Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forma paketi yükledim gaza geldim, sabahlar olmasın.

forma.webp

üstadın geçmiş istatistiklerini atar mısın abi
ulan varya marcaoyu sattı bu şoparı inad etti satmadı gene. hoca emekli olsun gsden bana teklif gelir gelmez sırf bunu kovmak için kabul edip istifa edicem.
istatistiklerinde her sezon iyiye gitsede pek bi numarası yok benim 16 yaşındaki mert bundan daha iyi
1597437412520.webp

ulan varya marcaoyu sattı bu şoparı inad etti satmadı gene. hoca emekli olsun gsden bana teklif gelir gelmez sırf bunu kovmak için kabul edip istifa edicem.
istatistiklerinde her sezon iyiye gitsede pek bi numarası yok benim 16 yaşındaki mert bundan daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 89174
üfff heykeli falan yapılmıstır floryada şimdi.
tl ile oynamak nedir abi adamın kafası karışır ya:D

önliberoda oynayan lyundima ve barça arasında bu sezon bazı şeyler yaşandı
bu maçı tribünde misafir olarak izledim. saviolalı senelere gtttim dk 28den sonra
1597437564936.webp

üfff heykeli falan yapılmıstır floryada şimdi.
tl ile oynamak nedir abi adamın kafası karışır ya:D

heya tl işi biraz sakat oldu doğrusu. fakat iyi bi yandan. bi sezonda 3 gencoyu 17milyon liraya satınca miktarın o fazlalığı iyi hissttiriyor
ya ne heykeli bi yuru git

bizim ortasahadaki genco yönetimi ayartıp fenere kaçtı gene. o sinirle dünyanın 4 bi yanını dolaştım
ve böyle bi arslan yumurtası buldum. sözleşmesi korumada değil. takımnda aylık 230 tlye oynuyor.
bu çocuğu istanbul takımlarına daha sonra çakarım stadyumları karşılığında. bizimkisi yeni açıldı 10bin kişilik yetmiyor
1597443737564.webp
1597443762366.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt