Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
her mesajina kangal koyarimneye karışmıyon

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her mesajina kangal koyarimneye karışmıyon

İskoçya ligi açayım diyorum
Altyapısı sağlam olan takım var mı
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hangi rolde nerde oynatiyonpaqueta bir çöp
tanışıyor muyuz?hangi rolde nerde oynatiyon
:3838:tanışıyor muyuz?
paqeta geçen sene oynadığımda hiç işe yaramamıştı ondan sövesim geldi:3838:
galyano profil alalımbir italyan köpeğini daha tokatlıyoruz, ilk maçtı bu çeyrek finaldeki muhtemelen 5 yicez orda
Ekli dosyayı görüntüle 78973
sıkıntı çıkaracak tip
gecen sene cıkarıyodu zaten once tamam satacam dedim sonra satmıyorum dedim beni niye uğraştırıyonuz falan dedi bana it herifsıkıntı çıkaracak tip
satsezonsonu

hedef neregecen sene cıkarıyodu zaten once tamam satacam dedim sonra satmıyorum dedim beni niye uğraştırıyonuz falan dedi bana it herif
biraz yedek bıraktım ama mecburduk ona ihtiyacımız vardı aramız düzeldiyerine adam aldım gael nsombi diye beleşe bu sene satıp bu young gangsta tipi oynatırlar artık ben ayrılacagım
Ekli dosyayı görüntüle 78978
gelen tekliflere baglı tamamen kafamda pl la liga falan yok şampiyonluk mucadelesi içinde olan her ekibe katılabilirim ilk 5te olsunlar yeterhedef nere
alt lig yap artıkgelen tekliflere baglı tamamen kafamda pl la liga falan yok şampiyonluk mucadelesi içinde olan her ekibe katılabilirim ilk 5te olsunlar yeter
sevmiyorum ya alt ligleri, ugrasamam 8-9 özellikli denyolarlaalt lig yap artık

ibrahimovic kaç gol atar bu sezonsevmiyorum ya alt ligleri, ugrasamam 8-9 özellikli denyolarla![]()
10 golü geçemez (penaltı hariç)ibrahimovic kaç gol atar bu sezon
leaoyla oynadın mı hiç10 golü geçemez (penaltı hariç)