Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kiralamak müthiş bişey çok kullanırım, onun haricinde sözleşme bitimlerini gerekirse 2 yıldan takip eder, zamanında yoklama çekmeye başlarım sözleşme yenilemeden kafası karışsın diye.

Bonservis vermeye kıyamıyorum dünya para.

özellikle kaliteli adamları kiralarken gelecek sezon sonu diyorum , uçuk bir opsiyon koyuyorum , tabi opsiyonu kullanmıyorum , birde şansım yaver giderse adam 2 sene bende kiralık oynarken sözleşmesi bitecek oluyor 2.senenin sonunda ve Di Maria'da yapmayı planladığım gibi son 6 ayına girdiği gün sözleşme imzalıyorum , opsiyon elinde patlıyor adamların , inanılmaz keyifli oluyor kazık atmak millete :D

Di Maria'yı beleşe kaparsam Manu'nun zararı çok büyük olacak , ben kiralamadan önce 16m. euroya almışlar , ben 2 sene kiralamak için 2,5m verdim + maaşın sadece %70'ini veriyorum ve bonservissiz kapmak üzereyim :D

3 maçta 7 puan aldım, daha ne isterim. Olay taktikteymiş galiba. :D

Beyler gotze solda verimli olur mu? Solda top class bi oyuncu soyler misniz?

benim genelde oyunculara sadakat cok kotu durumda oluyor medyada adimiz cikiyor

genc takimdan adamin teki geliyor beni 11e al diye zirlayinca tek tarafli fesh ediyorum sozlesmeyi ondan olabilir mi acaba

benim genelde oyunculara sadakat cok kotu durumda oluyor medyada adimiz cikiyor

genc takimdan adamin teki geliyor beni 11e al diye zirlayinca tek tarafli fesh ediyorum sozlesmeyi ondan olabilir mi acaba

söz verip tutmuyorsan ve arada sırada takım konuşması ve bireysel konuşma yapmıyorsan kıllanır hepsi ve yavaş yavaş asiler ortaya çıkmaya başlar , bu yüzden olabilir.

söz verip tutmuyorsan ve arada sırada takım konuşması ve bireysel konuşma yapmıyorsan kıllanır hepsi ve yavaş yavaş asiler ortaya çıkmaya başlar , bu yüzden olabilir.

yok hic birini yapmiyorum abi. ya sev ya terk et sloganiyla yola ciktik teknik ekibimle

Disiplin sağlayın olum takımda nasıl atar yapıyor oyuncu izin vermem ben. Sürekli konuşmam takıma ama mühim maçlarda bir gösteririm kendimi.

örnek:

https://www.youtube.com/watch?v=pnsC_DpxsXI

bu videonun başlığına uefa finali yazan adam ne düşündü acaba neyse

teknik olarak uefa finali oncesi :ka19:

Yalnız ben takıma genelde genç çocukları dolduruyorum Arsene Wenger gibi, oyun ilerledikçe zorlanıyorum o yüzden. Ama gençlerle disiplin sağlamak daha kolay oluyor zaten scout'ların yüksek potansiyel yıldızı verdiği elemanlar oynadıkça gelişiyor hızla milli takıma falan gidince favori personelleri sen oluyorsun, atar yapamıyorlar.

Yalnız ben takıma genelde genç çocukları dolduruyorum Arsene Wenger gibi, oyun ilerledikçe zorlanıyorum o yüzden. Ama gençlerle disiplin sağlamak daha kolay oluyor zaten scout'ların yüksek potansiyel yıldızı verdiği elemanlar oynadıkça gelişiyor hızla milli takıma falan gidince favori personelleri sen oluyorsun, atar yapamıyorlar.

aynen bende gençlere saldırıyorum ama alt yapıdan 3-4 adamı a takıma alıp 11de filan bol bol oynatmaya başlayınca , tüm alt yapı hareketleniyor , "abiii be bende oynamak istiyom ama biliyom şuan yetersizim o yüzden kiraya ver beni gelişemde gelem belki forma giyerük bizde zamanla " diyorlar , tamam güzel hoş hırslanıyorlar + saygı sınırlarını aşmıyorlar ama alt yapıda yedek takım ve 18 yaş altı toplam 50 üzeri oyuncu var hangi birine cevap yetiştireceğimi şaşırıyorum.

Birde şöyle bir şey var , eldeki mevcut adamın yarı seviyesinde olsun eğer alt yapıdan çıktıysa direk torpilli benim gözümde :D elimde büyüdü ya veriyorum formayı direk , 7,5 puan ve üzeri oynarsa ciddi seviniyorum , 6,5 ve altına düşerse bir şans daha veriyorum (as oyunculardan biri 6 civarı puanlarda oynasın 2 hafta forma haram benim takımımda :D )

Yok ya gene yenildik. 18. gidiyorum, ama iyi gelir var şu an ara transfer döneminde coşmam lazım.

Önümüzdeki sezon için Drogba'nın yerine bombayı patlattık. Dortmund almasın diye 4.5 verdim, 1 günde sözleşme imzaladık. :D

[GG]
pug5r.png

[/GG]

4.5 maaşa 4 tane oyuncu oynatırım sonra niye olmadı diyorsunuz :D

hayırsız olsun sergen

Biz de biliriz gençleri almayı. :ka21:

[GG]
pugfj.png
[/GG]

Biz de biliriz gençleri almayı. :ka21:

[GG]
pugfj.png
[/GG]

hayırlı olsun ama önemli olan almak değil , alt yapıdan çıkartmak.

şu an 2017/18 sezonunda 25 kişilik kadromda 12 tane alt yapı mahsulü var , ilk 18'e duruma göre 5-6 tanesi giriyor , ikisi direk 11. seneye 11de en az 5 olur.

bu arada daha öncede dediğim gibi uzun süreli kariyer açmaya niyetlenenler , ilk senelerde transfere yüklenmek yerine yönetimi ikna edip bütçenin büyük kısmını alt yapı ve antrenman tesislerine yatırıma harcayın + antrenör , genç takım menejerleri , kondisyoner ve fizyoterapistlere önem verin.

eğer yeterli yatırım yapıp konuya önem verirseniz zaten 3. sezondan itibaren canavarlar gelmeye başlayacak , transfere fazla bütçe ayırmaya gerek kalmayacak ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt