiz. Farklı bir şeyler peşindeyim.
yok yok ben baya ayrıntıya detaya girerim fm oynarken ama genelde böyle sorunca 3. 4. liglerden takım söylüyorlar çokta zevkli oluyor ama 7-8 günde anca 1 sezon bitirebileceğimden dolayı çok uzun soluklu kariyer istemiyorum sadece.ince ayrıntaya inmeyeceğin için söyledim onları
mls ve brezilya aklımda benim ama mlsi eskiden bi denemiştim mali müşavirlik sınavına girmiş gibi oldum kapattım oyunu, envai sözleşme var 1000 tane kural varyok yok ben baya ayrıntıya detaya girerim fm oynarken ama genelde böyle sorunca 3. 4. liglerden takım söylüyorlar çokta zevkli oluyor ama 7-8 günde anca 1 sezon bitirebileceğimden dolayı çok uzun soluklu kariyer istemiyorum sadece.
Mesela İskoçya ligi , MLS, Brezilya ligi falan o tarz deneyimlediğiniz ve keyif aldığınızı ligler varsa o tarz bir şey arıyorum.
sanırım en dominant maçımı oynadım şimdi. gol yedik sinirlendim ama şovumu yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 78756

pyerre kim üstat foto alalım
bende yok reis, sistemim iyi zaten@Can Karabacak arayüzde yavaşlık hala var mı
benim pcde iyi amabende yok reis, sistemim iyi zaten
orjinal temayi kullaninca biraz daha hızlı oluyo. yav bu salaklar oyun altyapisini 2018ile degisti ordan beri en iyi pcde bile 60-120-144 fps alamiyosun hiç arayuzde. mesela 16-17yi aklina getir yag gibi akıyordu oyun. her sene sigames forumunda bu arayuz kasmalari ile ilgili onlarca konu aciliyo, adamlarin cozumj cache silin he oldu aw biz bilmiyoruz onu.benim pcde iyi ama
arayüz yavaş geliyor yav eskiden daha hızlıydı
ya da çok lig açıyorum ondan mı acep
tekrar başlayasım geldi
52 şut çekip 9 gol attığın maçtan keyif aldın mıorjinal temayi kullaninca biraz daha hızlı oluyo. yav bu salaklar oyun altyapisini 2018ile degisti ordan beri en iyi pcde bile 60-120-144 fps alamiyosun hiç arayuzde. mesela 16-17yi aklina getir yag gibi akıyordu oyun. her sene sigames forumunda bu arayuz kasmalari ile ilgili onlarca konu aciliyo, adamlarin cozumj cache silin he oldu aw biz bilmiyoruz onu.
Nerede benim FMorjinal temayi kullaninca biraz daha hızlı oluyo. yav bu salaklar oyun altyapisini 2018ile degisti ordan beri en iyi pcde bile 60-120-144 fps alamiyosun hiç arayuzde. mesela 16-17yi aklina getir yag gibi akıyordu oyun. her sene sigames forumunda bu arayuz kasmalari ile ilgili onlarca konu aciliyo, adamlarin cozumj cache silin he oldu aw biz bilmiyoruz onu.
mac oynanirken forumda takiliyordum ben izlemiyorum ki 3-0dan sonra52 şut çekip 9 gol attığın maçtan keyif aldın mı

sivasi yenemedik yav orda kazansak fm sahibi idin :'(Nerede benim FM
abubakarı sever misinmac oynanirken forumda takiliyordum ben izlemiyorum ki 3-0dan sonra![]()
Ben anlamam Can. Yendik saysivasi yenemedik yav orda kazansak fm sahibi idin :'(

sevmemabubakarı sever misin
maç analiz eder misin kapsamlı özete alıpsevmem
yav ben yeni yetme fmci degilim. onlara takilmam bile, taktigimi oturtur kritik anlara alir gecerimmaç analiz eder misin kapsamlı özete alıp