Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyun bazen çok saçma geliyor bana. Kadro kötü değil ama gelen geçen atıyor rahat rahat.

Of yine sinir oldum şu oyuna. Ne yapsak atamıyoruz ama saçma sapan goller yiyoruz sürekli.

FM'yi bıraktı mı herkes? :D

ilk defa genclere bu kadar önem veriyorum suana kadar aldıklarım

Carlos Ascuez

Alen Halilovic

Marco Benassi

Taylan Antalyalı

Lukasz Nawrocki

Anıl Koç

Agustin Allione

Özellikle Ascuez müthiş gelişiyor bir sezon sonra benficada boşa çıkıyor bedava.

bi ben taktik otutturamadım heralde şu oyunda :D hazır taktikler bile tutmuyor nerdeyse -veya ben kötülere denk geldim hep- :D

Geçen gün kendime everton kariyeri açtım. Bu sefer hile yok diyip yola koyuldum. Kendi geliştirdiğim taktikle önümde ne siti, ne de manu durabildi. Bir kaç maç yaptıktan sonra eksiklerimi tamamlak için transfer yapmak istedim, ama o da ne? Bütçe yok. Hemen beleş transferlere yöneldim ve zambrotta, gıreygaaararra, traore gibi ellemanları takıma kazandırdım. Neyse ilk devreyi lider kapattım, bu arda tottım'da 2. Sıradaydı bi şunların kadrosuna bakayım dedim ve gözüme dembele ilişti. Bir kereden bir şey olmaz diyip hille ile aldım elemanı. Forvette sıkıntılarımız vardı tam bunu düşünürken adebayor ilişti gözüme bi baktım 20 küsur gol atmış yapıştırdım hileyi.. Adebayor'u aldıktan sonra taraftarları gerit beyl heyacanı sardı vay siz misiniz heyecanlanan diyip beyl'i de yapıştırdım takıma. Yetmedi sağ bekte sıkintım olduğu için siti'de mutsuz olan maykon'u da renkklerime katip yoluma devam ettim. :asd:

Nanili - Buraklı - Bernardlı - Sneijderli ileri 4'lüye en iyi hangi taktik gider?

Geçen gün kendime everton kariyeri açtım. Bu sefer hile yok diyip yola koyuldum. Kendi geliştirdiğim taktikle önümde ne siti, ne de manu durabildi. Bir kaç maç yaptıktan sonra eksiklerimi tamamlak için transfer yapmak istedim, ama o da ne? Bütçe yok. Hemen beleş transferlere yöneldim ve zambrotta, gıreygaaararra, traore gibi ellemanları takıma kazandırdım. Neyse ilk devreyi lider kapattım, bu arda tottım'da 2. Sıradaydı bi şunların kadrosuna bakayım dedim ve gözüme dembele ilişti. Bir kereden bir şey olmaz diyip hille ile aldım elemanı. Forvette sıkıntılarımız vardı tam bunu düşünürken adebayor ilişti gözüme bi baktım 20 küsur gol atmış yapıştırdım hileyi.. Adebayor'u aldıktan sonra taraftarları gerit beyl heyacanı sardı vay siz misiniz heyecanlanan diyip beyl'i de yapıştırdım takıma. Yetmedi sağ bekte sıkintım olduğu için siti'de mutsuz olan maykon'u da renkklerime katip yoluma devam ettim. :asd:

Hile nasıl oluyor Hüseyin:confused:

Oyuncu almak için göbeğim çatladı:)

Oynamaya fırsat bulamıyorum. Haftasonu bir an önce gelsin :(

5 maçta 5 mağlubiyet, yaparsak en iyisini yaparız. :ayatollah: Arsenal, Chelsea ve City'yle oynadık ama ligdeki 8 maçta.

Ben de hileyle oynuyorum, Genie Scouttan yetenekli regenlerle doldurdum takımı :D

Gaziantep Belediye Sporla inişli çıkışlı bir grafik çizerek 5. sezonuma başlıyorum

Bu arada oyundaki amacım başarıdan ziyade elimdeki oyuncuları yüksek karla satmak şu ana kadar hiç oyuncu satamadım fm'de

Ben böyle oyunun...

FM'de transfer yaparken görse beni Adnan Sezgin duygulanırdı.

Selçuk İnan 32 yaşından sonra ücretimi 3.5 yapalım diyince ertesi gün satış listesine koymuştum. Para mühim.

Carroll'ın sözleşmesinde gol kralı olursa bonus vardı + maaşı artacaktı ,baktım 27 golde , gol krallığında en yakın rakip 23 golde son 5 hafta oynatmadım ama 27 golle gol kralı oldu lavuk , şimdi sözleşme bedelini tekrar geri çekmeye uğraşıyorum , olmazsa satarım yedekte aslanlar gibi Samed (900bin maaş) ve Guidetti (1,2m maaş) var :D

Mertan yeni sözleşme istedi (550bine oynuyordu) 2,9 istedi , Di Maria'nın 3,7 aldığı yerde 2,9 vereni ..dedim , gitmek istiyor :D , transfer listesinde , 750bine imzalarsa kalır takımda :D sırf Mertan'a nispet olsun diye 650bine oynayan Pohjanpalo'nun sözleşmesini durduk yere yeniledim helalinden 1,4 verdim...

birde Çağlar 900bin alıyordu , dedim bu lavuğa bu para çok yaşıda ilerledi yeni sözleşme ile işi bağlayalım ,

1 senelik 500bin önerdim reddetti , 4 senelik 450bin + yılın takımı bonusu ve 100bin euro serbest kalma maddesi koydum kabul etti , inşallah sezon sonu talibi çıkarda gider :D

Bu arada alt yapıdan gelen senelik 45bin alan bir çocuk vardı acıdım zam yaptım 4 senelik imzaladık senelik 60bin alacak , 30 maça çıkarsa maaşı 75bin olacak :D böylede insaflı adamım :D

Yönetim maaş bütçesini çok iyi kontrol ettiğimi düşünüyormuş

Beni de devamlı mali yönden övüp duruyorlar hangi takımdan oyun açsam :D

Blue Square Bet Kuzey liginden Stalybridge Celtic ile kariyerimize devam ediyoruz. Premier Lig için uzun bir maraton olacak :)

Topçuların yarısı hobi olarak oynuyor takımda sanırım. Takımın yarısı sözleşmesiz :D

Neyse sezonu yarıladık ilk 4 içerisinde üst lige adım adım yaklaşıyoruz.

Beni de devamlı mali yönden övüp duruyorlar hangi takımdan oyun açsam :D

yüksek bonservis ve maaş verince içim cız ediyor ellerim titriyor :D

hatta Hakan Çalhanoğlu'na 6,75m bonservis verince pişman oldum , içime oturdu :D ulan 2 sene daha kiralardım gitti paracıklar dedim :D

Kiralamak müthiş bişey çok kullanırım, onun haricinde sözleşme bitimlerini gerekirse 2 yıldan takip eder, zamanında yoklama çekmeye başlarım sözleşme yenilemeden kafası karışsın diye.

Bonservis vermeye kıyamıyorum dünya para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt