Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

logo yamasi olmadan nasil oynuyonuz yav. logo ve yuz yamasi degismezim. adamin oynayasi gelmiyor obur turlu

Bir yama yüklesem iyi olur aslında. Böyle yüzsüz insanlarla güzel olmuyor.:) Yama kayıtlı oyuna zarar vermez değil mi?

Her maç oyuncu sakatlanmazki arkadaş.. Bu nedir? Bug mu var oyunda

Peş peşe gelen başarıların ardından , yönetim bana sorma zahmetinde bulunmadan , Taylan Antalyalı, Bergström ve Carroll'ı satıp (klüp maddi açıdanda gayet iyi durumda , kasada 24 m. euro var , borcu yok :mad: ) üstüne de bunlardan gelen parayı transfer bütçesi olarak bana vermeyerek kritik bir karara imza attı...

ve beklenen gerçekleşti , istifamı sunup Akhisar kariyerimi sonlandırdım ,

başka liglerde başka kariyerlere yelken açma zamanı :D

Not: Taylan'ı 1,8 m. 'a Beşiktaşa (bana kalsa min. 5 isterim) , Bergström'ü 2,1 m'a Napoliye (benim gözümde ederi en az 10) , Carroll'ı 5,8 m. euraya Galatasaray'a sattı lavuk yönetim :mad:

Peş peşe gelen başarıların ardından , yönetim bana sorma zahmetinde bulunmadan , Taylan Antalyalı, Bergström ve Carroll'ı satıp (klüp maddi açıdanda gayet iyi durumda , kasada 24 m. euro var , borcu yok :mad: ) üstüne de bunlardan gelen parayı transfer bütçesi olarak bana vermeyerek kritik bir karara imza attı...

Not: Taylanı 1,8 m. 'a Beşiktaşa (bana kalsa min. 5 isterim) , Bergström'ü 2,1 m'a Napoliye (benim gözümde ederi en az 10) , Carroll'ı 5,8 m. euraya Galatasaray'a sattı lavuk yönetim :mad:

Nankörlükten başka birşey değil. Yazık olmuş. Fransa liginden bir kariyerle devamını bekliyoruz abi :tiphat:

Nankörlükten başka birşey değil. Yazık olmuş. Fransa liginden bir kariyerle devamını bekliyoruz abi :tiphat:

isveç 2. lig Brommapojkarna ile başlamayı düşünüyorum , İskandinavların alt yapı sağlam oluyor , acaba alt yapı destekli kadro ile neler yapabilirim deneyesim var :D

isveç 2. lig Brommapojkarna ile başlamayı düşünüyorum , İskandinavların alt yapı sağlam oluyor , acaba alt yapı destekli kadro ile neler yapabilirim deneyesim var :D

Fransızların da altyapısı sağlam oluyor. Ben fransa'yı öneririm şahsen :)

Not: Taylan'ı 1,8 m. 'a Beşiktaşa (bana kalsa min. 5 isterim) , Bergström'ü 2,1 m'a Napoliye (benim gözümde ederi en az 10) , Carroll'ı 5,8 m. euraya Galatasaray'a sattı lavuk yönetim :mad:

Pescara 'yı düşünebilirsin abi

Dayanamayıp Forest kariyeri açtım 536563. kere. :D

Stutgart kariyerimden sıkıldım ve Yılmaz Vural vari bir kariyer yapmayı planlıyorum her sene farklı bir süper lig takımı yönetmeyi düşünüyorum düşmemeye oynayan ve yeni çıkan takımları seçecem ilk durağım Elazığ :)

Büün oyuncularin özelliklerini 20 yaptım çok ilginç paslar ve goller atıyorlar. :asd:

Uzun bi aradan sonra pcme kavuştum Dortmundla devam edeyim :)

2 senelik Tottenham kariyerime son verip istifa ettim. Tam o sirada Galatasaray Terimle yollarıni ayirmis bende basvurdum ve yeni kariyerime Galatasaray da devam edecegim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt