Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM 14'de milli takım kariyerindeyim Önce Hollanda sonra İngiltere'ye gittim 2017 yılı eylül ayındayım bir sürü saçma sapan oyuncu çıktı ya 24-25 yaşında hem skilleri iyi hem değerleri yüksek 24-25 yaşlarında ama kariyerleri yok saçmalamışlar :S

FM 2005'ten beri bu oyunu oynuyorum, böyle bir maç ilk defa oynadım:

J3B1pFl.jpg

Son düzenleme:
Avrupa'da yılın oyuncusu "Sniper". Yaş hiç faketmez, 2 yıl daha uzattık kontratı.

QVw08ui.jpg

Kaptanın "Ballon d'Or" ve "World Player of the Year" ödülleri eksikti, tamam oldu.

PV6tyH1.jpg

nEGzMAo.jpg

Size tavsiyem oyunu Türk Lirası ile oynayın. bende cimirlik yaratıyor bu durum :) harcayamıyorum kulübün parasını. € olunca gözüme ufak geliyor rakamlar :)

oyunu alan(2015) arkadaşlardan ricam Zonguldakspor kadro genel görünüm atabilir mi ?
birde tff 3. lig oynanabiliyor mu ?

oyunu alan(2015) arkadaşlardan ricam Zonguldakspor kadro genel görünüm atabilir mi ?
birde tff 3. lig oynanabiliyor mu ?

Oynanabilir en düşük 2. Lig var, sadece database olarak amatör liglere kadar eklenebiliyor (oyuncular vs. için). Ayrıca Zonguldakspor olarak bulamadım. Zonguldak Fener Spor diye bir kulüp çıkıyor 1966 kuruluş yılı ile.

Oynanabilir en düşük 2. Lig var, sadece database olarak amatör liglere kadar eklenebiliyor (oyuncular vs. için). Ayrıca Zonguldakspor olarak bulamadım. Zonguldak Fener Spor diye bir kulüp çıkıyor 1966 kuruluş yılı ile.

Evet, Fenerspor'du eski ismi. Yani Zonguldakspor var :D

Renktaş bunu 15.1.1 ile mi başardın? Hangi taktiği kullanıyorsun öğrenebilir miyim?

Yok dostum Beta ile başlamıştım bu kariyere. Klasik 4-2-3-1 ile oynuyorum, "Advanced Playmaker - Attack" (AMC) olarak oynattım sürekli. Ha bana sorarsan burada mevzu dizilişten öte verdiğin detaylı talimatlar. Şansıma çok uyum sağladı takım.

alalim mi 15 i tavsiye ediyor musunuz

tavsiye ediyorum çok geniş kapsamlı güzel oyun olmuş bu sefer, maç motorunda bazı sıkıntılar var ama patch ile düzeltilir diye düşünüyorum.
-sürekli direkten dönen toplar var.
-sonra geriye düştüğün maçta banko 1 gol atıyosun offside veriyor hakem.
Oyuncu morallerini cok kapsamlı yapmışlar bu sefer mesela takımda gruplaşmalar falan oluyor takım bi anda karışıyor . Diyelim 11 oynaması gereken bi adama kesik atıyosun 3 futbolcu gruplaşıp cıngar çıkarıyo :D

Şu oyuncuları ayartma gibi bişey varmı transferde?

FM'ye uzun bir ara verdikten sonra Kayserispor'la geri dönüş yaptım :)

Takımın başına geçer geçmez yönetim Prosinecki'yi yardımcım olarak atamış. Daha sonra ise altyapıyı Shevchenko'ya emanet ettim. ST'lerden de o sorumlu :)

2QAYDj.jpg
DkZ8Q6.jpg

Yabancı sınırı saçmalığı belimizi fena büktü. PTT'de 3 yabancı sınırı var. O an performansı düşük yabancıları çıkarmak durumunda kaldık. Bobo kendi gitmek istedi, izin verdim. Monaco kaptı herifi :)

İyi transferler yaptığımı düşünüyorum. Hepsinden fayda sağlamaya başladım yavaş yavaş. Cernat hakkında soru işaretlerim vardı. Önce 2 hafta denedim. Pas oyununa ve takımı ileri çıkma açısından katkı sağladığı için kontrat imzaladım. Bobo'nun gidişinden sonra takımda tek etkili santrafor Nobre kaldığı için yeni birini aramaya başladım. En sonunda Benko'da karar kıldım ve kadroya kattım. Luna'yı ise U21 için transfer ettim.

ozvY5Q.jpg

Lige de evimizde Elazığspor karşılaşmasıyla başladık. 1-0 geriden 3-1 öne geçtik. Son dakikalarda elazığ attı ama yetmedi. Böylece lige 3 puanla başlamış olduk :)

vo9QDm.jpg
5RJovD.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt