Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sürü para bayıldık, umarım değmiştir. Güçlenmesi lazım.

[attachment=12433:Capture.JPG]

Ekli dosyalar

• Capture.webp
    Capture.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 26
Oyunu sildim yine. 3 sezon oynadım tamam. Yeni sezon başladı, kadromu güçlendirmişim, ama gol atamayıp sürekli yiyorum diye uyuz oldum.

Beyler , ben simdiye kadar ea sports'un fm 'ini oyniyordum . Yanliz adamlar bu sezon yeni fm cikarmicak.

Arastirdim ve gördümki hepiniz football manageri oyniyorsunuz. 2015 cikmadan biraz 2014 ile alismak istedim , yardimci olabilirmisiniz? nerden nasil indirebilirim ? Simdiden tskler

Maç içerisinde taktik değiştirmek gidişatı hayli etkiliyor 14'te. 13'de olduğu gibi engine exploiter bulup sezon boyunca onunla devam etme devri kapanmış gibi.

Daha önce amatör 3. 4. vb. lig çalıştırmış aslanlardan takım tavsiyesi istiyorum sağlam bir kariyer yapacağım yardımlarınızı bekliyorum..

Daha önce amatör 3. 4. vb. lig çalıştırmış aslanlardan takım tavsiyesi istiyorum sağlam bir kariyer yapacağım yardımlarınızı bekliyorum..

Bende yama var Türkiyede'ki 3.lig ve Bölgesel Amatör takımları çalıştırabiliyorsun.

Semtimin takımını aldım. Anadolu Üsküdar 1908 gayet zevkli boşta Ceyhun Eriş var ilk sezon onu getirdim takımın maestrosu oldu. :)

İstersen atabilirim ayrıca oynanabilir 77 yeni lig daha var farklı kariyerler açmak istiyorsan, benim aklımda Azerbaycan ligi var şuan Qarabağ ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilirsem zevkli olur. :)

Bende yama var Türkiyede'ki 3.lig ve Bölgesel Amatör takımları çalıştırabiliyorsun.

Semtimin takımını aldım. Anadolu Üsküdar 1908 gayet zevkli boşta Ceyhun Eriş var ilk sezon onu getirdim takımın maestrosu oldu. :)

İstersen atabilirim ayrıca oynanabilir 77 yeni lig daha var farklı kariyerler açmak istiyorsan, benim aklımda Azerbaycan ligi var şuan Qarabağ ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilirsem zevkli olur. :)

valla iyi olur renkdaşım 14.3 e uyumluysa eger

Arsenal kariyerimden sonra hiç zevk almadım oyundan.

Niyeyse takım arıyorum.

14.3.1 güncellemesi ile Galatasaray'a başladım, uzun zamandır oynamıyordum FM'yi unutmuşum biraz :)

Parasal sıkıntı vardı. Transfer yapamadım. Gençler kiralık gitti.

Fener'i hem Süper Kupa'da, hem de Dostluk Kupası'nda yendik.

ŞL'de çok zor bir gruba düştük. Ancak ilk maçımızda Napoli'yi 2-0 mağlup ettik.

Oynadığımız maçlar: (Merak etmeyin Süper Kupa'da intikamı aldım :D)

IjNM5ye.jpg

Şampiyonlar Ligi:

ZeXNtr7.jpg

oyuncuların özellıklerını ben dahıl aman aman kimse bilmiyor o halde adettendır dıye baslayalım

9vB5Y5.png

BoB0Gp.png

4 buyuklerın transferlerı ve hoca degısıklıklerı ıle bırlıkte yenı lıg baslattım kendı kendıne oynuyor bakalm sonucları yazacam 6+2+2 ve 5 +3 e gore sonucları yazacam bakalm

edit : aralık ayında prandelli nin koltuk sallanmaya basladı :D

deplasmanda 3-1 kaybedilen kupa yarı finali rövanş maçı 88. dk. 1-0 öndeyiz top yekun yuklenıyoruz ve korner

2vLJ2E.png

Q1DVZG.png

BoJL8G.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt