Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

p7j9v.jpg

Dün Bundesliga'dan bi takım çalıştırmayı düşünüyodum. Ama Sunderland ile kariyer açtım beyler. Kadrom bu.

Fikirlerinizi ve oyuncu önerilerinizi bekliyorum. Verilen transfer bütçesi 2.64m€, maaş bütçesi de 49.21m€

Hangi bölgeye transfer düşünüyosun ona göre öneri yaparım bro.

Sizden özenip ben de yeni Galatasaray kariyeri açtım. Öncekinde bütün kupaları toplamıştım. Şimdiki hedefim ise bütün kupaların yanında Porto modeli oluşturmak. Şimdilik iyi gidiyor :)

08rp0Jc.png

Sizden özenip ben de yeni Galatasaray kariyeri açtım. Öncekinde bütün kupaları toplamıştım. Şimdiki hedefim ise bütün kupaların yanında Porto modeli oluşturmak. Şimdilik iyi gidiyor :)

08rp0Jc.png

vay be sen ne yaptin hocam, messi'yi mi aldin takima bu sonuclar bi harika :D

Ben genelde transferleri yaparken pek finansa dikkat etmem. yani aldigim oyuncularin fiyati sattiklarimin kat kat ustu oluyor. 48 ay taksite bagla yap transferi mantigiyla. bir sonraki acacagim kariyerde buna dikkat edecegim. ne olursa olsun fazla para vermeden alacagim oyuncuyu. gelir-gider dengesi olusturacagim haldir huldur trasnfere son :)

Ben genelde transferleri yaparken pek finansa dikkat etmem. yani aldigim oyuncularin fiyati sattiklarimin kat kat ustu oluyor. 48 ay taksite bagla yap transferi mantigiyla. bir sonraki acacagim kariyerde buna dikkat edecegim. ne olursa olsun fazla para vermeden alacagim oyuncuyu. gelir-gider dengesi olusturacagim haldir huldur trasnfere son :)

bende senin tam aksine maliyete çok dikkat ederim adnan sezgin gibi çingene pazarlığı yaparım hem kulüplerle hem oyuncularla :D

Zaten fm13 de 48 aylık da olsa bütcende o kadar para yoksa alamıyorsun galiba teminat gibi bisey. Bende mesela 2-3 milyon bütce varken 5e adam alamıyorum 4 yıl taksit yapıp.

O zaman gidip alt lig takımı al gör nasıl oluyormuş. :D

çoğu galibiyet ıkına sıkına , ucu ucuna olsa da fırtına gibi devam ediyoruz sezona :D

illa bir yerde patlaycak ama olsun şimdilik süper :D

111111viv.jpg

222222gmg.jpg

08rp0Jc.png

Hocam taktik ne şekilde ?

+ Transferleri nasıl yaptınız ekleyin de bakalım :)

vay be sen ne yaptin hocam, messi'yi mi aldin takima bu sonuclar bi harika :D

Duran toptan gol yeme sıkıntımı çözeceğim, antrenman yaptırıyorum. Daha da iyi olacak :asd:

Transfer yaparken mali durumu sık sık kontrol edin. Finansal kontrol özelliğinizi düşürür.

Vadeli transferlerde de ilk 1 yıla düşen pay bütçenizden kesilir, buna dikkat edin.

Yiğit Can Kaplan

Abi bu benim sinir olduğum genç kaleci yine uyuz etti beni son maçta 2 gol yedi sert falan çıktım konuşmak istediğini söyledi :asd: bende tamam dedim takım içindeki arkadaşların profesyonellik dışı şeyler yaptığını söyledi bende düzgün konuş transfer listesine koyarım seni dedim o da tamam dedi sözleşmesini fesh ettim :D onun yüzünden takım zor maç kazanıyor bir de diğer oyunculara suç atıyor :D

@Yiğit Can Kaplan

Abi bu benim sinir olduğum genç kaleci yine uyuz etti beni son maçta 2 gol yedi sert falan çıktım konuşmak istediğini söyledi :asd: bende tamam dedim takım içindeki arkadaşların profesyonellik dışı şeyler yaptığını söyledi bende düzgün konuş transfer listesine koyarım seni dedim o da tamam dedi sözleşmesini fesh ettim :D onun yüzünden takım zor maç kazanıyor bir de diğer oyunculara suç atıyor :D

benim sağ bek velet 11'in değişmezi oldu :D

alt yapı vezirde eder rezil de :D

Hangi bölgeye transfer düşünüyosun ona göre öneri yaparım bro.

Savunma hattına ve orta sahaya. Sol bek için Chelsea'den 200.000€'ya genç bi eleman aldım. İleride belki tutar diye.

benim alt yapı çok zayıf ya hiç oyuncu çıkmıyor bu sene bitsin iyice toparlayacam genç oyuncu bakacam.

alt yapıya yatırım yap bence çok ekmek yersin , ben ilk iş alt yapı tesislerini geliştirmek için yönetime istekte bulundum ve periyodik olarak yönetimin kapısını çalıyorum,

birde gözlemci ve alt yapı hocalarına önem ver , kötülerse değiştir , iyi hocalar + iyi tesis + iyi gözlemci = alt yapıya her sezon gelen veletlerden en az 2 iş yapar çocuk :yenieek:

Beyler mali durumu iyi olan orta seviye bir takım söyler misiniz?Galatasaray'da yabancı sınırından dolayı sıkıldım artık.

Eyvallah hocam teşekkürler.Başlıyorum o zaman kariyere. :D

Başla benim İngiltere'de en sevdiğim takımdır forvette Long diye bir adam var tam bir gol canavarı muhteşem bir profili var ilk sene bir kaç takviye yap Cl'ye bile kalabilrsin.:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt