Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Tottenham'a ikinci sezon transferlerim:

Ryan Shawcross

Wright Philipps

Lacina Traore

Axel Witsel

Vedad İbisevic

Gidenler :

Pavluychenko

Gio Dos Santos

David Bentley

Gallas

Tottenham'a ikinci sezon transferlerim:

Ryan Shawcross

Wright Philipps

Lacina Traore

Axel Witsel

Vedad İbisevic

Gidenler :

Pavluychenko

Gio Dos Santos

David Bentley

Gallas

Gio'yu kaça sattın , ileride pişman olmazsın umarım sattığına , Karabük kariyerimde 4. sezonda scout görevlendirdim Gio'yu takip etsin diye , Valencia'daydı ve içim gidyordu Gio'yu takip ederken resmen şov yapıyordu.

liginilkyarisi.jpg

ilkyaritabela.jpg

Ligin ilk yarisi sona erdi. Durum kötü. Cristaldo, Baros, Turgay Bahadir forvette son vuruslarda çok etkisiz kaliyorlar.

Misimovic ve Arda nerdeyse 2 ay sahalardan uzak kaldi. Elano pek birsey beceremedi.

Tek iyi oynayan Cana ve Musa bana göre. Ahmet Kesim'de gözüme girdi.

Ara transferde pek birsey yapamiyacagim galiba. En azindan ya Hamit'i yada Selçuk Inan'i sezon sonu bedavaya transfer edebilmek için teklifte bulunacagim.

Arkadaşlar 2-3 milyona iyi bir orta saha çift yönlü

Var mı aklınıza gelen

Bir de ucuz forvet

Nasıl bu kadar zorlanıyorsunuz yahu Türkiye Liginde ? 11.1 ve 11.1.1 güncelleştirmelerini yapmadığınızdan kaynaklanıyor sanırım . :o

Arkadaşlar 2-3 milyona iyi bir orta saha çift yönlü

Var mı aklınıza gelen

Bir de ucuz forvet

eğer database küçük tutmadıysan

Florin Cernat , Yiğit İncedemir , Hürriyet Güçer , Theo janssen , Iluion Apostal , Denys Garmash , Lee Peltier , Ferrie Bodde , Dominic Chatto

bunlar işine yarıyabilir.

Forvet olarakta, Felipe Caicedo , Rasmus jönsson , Abraham Guie Guie , Tobias Hysen

Ara transferde Misimovic'i satis listesine koydum (Adam sakatliklardan dolayi sadece 6 macta oynadi (0 gol 0 assist)) Çogu oyuncu benimle kavga etti..

Kavga edenlerde: Elano, Cana, Hakan Balta, Çaglar Birinci, Turgay Bahadir, Baris Özbek, Ali Turan, Mehmet Batdal.

Transfer listesine konulmak isteyenler: Cana, Baris ve Ali Turan.

Sadece Cana'ya ve birazcikta Baris'in gitmesine üzülürüm. Ama hepsini satarim anasini satayim. Dogru düzgün oynamiyor hiçbiri.. Ligde 6 siradayiz, Avrupa liginde baslamadan elendik.

eğer database küçük tutmadıysan

Florin Cernat , Yiğit İncedemir , Hürriyet Güçer , Theo janssen , Iluion Apostal , Denys Garmash , Lee Peltier , Ferrie Bodde , Dominic Chatto

bunlar işine yarıyabilir.

Forvet olarakta, Felipe Caicedo , Rasmus jönsson , Abraham Guie Guie , Tobias Hysen

Tamamdır Yiğit abi bi de bunlara bakayım

Son 3 maçımda Mansfield'ı sahamda 3-1 mağlup ederek play-off yolunda derin bir nefes aldım, ardından gelen beraberlik ve galibiyet play-off kuralarında yerimi almamı sağladı.

play-off ilk maçında Newport ile oynadım, 0-0 'ın rövanşında son dakika golüyle 2-1 galip gelerek finale çıktım.

Finalde Rushden ile inanılmaz heyecanlı bir maç oynadım. 88. dakikada Rushden forveti akıl almaz bir gol kaçırdı , karşı karşıya kaleciyi geçip dışarı vurdu , benim futbolcum olsa Yılmaz Vural'a dönüşür sahaya dalar döverdim :D

ve Bromley League 2'de :D

İlk sezonumda kupaları topladım. Carlos Tevez, Adam Johnson, Paulo Henrique, David Silva ve Vertonghen takımı taşıyan önemli isimlerdi. Tevez rekorları alt üst etti.

adszsn.jpg

İlk sezonumda tüm kupaları topladım. Adam Johnson, Carlos Tevez, David Silva, James Milner, Paulo Henrique ve Vertonghen takımı taşıyan önemli isimlerdi. Carlos Tevez rekorları alt üst etti.

adszfeo.jpg

Evet.. Sezon çok berbat ilerliyor. Ara transfer dönemine girerken 6 maç üst üste kazanamadik Galatasaray ile. Ama komik olan taraf ise 11 maçtirda yenilmiyoruz. Gülsemmi aglasammi belli degil yani.

Oyuncularimla kavga ettikten sonra bazi önemli kisilerle yolumuzu ayirmak zorunda kaldik.

Ara transferde gidenler:

Lorik Cana

Baris Özbek

Misimovic (kiralik + opsiyonlu)

Mehmet Batdal (kiralik + opsiyonlu)

Rafael

De Laet

Gelen oyuncular ise:

Achille Emana

Hedwiges Maduro

Artur Boruc (kiralik + opsiyonlu)

Burak Yilmaz

Lorik Cana ve Baris Özbek'in gitmelerine üzüldüm açikcasi. Ama kendileri gitmek istediler.

Ufuk'a tam güvenemedigim için Artur Boruc'un tecrubesinden faydalanmak istiyorum.

Orta sahanin daha güçlü olmasini istedigim için Emana ve Maduro (750 bin avro)'yu satin aldim.

Burak Yilmaz ise gol ortalamasini yükseltmek için aldim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt