Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arkadaşlar kariyerimin 1.szeonu bitti.Blogumdaki anketlere katılmanızı rica ediyorum.

Ayrıca Avrupanın Diğer önde gelen liglerinde şampiyon kim oldu , nasıl geçti, hepsini analizleriyle bulabilirsiniz.

anket1.png

Kaiyerimi detayları ve analizleri ile From Adventure To Adventure: FM 2011 FİORENTİNA KARİYER.. blogunda takip edebilirsiniz.

İyi Akşamlar,

Chesterfield ile kariyer açtım . 22 K bütçem var . :D Her türlü oyuncu önerilerine açığım . :D

Beyler tema nasıl yüklüyorsunuz Belgelerimde Fm 2011 e Skins klasörü oluşturup içine atıyorum cache 'yi siliyorum ama halen 2 tema var orada.

Yiğit Can Kaplan Reizden yardım bekliyorum . :D

Öncelikli olarak kaleci lazım . :D Geleni gideni içeri alıyor bu kaleci . :D

Nottingham Forrest'e 4-2 yenildik . 2 gol attığımız için çok mutluyuz . :D Şimdi defans ve kaleci sorununu çözmemiz lazım . Bi golümüzü ceza sahası dışından kafayla attık . Ayrı bi keyif aldım o golden . :D

Chesterfield ile kariyer açtım . 22 K bütçem var . :D Her türlü oyuncu önerilerine açığım . :D

ingiltere alt lig tecrübelerime dayanarak tavsiyelerim:

GK: free transfer , alt yapı

DL: free transfer , alt yapı

DR: free transfer , alt yapı

DC: free transfer , alt yapı

WB: free transfer , alt yapı

DM: free transfer , alt yapı

MC-AM: free transfer , alt yapı

AML/R: free transfer , alt yapı

ST: free transfer , alt yapı

vs....

:D :D :D

şaka bir yana free transferleri çok iyi taraman lazım onun haricinde Theo Robinson(forvet) kiralamayı dene iş yapar,

orta saha için (MC) Owain Tudur iş yapar, Peter Leven'da iyidir (MC) , Anthony McNamee (AML), Mousaa Egueh (DC/R) işine yarayabilirler.

En önemli tavsiyem , kaliteli kiralıkları toplamaya çalış.

Bol şanlar.

Edit: Kaleci için: Richard O'Donnell'ı almayı dene senin ligine göre baya iş yapacak bir kaleci, birde Peter Enckelman çok çok iyi bir kaleci ama muhtemelen baya yüksek bir kontrat isteyecektir, ben alamadım içimde ukte :D

Bu seneki üst lig hayalimiz büyük ölçüde yattı . 1 sezonda en fazla 4, 24 yaş altı oyuncu alabiliyormuşuz . :o Ulan ne oyuncularla anlaşmıştım . :o Refleksi 16 olan kaleciyi kiralıyordum ki . Yıkıldım . :o

Misimovic'i forvet arkası oynatıyorum. Her maç ya 1 gol ya 1 asist en az yapıyor.

rakibin hücum oyuncularına sıkı markaj ver , sert oynasın senin savunmacılar rakip forvetlerle, genel olarak takıma pres yaptır , sert , agresif oynat,

kanatlarda oynayanların yaratıcılık serbestliğini arttır, fovretini target man yap , takımda long shot'ı 13-14 civarı ve üstünde olanlara şut çektir, göbekteki 2 orta sahadan birini top kapan adam olarak belirle , alan markajı yapsın, sürekli ısırsın, kanat oyuncularına yer değişikliği ver, özellikle kanatları kilitleyen bir takımla oynuyorsan yer değiştirsinler sürekli.

Birde rakip ceza sahasına yakın duran toplarda uzun boylu stoperini ileri gönder kaleciye şarj yaptır, ön direğe mutlaka adam çıkar.

Umarım işine yarar.

Birkaç degisiklikle süper bir taktik bu. Ligde iki yenilgiden sonra 5 maçtir yenilmiyoruz (3 galibiyet 2 beraberlik). Sagol ustad

Beyler Tottenham'la 2.senemdeyim, ilk sene 2 ay yenilmediğim oluyodu ama bu sene çok dengesiz durumdayım. Milan'ı deplasmanda 3-0 yeniyorum ama Burnley'le berabere kalıyorum. Bale, Lennon ve VDV uzun sürelik sakatlığa uğradı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt