- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.367
- 5.998
senden alacağım 1 gençlik var lan kodumun oyunu
ustteki hileyi acikla unsfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senden alacağım 1 gençlik var lan kodumun oyunu
ahbab ilk seneden yapılan transferler gereken açıklamadırustteki hileyi acikla unsfield
ahbab ilk seneden yapılan transferler gereken açıklamadır
transferleri add manager ile yapmış gibi duruyor moderatöranlamadim o ney
yabancıların alayı satılmıştransferleri add manager ile yapmış gibi duruyor moderatör
uza@Ünsal Vardar silmedin mi daha
dortmundda 5 yılda 4. şampiyonluğumu an itibariyle almış bulunuyorum
3 de ŞL kupam var
ama bu sene şampiyonlar liginde maalesef folloş olduk
milan ilk maçı 6-0 kazandı oyuna müdahale ettikçe battık. 2. maçı 10 kişi kalmama rağmen 3-0 yendim
6-0 biten ilk maç sonrası çok entresan bir olay yaşadım. futbolcular milan deplasmanına giden taraftarın biletlerini aralarında para toplayıp ödedi
![]()

Şanlı deportivoyu eski gücüne kavuştur.bi takım önerin kariyer önerin hep ben mi önercem 3-4 gündür oyuna girmedim, o kadar başarılıyım ve bu oyunu o kadar iyi oynuyorum ki artık devam etmek anlamsız geliyor
![]()
el turco deportivo hee, aklımda bulunsun olabilir rtaş güzel öneriŞanlı deportivoyu eski gücüne kavuştur.
bi takım önerin kariyer önerin hep ben mi önercem 3-4 gündür oyuna girmedim, o kadar başarılıyım ve bu oyunu o kadar iyi oynuyorum ki artık devam etmek anlamsız geliyor
![]()
ctesi-pazar günleri online kurslar veriyorum renktaş5 sezonda 3 CL sampiyonlugu mu aldin?
hilesiz,hurdasiz oynuyorsan ben bu oyunu oynamayi bilmiyorum o halde.hizlandirilmis kurs alirim dostum ucreti karsiliginda
hattı savunma yoktur sathı savunma vardır, o satıh bütün sahadır