Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Vidic fişi cekti manudan aynı tarife 3-1:ayatollah:
Vidic fişi cekti manudan aynı tarife 3-1:ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Transfer güncellemesi çıksın da yeni kariyer açiyim.
supportsinteractive.com sitesinde downloads sekmesinde data diye bir kısım var oraya transferleri eklemişler.site resmi site ama bu data eklentisi resmi değil henüz yine de düzgün çalışıyor ve bunu belgelerim klasöründe ilgili yere eklediğinizde oyuna başlarken data ksımından seçiyorsunuz böylece 12-13 sezonu temmuz ayında Drogba ve Sneijder ile başlayabiliyorsunuz.Drogba'nın yanlış hatırlamıyorsam 12m euroya yakın sözleşmesi var Sneijder'de 5 civarı.Drogba bende ortalamanın üstünde oynadı ama sneijder hep 7 civarındaydı bir patlama yaşatamadım , belki de taktik seçimlerimde hata yaptım ama her zaman amc pozisyonunda serbest /oyun kurucu ya da offansif orta saha olarak oynattım.Arada sırada frikik ve uzaktan şutlar dışında çok ortalama bir performans gösterdi ama yine de 2 sene sonra drogba'yı antrenör yapıp Sneijder'i 27m euroya tottenham'a satınca yönetimin de 15m civarı eklemesiyle transfer bütçem max 79m euroya kadar çıktı.3.sezona bu parayla girmek müthiş birşey ama oyunda 50m euro para bastırıp hemen hemen messi ayarında oyuncular hariş 80 ratingli herkesi satın alabilmenize rağmen sözleşmeye imza atmıyorlar.Birkaç kez şampiyonlar ligini kazanmak gerek.:cool:
Bu resmi sitenin resmi yapımcıları tarafından konulmuş bir data paketi.Kullanmazsan kullanma ben bir sorun yaşamadım.Resmi güncelleme dışında güncelleme kullanmam.
)
Ben Ruben Jenssen i aldım büyük oyuncu olacak
çok büyük bir transfer için uğraşıyorum bakalım olacak mı![]()
duyum nerede:ayatollah:
patladı transfer , para yetmedi![]()
karısını halasını dayısını ikna ettim Keita para isterim dedi gelmedi![]()
ben bu kariyer için başlık açmayı düşünüyorum ,
açayım mı sence Semih ?