Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

fm 13 indiriyorum güncelleme falan kendi olur dimi

Hocam taktik ne şekilde ?

+ Transferleri nasıl yaptınız ekleyin de bakalım :)

galatasaray_transferlerge%C3%A7mi%C5%9F.png

galatasaraysk_taktiklergenelbak%C4%B1%C5%9F.png

Her şey çok iyi gidiyor şimdilik. Transfer dönemi planım da şimdiden hazır gibi. Hedef kar yapmak. :)

Abi kariyer açasım geliyor konuya girince ama bana yine hüsran... :sad007:

Aynen ya delireceğim daha yeni yeni deneme yapıyorum ancak bir türlü dikiş tutturamadım , antrenman ve taktik konusunda sorunlarım var eğer bunları çözersem , kopar giderim :D

Bir şey sorabilir miyim? Genelde tek taktik üzerinden mi oynuyorsunuz? Tabi taktikle oynamaktan bahsetmiyorum.

Farklı taktik olarak kaydedip oradan "add tactic" ile eklemekten bahse diyorum.

Ben tek taktik yapınca antrenör uyarıyor taktik ekle farklı farklı diye. (Çok biliyormuş gibi, artist)

Bir şey sorabilir miyim? Genelde tek taktik üzerinden mi oynuyorsunuz? Tabi taktikle oynamaktan bahsetmiyorum.

Ben tek taktik yapınca antrenör uyarıyor taktik ekle farklı farklı diye. (Çok biliyormuş gibi, artist)

3 farklı taktik yaparım. 4-1-2-1-2, 4-3-3, 4-4-2

4-4-2'de; katı savunma, kontra atak vs vs diye ayarlıyorum.

Diğer taktiklerde de farklı stratejiler yapıyorum.

Mesela deplasmanda oynuyorum ve 4-3-3 başlıyorum. Skoru bulduktan sonra 4-4-2 taktiğini uyguluyorum.

O şekilde kullanıyorum.

Göbek kısmında düşünüyorum. Çift yönlü olursa süper olur :ka21:

andile jali -> hücum yönü biraz zayıf ama çok iyi bir oyuncu, iki yönü çok iyi oynuyor ve maliyeti ucuz.

Edit: Maliyeti az oyuncu bakıyorum da Ruben Yttergård Jenssen var o da çok iyi oyuncu.

uyarmasının sebebi şu ,

taktik eklediğin zaman maç hazırlıklarında takım o taktikler üzerinden çalışır ve o taktiklere alışırlar.

sen eğer taktik eklemeden taktiği maç öncesi değiştrirsen takım o taktikte bocalar ,

ama genel şablon olarak 2 yada 3 taktik belirlersen , maç öncesi veya maç içi ufak oynamalar çok fazla etkilemez oyuncuları , yani oyuna başladığın zaman bir birinden farklı en az 2 tane taktik hazırlamanda yarar var.

Enzo Perez'i alsam mı ya?

uyarmasının sebebi şu ,

taktik eklediğin zaman maç hazırlıklarında takım o taktikler üzerinden çalışır ve o taktiklere alışırlar.

sen eğer taktik eklemeden taktiği maç öncesi değiştrirsen takım o taktikte bocalar ,

ama genel şablon olarak 2 yada 3 taktik belirlersen , maç öncesi veya maç içi ufak oynamalar çok fazla etkilemez oyuncuları , yani oyuna başladığın zaman bir birinden farklı en az 2 tane taktik hazırlamanda yarar var.

Abi ben onu yapıyorum da çaktırma, beceremediğim için öyle yazdım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt