Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sandro Anchor Man olarak, Dembele de Deep Lying Playmaker olarak manyak iş yapıyor, Dembele bazen topu alıp gidiyor gol atıyor :D Bale'dan verim alamadım ama :Z9:

Santon'u unutma para kalırsa. ;)

:cool:

Bu arada juventus ve city kaboul fiyat sordu ben 20 m istedim

City 17.5 m onerdi reddettim juve 20 m onerdi juve teklifi kabul ettim... City arttı parayı oda kabul ettim

Kaboul city'e gitti...:D

Onun yerine dortmundan subo yu aldım...

qjyd5.png

:cool:

Bu arada juventus ve city kaboul fiyat sordu ben 20 m istedim

City 17.5 m onerdi reddettim juve 20 m onerdi juve teklifi kabul ettim... City arttı parayı oda kabul ettim

Kaboul city'e gitti...:D

Onun yerine dortmundan subo yu aldım...

[GG]
qjyd5.png
[/GG]

H.O. Almana çok gerek de yoktu aslında Caulker süper oynuyo Vertonghen'la beraber. ;)

Bi de Lloris varken Stegen'i ne yapcan? :D

Gitmiş 19 milyon bayılmış herife, piii.

Yedek kaleciye 19 Milyon mu verilir? Zayıf takım seçsen neler yapacaksın, kim bilir. :D

Ooo buralar kıymetlenmiş yine. 1-2 parsel kapatmak lazım :coffee:

Stegen yerine sağlam bi forvet alsaydın keşke. + bir mikrat para ekleyerek.

Son kariyerimi Galatasaray ile yapayım dedim ve başladım.

Sol beke yerli oyuncu bulamayınca Ozan İpek'i transfer edip,monte ettim.Ligin ilk yarısı geride kalırken savunma anlamında hiç sırıtmadığı gibi hücumda da 1 gol 6 asist ile oynuyor.Bu kadarını ben bile beklemiyordum amacım kontenjan açmaktı.

Sola Ozan'ı koyarak yabancı sınırlamasından kurtuldum ama bu sefer de Eboue sezonu kapadı.Sözleşmesini feshettim ben de 30 yaşına girecek adam kolay kolay toparlayamazdı böyle bir sakatlığın ardından.Bursa'dan Şener'i aldım 2 Milyon'a.Devre arasında da satılık listesine konan İsmail Köybaşı ve serbest kalma maddesi olan Veysel Sarı'yı alıp savunmayı sağlama alacağım.Stopere de Gökhan Zan'ı gönderip Serdar Aziz'i transfer edeceğim son olarak.

Sezonu tamamlayınca caps atarım.Güzel gidiyor kısaca :)

O kadar bütçe var sonra ben teknik direktörüm diye gezin ortalıkta. :D

Önemli olan farkını ortaya koyabilmek olmalı bence, ama bu benim anlayışıma göre.

Herkesin oyundan aldığı zevk farklı olabilir.

O kadar bütçe var sonra ben teknik direktörüm diye gezin ortalıkta. :D

Önemli olan farkını ortaya koyabilmek olmalı bence, ama bu benim anlayışıma göre.

Herkesin oyundan aldığı zevk farklı olabilir.

Yanlış anlamıyorum dimi ?

O kadar para ile herkes yapabilir, önemli olan dipten alıp yukarılara taşımak diyorsun dimi? Hikmet Karaman gibi konuşma bana :D

Yanlış anlamıyorum dimi ?

O kadar para ile herkes yapabilir, önemli olan dipten alıp yukarılara taşımak diyorsun dimi? Hikmet Karaman gibi konuşma bana :D

Dipten de değil de şimdi gidip 90 milyona transfer yapabileceğin kulübü alsan ne almasan ne, zaten iyi oyuncuları alınca takım oynar genelde. :D

Artık eskisi kadar zevk alamıyorum oyundan.

Göztepe ile başladım Süper Lige çıktığım da yabancı bir forumda çift ön liberolu bir taktik bulp onunla devam ettim üstüne korner ve serbest vuruş taktikleride ekleyip takım uyumunuda fulleyince arka arkaya şampiyonluklar ve katıldığım ilk yılda CL kupası geldi.

Uzun zamandır oynamıyordum, mevcut kariyere devam ediyorum. Geçen sezon coşan takım bu sezon durdu, maçlar kısır geçiyor. Selçuk 30'una dayanınca yerine Alper'i düşünmüştüm de 12 isteyince almadım. Selçuk bırakana kadar bizde oynasın. :bid:

Warner ailesiyle yaptığım uzun görüşmeler, pazarlıklar sonuç vermeyince Liverpool FC kariywrime başlayamadım. Bu yüzden sahibi olduğum Philadelphia 76ers'ın hisselerinin bir kısmını satıp yeniden kapılarını çalacağım. 2014-15 sezonundan itibaren "Karanlıktan Aydınlığa: Anfield" projemi ne pahasına olursa olsun başlatacağım :)

Uzun zamandır oynamıyordum, mevcut kariyere devam ediyorum. Geçen sezon coşan takım bu sezon durdu, maçlar kısır geçiyor. Selçuk 30'una dayanınca yerine Alper'i düşünmüştüm de 12 isteyince almadım. Selçuk bırakana kadar bizde oynasın. :bid:

Ben vazgeçtim ama adam bize gelmek istiyor.:o

qkj4b.png

böyle imparator olmaz olsun, rezalet

qkjq3.png

İstediğim oyuncuları bulamıyorm varmı çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt