Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

delirticek bu oyun beni artık ya , oyunu kurdum sonra 11.1.1 yamasını da yükledim oyuna girerken cd istiyordu. daha sonra Berkecan'ın gönderdiği crack'in icindeki fm.exe'yi de program files'da ki dosyanın icine attım , ondan sonra oyuna girerken cd istediği yere geldiği anda oyun kapanıyor şimdide. nerde yanlış yaptım veya eksik var onu da anlamadım , uyuz oldum 2 saattir ya.

Sistem gereksinimleri yeterli mi? :o

yeterli fazlasıyla. zaten normalde giriyor cd istediği yere geliyor ama crack'ten sonra o da gelmeden oyundan attı :o

deamon tools'la hallediyoduk fm10'da bunda deamon tools'a tanıtarak acabileceğimiz bir dosya yok mu :S

yeterli fazlasıyla. zaten normalde giriyor cd istediği yere geliyor ama crack'ten sonra o da gelmeden oyundan attı :o

deamon tools'la hallediyoduk fm10'da bunda deamon tools'a tanıtarak acabileceğimiz bir dosya yok mu :S

Ben de daemoon tools ile oynuyordum oyunu ama 11 için bulamadım. Sorunsuz oyun bende, aynı crack'i kullandım :o

---

Macheda geldi :D

program files'da sports interactive dosyası yaratmak ne iş ? onu yapmadım ben , ondan olabilir mi :o :D

Yahu eğer bu tür oyunlara ilginiz varsa, orijinal alın. Benim her sene en az 5-6 ay boyunca oynadığım tek oyun olduğundan, hiç gözüme gelmiyor parası... Onlarca ufak tefek şeye para harcıyoruz, aylık 10TL verip sorunsuzca oyun oynamak çok gelmesin kimseye.

tatil diye marmaris'e geldim , burda oyun filan satılmaz öyle :D

izmir'e döndüğümde bende düşünüyorum orjinal almayı ama şuanda daha fazla oynamadan duramam :o

tatil diye marmaris'e geldim , burda oyun filan satılmaz öyle :D

izmir'e döndüğümde bende düşünüyorum orjinal almayı ama şuanda daha fazla oynamadan duramam :o

O zaman Steam'den al en güzeli mesela... Ben oradan aldım, aldığın anda indirip kuruyor ve oynuyorsun. Nerede olursan ol CD vs derdi de yok.

D&R'den siparişi vermiştim . Yeni geçti elime orjinal oyun . :D Artık bizde orjinal takılacaz . :D

Macheda 20 maçta 15 gol, 6 asist yaptı . Ortalama Puanı 7.50 . :D

18. hafta 2. siradayim. Tam duzelecekken futbolcular kalleslik yapiyor. :D

yenipuan.png

Balotelli satılık listesinde ve teklif verdim takıma gelmeye gönüllü ancak 135.000 istiyor haftalık ben ancak 35.000 verebiliyorum . :o

Federico Macheda - 22 Maç - 17 Gol - 6 Asist

Martin Zeman - 30 Maç - 5 Gol - 13 Asist

Gabriel Obertan - 33 Maç - 11 Gol - 16 Asist

Sercan Yıldırım - 26 Maç - 14 Gol - 10 Asist

Bogan Stancu - 7 Maç - 7 Gol - 4 Asist

Şampiyonlar Liginde oynadığım 6 maçta;

Roma'ya karşı 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet

Schalke'ye karşı 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet

Arsenal'e karşı 2 Galibiyet aldım .

3. oldum ve Avrupa Liginde ki ilk rakibim Napoli .

GS ile ligi zar zor 3. tamamladım, TS şampiyon oldu FB ikinci. Kupa finalinde birazdan TS ile yapacağım. Sezon içinde birkaç kez kovulmaktan ucuz kurtardım, gayet ayrıntılı oynamama ve uğraşmama rağmen oturtamadım taktiği...

GS için bir taktik öneriniz var mı gelecek sene için? Lukaku ve sağlam bir defans oyuncusu aldım sezon başında gelecek bunlar. Bir temizlik de yapmayı planlıyorum takımda, ama taktik oturtamadığımdan ileride sorun yaşar mıyım acaba düşüncesindeyim. Yönetim arkamda olmadığından korkuyorum kötü gideriz diye :D

GS ile ligi zar zor 3. tamamladım, TS şampiyon oldu FB ikinci. Kupa finalinde birazdan TS ile yapacağım. Sezon içinde birkaç kez kovulmaktan ucuz kurtardım, gayet ayrıntılı oynamama ve uğraşmama rağmen oturtamadım taktiği...

GS için bir taktik öneriniz var mı gelecek sene için? Lukaku ve sağlam bir defans oyuncusu aldım sezon başında gelecek bunlar. Bir temizlik de yapmayı planlıyorum takımda, ama taktik oturtamadığımdan ileride sorun yaşar mıyım acaba düşüncesindeyim. Yönetim arkamda olmadığından korkuyorum kötü gideriz diye :D

iç saha 4-5-1 oynuyorum

dış saha 4-2-3-1.

3 sezondur başarılıyım. 4. sezonda çift forvet denemeye karar verdim :)

Balotelli satılık listesinde ve teklif verdim takıma gelmeye gönüllü ancak 135.000 istiyor haftalık ben ancak 35.000 verebiliyorum . :o

Federico Macheda - 22 Maç - 17 Gol - 6 Asist

Martin Zeman - 30 Maç - 5 Gol - 13 Asist

Gabriel Obertan - 33 Maç - 11 Gol - 16 Asist

Sercan Yıldırım - 26 Maç - 14 Gol - 10 Asist

Bogan Stancu - 7 Maç - 7 Gol - 4 Asist

Şampiyonlar Liginde oynadığım 6 maçta;

Roma'ya karşı 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet

Schalke'ye karşı 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet

Arsenal'e karşı 2 Galibiyet aldım .

3. oldum ve Avrupa Liginde ki ilk rakibim Napoli .

Millet Balotelli pesinde, biz takima 1 defans oyuncusu almak icin 40.000 bulamiyoruz. :D

iç saha 4-5-1 oynuyorum

dış saha 4-2-3-1.

3 sezondur başarılıyım. 4. sezonda çift forvet denemeye karar verdim :)

4-5-1 güzel evet ben de onu deniyorum bir süredir.

4-2-3-1 tam olarak nasıl dizilimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt