Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

bende bugün verdi bir kaç kez ama düzeldi , sanırsam steam ile ilgili bir sorun vardı bugün.

abi tam gazımı aldım kafamda sistem oturttum gözlemci falan aldım maça başlarken takım konuşmasından önce oyun kapandı kötü oldum

trasnfer menzilim norveç. güzel hoş adamlar var. alamıyorum tabi yabancı sınırından dolayı ama fredrik gulbrandsen adlı genç kardeşimizi kadromuza katmaktan kendimi alıkoyamadım

Cevap: Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

O zaman hedefin bir kaç takviye yaparak ligde ilk 4e girmek yani en azından avrupa ligine kalmak türkiye kupası devam ediyorsa onada saldirabilirsin

takviye şart gibi gözüküyor , Çağdaş , Emrah ve Gekas yaşlarından dolayı zorlanıyorlar bu sezon , Pino ve Erman şuana kadar hayal kırıklığı , Eray'ın performansı da geçen seneye göre düşük , orta saha çok tecrübesiz , Emrullah dışında tüm orta saha genç ve maç yoğunluğunu kaldıramıyor , bir yada 2 tane liderlik yapabilecek adam lazım.

3-5-2'yi bayağı tuttum. Toplam 5 maçta denedim, kalemde gol görmedim henüz.

orta 5lide tek önlibero mu var yoksa çift mi?

yada önliberosuz , hücumcu beklerle mi oynuyorsun ?

Juventus'un yaptığı gibi diziliyorum sahaya. Juventus'un taktiğine bak görürsün abi. 3'lü savunma, önlerinde tek ön libero. Ön liberonun önünde sol ve sağ iç ve kenarda da ofansif bekler oynatıyorum. İlerde çift forvet.

takım konuşması yapıp , hepsine bağırıp çağırıp adam olun la trilyonluk eşşekler , ağzınızı burnunuzu kırarım la sizin dedim , top oynamaya başladır :D

222222pvp.jpg

abi kerem bulut kardeşimden nasıl performans aldın

milli takımda coşuyor , ulan diyorum bu adamdan faydalanalım bari , Gekas'ı kesip oynatıyorum sonuç belli , 2. yarı başında oyundan çıkan oyuncu K.Bulut , giren oyuncu T.Gekas :D :D

Lyn Oslo ile başlıyorum. Norveç'in 2. Ligi..Bizim Spor Toto 2. Lig seviyesi yani.

Bu takımla 4-5 see önce harikalar yaratırken adamlar iflas edip gitmişlerdi amatöre kadar. Buraya kadar çıkmışlar. Bundan sonrası da bizim işimiz artık.

milli takımda coşuyor , ulan diyorum bu adamdan faydalanalım bari , Gekas'ı kesip oynatıyorum sonuç belli , 2. yarı başında oyundan çıkan oyuncu K.Bulut , giren oyuncu T.Gekas :D :D

:D hmm aranızda anlaşamıyorsunuz abi sanırım .artislik yapmazsa kiralıcam bende vleminx arkasında. aynı senaryo banada olabilir :D

sefanin dirsek yaralanmasi gibi kolpa bir sebeple yatmasi yc kaplanin ne kadar inefektif ve pasif bir td oldugunu gostermiyormu sizcede ~

Yiğit Can Kaplan Abi 3-5-2'ye dönmeyi düşünüyorsan, ofansif beklerin fiziksel özellikle iyi olmalı. Hız, hızlanma ve dayanıklık düşük olmamalı. Sonra forvetlerden en azından birinin tekniği ve driblingi iyi seviyede olmalı. Bu dizilişin bir başka güzel yanı da orta saha oyuncularının ceza sahasına daha sık girmesi.

hurşut meriç akanzi. keza tomis tosic kankalar.

@Yiğit Can Kaplan Abi 3-5-2'ye dönmeyi düşünüyorsan, ofansif beklerin fiziksel özellikle iyi olmalı. Hız, hızlanma ve dayanıklık düşük olmamalı. Sonra forvetlerden en azından birinin tekniği ve driblingi iyi seviyede olmalı. Bu dizilişin bir başka güzel yanı da orta saha oyuncularının ceza sahasına daha sık girmesi.

:D

Çağlar ve Emrah Eren beklerim , yedeklerim biri 19 biri 16 yaşında velet :D

Çağlar'ı sakatlanmadan oynatabilmek bile çok büyük bir başarı, tebrik ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt