- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Para mühim :icon_twisted:
Para mühim :icon_twisted:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Nanili - Buraklı - Bernardlı - Sneijderli ileri 4'lüye en iyi hangi taktik gider?
Geçen gün kendime everton kariyeri açtım. Bu sefer hile yok diyip yola koyuldum. Kendi geliştirdiğim taktikle önümde ne siti, ne de manu durabildi. Bir kaç maç yaptıktan sonra eksiklerimi tamamlak için transfer yapmak istedim, ama o da ne? Bütçe yok. Hemen beleş transferlere yöneldim ve zambrotta, gıreygaaararra, traore gibi ellemanları takıma kazandırdım. Neyse ilk devreyi lider kapattım, bu arda tottım'da 2. Sıradaydı bi şunların kadrosuna bakayım dedim ve gözüme dembele ilişti. Bir kereden bir şey olmaz diyip hille ile aldım elemanı. Forvette sıkıntılarımız vardı tam bunu düşünürken adebayor ilişti gözüme bi baktım 20 küsur gol atmış yapıştırdım hileyi.. Adebayor'u aldıktan sonra taraftarları gerit beyl heyacanı sardı vay siz misiniz heyecanlanan diyip beyl'i de yapıştırdım takıma. Yetmedi sağ bekte sıkintım olduğu için siti'de mutsuz olan maykon'u da renkklerime katip yoluma devam ettim.![]()
Hile nasıl oluyor Hüseyin:confused:
Oyuncu almak için göbeğim çatladı![]()
FM'de transfer yaparken görse beni Adnan Sezgin duygulanırdı.
Selçuk İnan 32 yaşından sonra ücretimi 3.5 yapalım diyince ertesi gün satış listesine koymuştum. Para mühim.
Beni de devamlı mali yönden övüp duruyorlar hangi takımdan oyun açsam![]()