Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

malesef 3üne de bakamam , yabancı sınırı belimi büktü , Bergström , Pohjanpalo , Mingazov , Aroyoko kilit oyuncularım ,

5. yabancı kontejanı içinde Sammir , Lua Lua ve Barkroth ve Hofmann dönüşümlü oynuyorlar ,

haydi dieylim Lua Lua yaşlı önümüzdeki sezon takımda olmaz ama kalan üçlüden hangisinden vazgeçip adam alacağım ki ?

:(

mecbur altyapı ve yerli transfer borsasına elimiz mahkum.

Abi Aloísio'ya kesin bakmanı öneririm adam bende 56 maçta 49 gol attı müthiş bir oyuncu ama yine de sen bilirsin.

WBA da başladım kariyere.Garmash'ı alıyorum ortasahaya.Özellikleri hayvani birşey. :D Birde stoper bakıyorum var mı öneriniz?Burdisso'yu almayı düşünüyorum özellikleri çok iyi.Ne kadara alabilirim?

Takımda en çok presi kanatlara, forvet ve forvet arkasına yaptırıyorsun herhalde, doğru muyum ? Rakibin 1. ve 2. bölgesinde kapılan toplarla, seri paslarla kaleye iniyorsun. Daha güçlü takımlara karşı ön libero kullanıyor musun ?

güçlü rakiplere karşı ve deplasmanlarda kanat kullanmıyorum , orta sahayı 4lü yapıp kanat yerine sağ iç ve sol iç kullanıyorum , göbektekilerden biri savaşan orta saha diğeri defansif orta saha , ve 4üde full pres yapıyor , dediğim gibi kapılan her top tehlike i hele topu kapan oyuncu forvet arkası oynayana topu ulaştırırsa pozisyon %60 golle sonuçlanıyor.

Ön libero benim en sevdiğim pozisyon aslında ama Akhisar kariyerimde çok nadir kullanıyorum , dediğim gibi göbekteki ikiliyi savaşan ve defansif olarak kullandığım için önliberoya pek gerek kalmıyor , ama zor deplasmanda öne geçersem zamangeçirmeyi arttırıp , göbektekilerden birini ön liberoya kaydırıyorum.

WBA da başladım kariyere.Garmash'ı alıyorum ortasahaya.Özellikleri hayvani birşey. :D Birde stoper bakıyorum var mı öneriniz?Burdisso'yu almayı düşünüyorum özellikleri çok iyi.Ne kadara alabilirim?

Tobio var Velez'de. Burdisso da iyidir. Capuano da aklıma gelenlerden şu anda.

Garmash iyi oyuncu, stoper olarak marcos rojo, Jan Kirchhoff, phılıpp wollscheid bunlara bakmanı öneririm.

Yiğit abiye gelsin, devre arası 3-4 transfer daha yaparım. :D

p7q67.png

Arthur Boka'yı kiralıyım mı?Fena değil özellikleri.Pozisyon alması biraz kötü ama teknik ve fiziki özellikleri baya iyi.

ccccccglg.jpg

bbbbbbctc.jpg

yeni transferlerimiz hayırlı olsun :D

Arthur Boka'yı kiralıyım mı?Fena değil özellikleri.Pozisyon alması biraz kötü ama teknik ve fiziki özellikleri baya iyi.

Ben kiralamıştım ama oynatmadım pek, kiralık sözleşmesini bitirdim. Ama fazla oynatmadığım için bilemiyorum.

Rojo vardı, bekte onu oyatıyordum. Sporting'deydim ve o yüzden Rojo'yu alma gibi derdim olmadı. Oyunu sildim o ayrı, orayı karıştırma. :D

Ben kiralamıştım ama oynatmadım pek, kiralık sözleşmesini bitirdim. Ama fazla oynatmadığım için bilemiyorum.

Rojo vardı, bekte onu oyatıyordum. Sporting'deydim ve o yüzden Rojo'yu alma gibi derdim olmadı. Oyunu sildim o ayrı, orayı karıştırma. :D

Rojo gelmicem diye tutturdu.İyi bir sezon geçirirsem belki ikna edebilirim onu gelecek sezon.Onun için bunu kiralıyım diyordum ama vazgeçtim sol bek almaktan.Sağ bek almaya karar verdim.Corchia'yı almak için uğraşıyorum şuanda. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt