Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

yaptım no languane data diyor ben dil dosyalarını attım içine ama :S

Yüklediğin dosyaların kurulumunu iyi oku sitelerden, belki bir hata yapmış olabilirsin. Sanırım şu an kullanılacak dil yok diyor. Belgelerim'den gerekli işlemleri yap veya uygulamayı update et oyuna.

Ha gayret ya. Bir yardim edin ya. :) oyunu Turkcelestirdim. Tek problem var, o da CD'siz oynayamama problem. Yardim. Deamon'da kullanmak icin indirilmis exeden farkli bir cd mi yapmak gerekiyor ISo prorami ile?

Ha gayret ya. Bir yardim edin ya. :) oyunu Turkcelestirdim. Tek problem var, o da CD'siz oynayamama problem. Yardim. Deamon'da kullanmak icin indirilmis exeden farkli bir cd mi yapmak gerekiyor ISo prorami ile?

Abi Deamoon Tools'u kur, daha sonra sağ çubukta saatin yanında logosunu göreceksin. Ona basıp herhangi bir satırı seçip oyna oyunu. Bu kadar. Olmazsa FM 11 Deamoon Tools diye arattır dosyaları indir, o şekilde de olabilir.

Abi Deamoon Tools'u kur, daha sonra sağ çubukta saatin yanında logosunu göreceksin. Ona basıp herhangi bir satırı seçip oyna oyunu. Bu kadar. Olmazsa FM 11 Deamoon Tools diye arattır dosyaları indir, o şekilde de olabilir.

Deamon tool kurulu zaten. :/ Neyse biraz google ile rastirayim bari. crach da hata veriyor zaten.

Ya beyler kullanması kolay en az 50 mbit/sn ile indren bi program var mı bildiğiniz? Yemin ediyorum gına geldi lan 2 saattir %30 indi, hem de tek part :mad:

Yahu ne diye uğraşıyorsunuzki daemoon tools ile.Winrar yüklerken .iso yu da işaretleyin öyle yükleyin.Daha sonra da indirdiğiniz .iso dosyasını winrar ile açıp içindeki setup dosyalarını klasöre atın,oyunu kurun.Crack de yaptınızmı ohh keyif :D

oh be. Su an itibari ile bir siteden buldugum crack sayesinde problemi cozmus bulunmaktayim. Yardimlariniz icin tesekkurler. :)

Onceki oyunlarda ilave Azerbaycan(ve ya diger ulke) oyuncularini acma opsiyonu vrdi. Bunda yok galiba. Bir de oyun hii en dusuk bende. Artirma yolu var mi?

Beyler lütfen yanlış anlamayın beni de cidden şu oyunu artık toptan bi düzeltmeleri lazım. FM'nin bu yaptığı hayal satmaktan farklı birşey değil. Galatasaray'ı alan adam 2 senede şampiyonlar ligi şampiyonu oluyor. Namık, Dzeko'yu,Hazard'ı,Pastore'yi almış ; Alpay, Bursa'ya Hazard'ı getirtmiş. Sırf yeni örneklerden veriyorum bunları şimdi hazır okuyunca yanlış anlamayın beni gençler :)

Artık FM'nin şu oyuna gerçekçilik opsiyonu koyup adam gibi takımların gelişimlerinin birkaç senede gözüktüğü bir oyun piyasaya sürme vakti geldi.

Beyler lütfen yanlış anlamayın beni de cidden şu oyunu artık toptan bi düzeltmeleri lazım. FM'nin bu yaptığı hayal satmaktan farklı birşey değil. Galatasaray'ı alan adam 2 senede şampiyonlar ligi şampiyonu oluyor. Namık, Dzeko'yu,Hazard'ı,Pastore'yi almış ; Alpay, Bursa'ya Hazard'ı getirtmiş. Sırf yeni örneklerden veriyorum bunları şimdi hazır okuyunca yanlış anlamayın beni gençler :)

Artık FM'nin şu oyuna gerçekçilik opsiyonu koyup adam gibi takımların gelişimlerinin birkaç senede gözüktüğü bir oyun piyasaya sürme vakti geldi.

Katılıyorum. Oyun başta zor gibi geldi ama biraz sabırlı olunca çok iyi ilerledim. Hatta Dzeko ve Luis Suarez'i birlikte bedavaya aldım kontratları bittiği için. Bu adamların ikisini de benim elimden alamamaları garip. Hazard ve Pastore çok sorun değil aslında, gelebilecek oyuncular onlar bana göre ama mesela Mata'nın gelmesi de abes, adamı gerçekte kimler istiyorda vermiyorlar. Tek güzel yanı 4. sezonum şu an ve bu sezon dahil her sezon kovulma tehlikesi yaşadım, çünkü mayıs ayı civarında balance 30 milyon içeri giriyor. Önceki serilerde bu kadar da gerilemiyordu.

Ha bir de oyuncu almak da mesele değil, taktiği bulunduğun takımın oyuncularına göre oturtabilirsen ve biraz sabredersen orta halli takımlarla çok iyi işler yapabiliyorsun. Daha denemedim ama orta halli bir takım alsam onu da 3-4 yılda Dünya takımı yaparım gibi geliyor. Çünkü rakip takımların senin taktiğine karşı alacağı önlemler gibi yapay zeka gerektiren özellikler oyuna yansıtılamıyor.

Onceki oyunlarda ilave Azerbaycan(ve ya diger ulke) oyuncularini acma opsiyonu vrdi. Bunda yok galiba. Bir de oyun hii en dusuk bende. Artirma yolu var mi?

Abi oyun başlarken 3 lig seçebiliyorsun, o liglere Azerbaycan'ı da ekleyebilirsin.

Tamam da hocam 70 milyon $ şampiyon olan alacak bu sene, o paraya bi de CL parasını eklersen 100 milyon $'ı bulabilirsin, o paraya da transfer yapman kolay olur. Çok çok zor bişey değil ;)

Beyler korner ve frikik'den daha 0 gol atmışım ben bu sayıları nasıl arttırabilirim. Frikikleri cR7 kullanıyor.

Rmadrid'de 2. bitirirsem kovulur muyum? Spa cup'da finalde 120. dk'da elendim.

Oyunu biraz oynadim. Grafik falan sade ve cok hos. Biraz oynamakla alismak mumkun. Kaldi ki, benim anlamadigim bir sey var. Sadece 3-4 ulke secile biliyor. Ama secilmeyen liglerde olan takimlarin kadrolari da tam gorunmuyor. Boylece zayif takim icin kucuk, daha dogrusu futbolu zayif ulkelerden (mesela Azerbaycan, Lichtenstein ve s.) oyuncu aramak mumkun olmuyor. Oyunda tum oyunculari aktif gosterme opsiyonu var mi? Yoksa boyle mi devm edecegim ancak?

Oyunu biraz oynadim. Grafik falan sade ve cok hos. Biraz oynamakla alismak mumkun. Kaldi ki, benim anlamadigim bir sey var. Sadece 3-4 ulke secile biliyor. Ama secilmeyen liglerde olan takimlarin kadrolari da tam gorunmuyor. Boylece zayif takim icin kucuk, daha dogrusu futbolu zayif ulkelerden (mesela Azerbaycan, Lichtenstein ve s.) oyuncu aramak mumkun olmuyor. Oyunda tum oyunculari aktif gosterme opsiyonu var mi? Yoksa boyle mi devm edecegim ancak?

en başta istediğiniz ligleri seçmiyor musunuz?

Dediğimi yap abi arka sayfada :)

Bi de arkadaşlar transfer olayı nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt