Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

gözlemcilerim kafayı yedi :D

önerdiği oyuncular ;

Arda Turan ,

G. Dos Santos ,

Nani ,

Robben

:D :D :D

Acaba olacak mı , ne dersiniz ???

111111xpx.jpg

vay arkadaş Q7 en faydalanamadık gitti ,hazırlık maçında sakatlanmıştı , aylarca yoktu , iyileşti ilk maçında yine sakatlandı 6 ay yok , futbol hayatı bitti adamın :sad007:

Abi bu transferi yapmadan önce söylemiştim sana Q7 gerçekten sorunlu sakatlanıyor, antremana gelmiyor vs diye çektim yani aynı sorunları biliyorum :D ben 6 ay dayanabildim sattım hemen 2 milyon €'ya :D

[GG]
pgjps.jpg
[/GG]

[GG]
pgjrl.jpg
[/GG]

Son dönemde form durumu çok iyi takımın. Nereye kadar gider bilinmez. Malum 26 maç var daha.

Abi bu transferi yapmadan önce söylemiştim sana Q7 gerçekten sorunlu sakatlanıyor, antremana gelmiyor vs diye çektim yani aynı sorunları biliyorum :D ben 6 ay dayanabildim sattım hemen 2 milyon €'ya :D

bana imzayı attı , ilk hazırlık maçında sakatlandı , iyileşti bir 2 hafta sona 11de görev verdim sakatlandı , iyileşecek sözde :D

sözleşme 1 senelikti , uzatmayacağım , haybeye yabancı kontenjanı dolduruyor.

bana imzayı attı , ilk hazırlık maçında sakatlandı , iyileşti bir 2 hafta sona 11de görev verdim sakatlandı , iyileşecek sözde :D

sözleşme 1 senelikti , uzatmayacağım , haybeye yabancı kontenjanı dolduruyor.

Bu dengesiz yerine önerdiğim 3 yabancıdan birini alsaydın senin bu taktik zekayla Cl'de final görürdün :D

Sağ beke yabancı olabilir , Burdisso'da iyi olabilir Semih'in yanına , ama Jem orada ofansif kalır daha defansif biri lazım Gökhan İnler gelmez mi acaba ? :D

Kerim zaten açığa gelecek o kesin :)

Jem Karacan'dan bahsediyorum, kesinlikle ofansif değil. O bölge için tek alternatif. SO ya da iki yönlü orta saha oynat. :)

peri masalı sona erdi , şampiyonlar ligine çeyrek finalde veda ettik :sad007:

manuzqz.jpg

Jem Karacan'dan bahsediyorum, kesinlikle ofansif değil. O bölge için tek alternatif. SO ya da iki yönlü orta saha oynat. :)

Defansif özelliklerine abanacağız o zaman bakalım hocam sezon bir bitsin de biraz işim vardı , az sonra giriyorum M.City maçına , bu arada Türkiye Kupası'nda finale yükseldik rakip Eskişehirspor , İnşallah üçlü combo yaparız :yenieek:

Defansif özelliklerine abanacağız o zaman bakalım hocam sezon bir bitsin de biraz işim vardı , az sonra giriyorum M.City maçına , bu arada Türkiye Kupası'nda finale yükseldik rakip Eskişehirspor , İnşallah üçlü combo yaparız :yenieek:

Sisteminde önlibero varsa Javi Garcia'yı kirala. Madem o kadar defansif istiyorsun :D

Sisteminde önlibero varsa Javi Garcia'yı kirala. Madem o kadar defansif istiyorsun :D

4-2-3-1 oynuyorum , beklerin ofansif olduğu , yani çift yönlü ancak defansif olarak da baya iyi , dinamik biri şart , ofansif olarak da yardımcı olmalı tabi , Melo gibi işte :yenieek:

yeni sezon için beleş transferlerim ;

manuiwi.jpg

İstanbul'da ilk maç 0-0 bitti çok uğraştık ama golü bulamadık , tur artık İngiltere'de :yenieek:

Tek sıkıntı Melo , İngiltere'de ki maçta yok cezalı. :sad007:

2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik

manugtg.jpg

İngiltere'de , Sneijder'in attığı gol ile 1-1 berabere gidiyor maç ; böyle biterse Finaldeyiz :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Dakikalar 80'i gösteriyor :)

Maalesef yedik dakika 88 ; Huddlestone 2-1 , Final ve Kupa hayal oldu :sad007:

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha hiç bir şey bitmedi dedi Kral , Burak Yılmaz goooooooooooooooooooooooollllllllllllllll , Kral attı !!! 2-2 , 2-2

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt