Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

akıl verenlerin bilgisayarını kontrol etsek " fm13 genç oyuncular, fm13 en iyi taktik, fm13 antrenman, fm13 hile " diye uzayıp giden google geçmişi vardır.:asd:

akıl verenlerin bilgisayarını kontrol etsek " fm13 genç oyuncular, fm13 en iyi taktik, fm13 antrenman, fm13 hile " diye uzayıp giden google geçmişi vardır.:asd:

Save-Load harici hile yapmadım. Onu da fm10'da bıraktım. Oynadığın oyunun zevki kalmıyor çünkü.

Düştüğümüz grubu pek beğenmedim. Sadece 4.torbadan gelen rakibimiz güzel, tanıdık bir takım.:)

[[GG][/GG]

Bu arada Drogba sakatlandı, 5-6 hafta yok.:sad007: Antremanda bileği çatlamış.:(

Düştüğümüz grubu pek beğenmedim. Sadece 4.torbadan gelen rakibimiz güzel, tanıdık bir takım.:)

[[GG][/GG]

Bu arada Drogba sakatlandı, 5-6 hafta yok.:sad007: Antremanda bileği çatlamış.:(

Hocam ben pek çakamadım bu grubu Vaslui nasıl 2. torbada

Beşiktaş.:cool:

Çok mu çok olmuşuz? :D

------------------

Drogba zaten 5-6 hafta yoktu. Sneijder'de milli takımdan sakat döndü 1 ay'da o yok. Bu eksikliklerle maça çıktım. Ama iyi mücadele ettik.:)

Selçuk'un 2 asisti ve 1 golü. (Golünü frikikten yazdı.) ve Burak attığı 2 gol ile maça damgalarını vurdular. Selçuk-Burak Aş. farkı getirdi.

Ama takım genel olarak da kusursuza yakın oynadı diyebilirim.

Ve bitime 1 hafta kala şampiyonluğumu garantiledim.

Yeni sezonun kadrosunu kurma vakti geldi:)

Yeni kariyer mi açsam? :asd:

ya şu şey ettiğim oyununda hazır bi taktik yok mu lan? :D -grid sistem- tarzı?

32 olmuş ama Silva Silva'dır bonservis ödemeden kaptık.Hem de çok cuzi bir maaş ödüyoruz.

HJfOMkN.png

Dün gece otururken "Kariyer mi açsam?" diye düşündüm ama sonra dedim ki "Ne gerek var böyle şeylere." :asd:

[GG]
prrmk.jpg

prrmy.jpg
[/GG]

Biraz bekledim. Daha iyi bi takım boşa çıkabilir diye. Lyon, Valencia, Fiorentina, Udinese vs vs. Boşa çıktı

Lyon'a başvurdum. Gourcuff'un babasını aldılar beni iplemediler. Aynı anda Valencia'ya başvurdum kabul edildim.

İlk maçımızı kaybettik. Ama İspanya Kupasında Sevilla'yı kendi evimizde yenmeyi başardık. Sezon sonu için de Ospina ile anlaştık.

Birazdan Sevilla maçının rövanşı var. Hadi hayırlısı.

Bugün devam ederim kariyerime. Schalke'den haksız bir şekilde kovulduk. Valencia'nın başındayız. Valencia'da küme düşme hattında. Bakalım kurtarabilecekmiyiz :ka21:

İlk sezonumda Galatasaray ile kritik bir dönemden geçiyorum.

Ligde 12 haftayı,şampiyonlar liginde ise gruplarda 4 maçı geride bıraktık.

Yönetimin ve taraftarın güveni azalmışken aldığımız son galibiyetle biraz olsun toparladık.

[GG]

[/GG]

Ligde kötü sonuçlara karşın potaya uzak sayılmayız. 2-3 maçlık seri yakalarsak en üstlerde yerimizi alırız yavaş yavaş diye düşünüyorum.

[GG][/GG]

Şampiyonlar liginde de grup garip bir hal aldı ama biz kesinlikle gruptan çıkma konusunda en avantajsız takım konumundayız. Chelsea ve Kiev'in Vaslui ile birer maçı var. Benim ise onlarla birer maçım var. Onların Vaslui ile yaptıkları maçları kayıpsız geçmesi durumunda benin gruptan çıkmak için en azından Chelsea beraberliği ve deplasmanda Kiev galibiyetine ihtiyacım var.:D Yani gruptan çıkmam pek kolay değil.

[GG][/GG]

:f50: Chelsea'yi devirdik.

Grubumuzda işler iyice karıştı. Chelsea'yi kendi sahamızda Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 yenerek son maçlar öncesi büyük avantaj sağladık ve grup 1.liğine yükseldik. Dinamo'da Vaslui'ye yenildi yani 2 maçta da sürpriz oldu.

Resmin sağındaki grup tablosunda da görüldüğü gibi son maçlar öncesi ip gibi dizildik, birer puan farkla.:D

Son maçlarda Chelsea Vaslui'yi kendi sahasında ağırlarken biz de Kiev'e gidecez. Ordan alacağımız galibiyet bizi grup birincisi, beraberlik ise grup 2.si yapacak. Kaybetmemiz halinde ise işimiz Vaslu'i ye kalacak. Bakalım neler olacak? :)

logo yamasi olmadan nasil oynuyonuz yav. logo ve yuz yamasi degismezim. adamin oynayasi gelmiyor obur turlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt