Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlık deyince aklıma hep şu geliyor; beta'da açtığım kariyerden, 7-9 ay nedir ya öl daha iyi, sürekli de oynattığım bir adamdı:

Ekli dosyayı görüntüle 8137

13'te daha kötüydü, o yüzden pek oynamadım onu, toplam 3 gün (günde 3'er saatten) oynamışımdır. Her maç oyuncum sakatlanıyordu, bu sene yine daha iyi.

Gerçi yanılmıyorsam bu kariyerimin başında Simone Pepe'yi kiralamıştım, maça çıkmadan 4-5 ay sakatlanmıştı. :D Neyse ki kiralık sözleşmesini iptal etme sorunu olmadı :D

Sakatlık deyince aklıma hep şu geliyor; beta'da açtığım kariyerden, 7-9 ay nedir ya öl daha iyi, sürekli de oynattığım bir adamdı:

Ekli dosyayı görüntüle 8137

cm 2001de Florin Petre diye bir futbolcum 24 ay sakatlanmıştı , hatırladığım kadarıyla sakatlığın açıklama kısmında sağ bacak kırık , kaburga kırığı , beyin travması , boyun kırığı , sağ el çatlak vs.. uzun uzun gidiyordu liste ve bu adam idmanda sakatlanmıştı :D

zaten 5-6 ay sonra 24-25 yaşında futbolu bırakmıştı ,

birde Sharbel Touma durup duruken sakatlık filan yokken 27 yaşında futbolu bırakma kararı almıştı ki takımın en yetenekli ve değerli oyuncusuydu :D

Eski Cm'lerde 2000 öncesi saçma sapan şeyler olurdu artık onlar olmuyor galiba.

Ailesinden biri ölüyordu oyuncunun sonraki 3 maça çıkmıyordu. Trafik kazası geçirip ayağını kırıyordu falan.

CM'de miydi yoksa USM'de miydi hatırlamıyorum USM olabilir 98..

Oyuncu maça çıkmıyor durumunda Diarrhea yazıyordu. Bildiğin ishal.

Yani şimdiki sakatlıklar gene iyi :D

CM'lerin birinde farklı bir seks pozisyonu denerken sakatlandı tarzı bir şey görmüştüm :D Bir de PlayStation oynarken parmağı incindi gibi bir sakatlık vardı :D

USM dediğin ultimate soccer manager değil mi?

o oyunda hiel bulmuştum , takıma antrenör almadan ve hiç bir kategori seçmeden boş idman yaptırdığında adamın özellikleri kısa sürede full oluyordu bir süre sonrada "ox like stamina" yazıyordu :D

birde geçen sene hatırlarsanız benim Histon kariyerimde bol bol , kalça çıkığı , kalça kaslarında zedelenme , kasık sakatlıkları vs.. oluyordu :D

futbolcu sağlık ekibi el ele artık neler yapıyorlarsa :D

Eski Cm'lerde 2000 öncesi saçma sapan şeyler olurdu artık onlar olmuyor galiba.

Ailesinden biri ölüyordu oyuncunun sonraki 3 maça çıkmıyordu. Trafik kazası geçirip ayağını kırıyordu falan.

geçen sene afrikalı bir oyuncum sezonun başında 1 aylık izin istemişti ülkesine dönmek için , sezon sonu geldi ve ailevi sebeplerden dolayı ben ayrılmak istiyorum demişti , yani 2013te de oluyordu :D

Her lafı geçtiğinde diyorum da o oyundaki detayların çoğu hala yok FM serilerinde

Kombine ve normal bilet fiyatlarını ayarlıyorduk mesela. Stad çevresini yapıyorduk kafamıza göre. Tribünleri istediğimiz gibi büyütüyorduk direk görüyorduk grafik olarak değişimi.

Stad önündeki sandviççi ne kadar satış yapmış, tanesini kaçtan satsın gibi şeyler vardı. Saha çevresindeki reklam panoları için tek tek anlaşıyorduk.

Şike yapma vardı da hadi o biraz tuhaf :D

bu da bahsettiğin idman ekranı

489422-usm98_4.jpg

O kadar detay olmasın zaten, kulüp mü yönetiyoruz şirket mi belli değilmiş o oyunda :D

Her lafı geçtiğinde diyorum da o oyundaki detayların çoğu hala yok FM serilerinde

Kombine ve normal bilet fiyatlarını ayarlıyorduk mesela. Stad çevresini yapıyorduk kafamıza göre. Tribünleri istediğimiz gibi büyütüyorduk direk görüyorduk grafik olarak değişimi.

Stad önündeki sandviççi ne kadar satış yapmış, tanesini kaçtan satsın gibi şeyler vardı. Saha çevresindeki reklam panoları için tek tek anlaşıyorduk.

Şike yapma vardı da hadi o biraz tuhaf :D

bu da bahsettiğin idman ekranı

489422-usm98_4.jpg

adamlar siga gibi aklını kullanıp tanıtımlarla yola devam etselerdi cm/fm nin esamesi okunmazdı , cidden en iyi menejerlik oyunuydu o dönem.

birde hatırlar mısın bilmem bundesliga manager vardı , sonradan ingiltere ligini filan ekledikleri versiyonu çıkmıştı , o da çok eğlenceli bir oyuncu , bazen maçta kavga çıkıyordu :D bu tarz oyunlar arasında ilk kez maçın önemli pozisyonlarını izlememize imkan veren oyundu.

Ayrıca player manager ve sensible wos adını anmadan geçmeyelim :D

O kadar detay olmasın zaten, kulüp mü yönetiyoruz şirket mi belli değilmiş o oyunda :D

Grafikler tatlıydı ama mesela fixtures-results-league table ekranı dediği şey spor gazetesi. Masanda gazete duruyor tıklayınca gazeteyi okuyorsun gibi bu bilgileri görebiliyordun.

Şike teklifini kabul etmezse karşı taraf düşük bir ihtimalde olsa gidip gazeteye anlatabiliyordu :D

ActualCoach diye bir oyun vardı lisedeyken oynadığım.

UEFA Kupası yarı final ilk maçında evimizde 1-1 berabere kaldığımız Newcastle United'ı deplasmanda 3-1 ile geçerek adımızı finale yazdırdık. Finalde rakibimiz, ilk maçta Atletico'ya İngiltere'de 1-0 yenilen, ancak 2. maçta İspanya'dan 2-1'lik galibiyetle dönen Tottenham oldu.

Wanyama sarı kart limitini doldurması nedeniyle finalde yer alamayacak.

USM bilmem ne derken UEFA grubunda son torbadan Monaco çekmişiz ne güzel..Millete Burgas çıkıyor bize Monaco

Galatasarayla karıyere basladım solbek Ishak doganı aldım bırtek oyuncu onerınız varmı ayrıca kadro kaydından Brumayı eklemeyı unutmusum ekleme ımkanım varmı lig baslamadı halen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt