Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

deniyorum olacak gibi online lig ama olmayabilirde :D

becerebilirsem hbr vereceğim

walla hiçbir fikrim yok ben dvd ile oynuyorum

Yıllar gectikce oyunların daha güzel ve kullanım anlamında basit olmasını beklekler oyunlarda cıvıttı:o

El mahkum cracki beklicez o zaman öyle gözüküo eyvallah renkdas

Smolarek tavsiye olunur beleştir efenim. Van der Vaart'da alınmıştır efenim. Lincoln + Ayhan = 6,5 öro.

İndireydiniz tek link benim gibi beklemeyecektiniz crack mrack.

Paşalar gibi oynuyorum.

Sen de Kıbrıs'tan net kullanaydın da gör bak iniyor mu inmiyor mu :D en son kalan süre 2 yıl 3 ay demişti :)

beceremedim:(

online oyun açmaktan anlayan yokmu Allah rızası için

Şu oyunu online oynamayı bilen yok mu yahu ?

Bir yardımcı olun ? :)

Huntelaar ı aldım.6 maç 12 gol :D

İsteyene öğretebilirim online ligi . .:D

Şu oyunu online oynamayı bilen yok mu yahu ?

Bir yardımcı olun ? :)

İlk önce Hamachi lazım.Hamachiden ağını kur sonra online oynayacağın kişi ağına kaydolsun.sonra oyuna gir oyunu kur.sonra preferences kısmından Server bölümünde server'ı çalıştır.

sonrada senin servera bağlanmak isteyen kişi ana menüden join network kısmına girecek eğer herşey dediğim gibi yapılırsa senin oyun network kısmında gözükür.çift tıklayarak bağlanır ve add manager deyip kariyere başlanır.

Senin yapacağın tek şey normal oyunu kurmak ve serverı açmak tabi öncesinde hamachi.

İlk önce Hamachi lazım.Hamachiden ağını kur sonra online oynayacağın kişi ağına kaydolsun.sonra oyuna gir oyunu kur.sonra preferences kısmından Server bölümünde server'ı çalıştır.

sonrada senin servera bağlanmak isteyen kişi ana menüden join network kısmına girecek eğer herşey dediğim gibi yapılırsa senin oyun network kısmında gözükür.çift tıklayarak bağlanır ve add manager deyip kariyere başlanır.

Senin yapacağın tek şey normal oyunu kurmak ve serverı açmak tabi öncesinde hamachi.

hamachiden ağ kurdum , run as server yaptım oyunu kurdum

hamachinin bana verdiği ip'yi arkadaşa verdim ama hata vermiş servera bağlanamamış

benim merak ettiğim diğer arkadaştada hamachi olması gereklimidir

gerekliyse ne yapacak

oynayacak kişi senin ağına kayıt olsun yazmışsın , hamachi üzerinden kayıt olacak doğrumudur?

Ekleme : Rusya Ligi sadece turnuvalarda açılır.Onun da açılmasının temel sebebi oyuncuların kondisyonlarının yüksek olmasıdır.Eğer uzun soluklu bir kariyer yapmayı düşünüyorsanız Rusya Ligine gerek yok

edit :

hamachiden ağ kurdum , run as server yaptım oyunu kurdum

hamachinin bana verdiği ip'yi arkadaşa verdim ama hata vermiş servera bağlanamamış

benim merak ettiğim diğer arkadaştada hamachi olması gereklimidir

gerekliyse ne yapacak

oynayacak kişi senin ağına kayıt olsun yazmışsın , hamachi üzerinden kayıt olacak doğrumudur?

Evet.Hamachi olmalı.Hamachiden Yukarda da belirtildiği gibi Join Other network deyip senin ağına katılmalı ki ortak ağınız olsun.Ortak ağına katıldığı zaman hamachinin sana verdiği İP adresini yazmasına gerek yok sadece aksilik çıkınca hamachinin verdiği İP adresine ihtiyaç duyuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt