Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Galatasaray Kariyerine Başladım

Bu oyunun crack'i cikti mi?

Evet.

fm13 te Galatasarayla 2 yıl üst üste şampiyonlar ligini aldım :D

5 sezondur oynuyorum daha kupam yok

bu da benim kisa hikayem

5 sezondur oynuyorum daha kupam yok

bu da benim kisa hikayem

istifa.jpg

Galatasaray kariyerimin kayıtlı oyununun kendi tedbirsizliğimden dolayı hata verdiği için başarılı olabileceğim bir kariyere devam edemedim malesef.

Ben de hem onun verdiği üzüntü hem de uzun süreli bir kariyer planlamadığımdan milli takımımızla bir oyuna başladım.

Böylelikle gerçek hayatta da hayranı olduğum Abdullah Avcı'yı koltuğundan indirmeyi, sanal ortamda olsa da başardım.:)

Kadroda yaptığım en önemli değişiklik Emre ve Volkan'ı kadroya almamak oldu. Kaleyi Onur'a emanet ettim. Orta alanda zaten sıkıntımız yok, bolca alternatifimiz mevcut.

Umarım takımı Dünya Kupasına götürmeyi başarabilirim....

---------

2012 yılındaki resmi maçlarımızı tamamladık ve şuanda görüldüğü durumumuz fena değil.

Galatasarayla Cl Grubu Barcelona City Celtic bu ne ya

Oyunun başında Real Madrid , Mesut'u satılık listesine koyabiliyor yerine göre hatta Castilla'ya gönderdiklerini görenler de olmuş , kiralık olarak kadroya katanlar da var , dikkatle takip etmeniz tavsiye olunur.

Uzun vadede bonservisini de alabilirsiniz , sol açıkta görev verebilirsiniz , Sneijder'i gönderip Mesut'u alabilirsiniz hepsi olur. :yenieek:

Oyunun başında Real Madrid , Mesut'u satılık listesine koyabiliyor yerine göre hatta Castilla'ya gönderdiklerini görenler de olmuş , kiralık olarak kadroya katanlar da var , dikkatle takip etmeniz tavsiye olunur.

Uzun vadede bonservisini de alabilirsiniz , sol açıkta görev verebilirsiniz , Sneijder'i gönderip Mesut'u alabilirsiniz hepsi olur. :yenieek:

Bu durum ben de oldu ama Manchester United 41 Milyon Euro'ya transfer etti.Ben öylesine bir teklif sunmuştum gelmeye sıcak bakıyor ama 6 Milyon maaş istiyor.İlk sezon için çok zor kısacası :asd:

Kahramanmaraşspor u 2.ligden ptt 1.lig e çıkardım hedef allahın izni ile süper lig sonra ver elini galatasaray :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt