Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzaktan takip etmek çok zevkli ya yiyin birbirinizi, Liverpool ile ilk sezonu Avrupa Ligi Şampiyonluğu ile tamamlıycaz.

son.png

ŞL Final: Juventus - Manchester City
AL Final: Everton - Liverpool

Kenan Oktay denen bir herif ha bire milli takıma gelip duruyor. Baktım Sivasın yardımcı antrenörüymüş :rolleyes::rolleyes:

Türkgücü Münihle 2. Liga ciktim.
Sadece 4 Yenilgi , birinci oldum!

Sorna 2. Bundesligada Topcu alamadim, Baskan para yok diyor bedelsiz olanlar gelmek istemiyor ....

Sokayim böyle seye.

Oyuncularla sözlesme yenilemek bile mümkün degil para yok zaten ...

Sacma sapan isler.

Beyler bunun mobil versiyonu nasıl? Ben akşama kadar işim gereği bilgisayar başında olduğum için, bir de bunun için bilgisayar başında oturmak istemiyorum, eve gelince şöyle koltuğa uzanıp oynamak istiyorum. Mobil versiyonunu tavsiye edermisiniz, yoksa hiç bulaşmiyayım mı?

Beyler bunun mobil versiyonu nasıl? Ben akşama kadar işim gereği bilgisayar başında olduğum için, bir de bunun için bilgisayar başında oturmak istemiyorum, eve gelince şöyle koltuğa uzanıp oynamak istiyorum. Mobil versiyonunu tavsiye edermisiniz, yoksa hiç bulaşmiyayım mı?
Valla 2020sini oynadım aylarca çok basit bir sistemi var her türlü her takimi şampiyon yapabilirsin 2 3 sezondan sonra silersin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

issiz basladik 0 özelliklerle henüz alan olmadi

bende can sikintisindan gs ile bi basliyim dedim ilk sezondayim 31 mac oynadik , maasi yuksek olan herkesi gonderdim Feghouli , Falcao, Belhanda, Luyindama. Az maaliyetli topcular aldim iyi gidiyor. Uefada cerek finaldeyim. namaglup gidiyorum ligde.

1611451405255.webp

1611451436769.webp
1611451455120.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt