Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yabancilari biraz daha kalitelestir. Matias Fernandez ve Vukcevic'i kacirma.

Yabancilari biraz daha kalitelestir. Matias Fernandez ve Vukcevic'i kacirma.

gökhan bu kadroyla şampiyonlar ligi kazandım.inanmıyacaksın ama kura şansım vardı.rangers-lyon-roma ve finalde man utdla eşleştik.finalde kontra futboluyla kupayı kazanmıştım.kulübün finans durumu o kadar düzeldiki.finans güvensizdi şimdi zengin oldu.;)

tabi adnan sezgin gibi beleş ama kaliteli oyuncular alırsan düzelir.

2011'i hiç beğenmedim...

bikaç saçma yenilikten başka hiç bişey yok...

2010 daha zevkli...

arkadaşlar ben pek anlamıyorum bu Fm den biri bana nasıl bi taktik seçmem gerektiğini hangi oyuncuları almam gerektiğini söyleyebilir mi acaba :D

Joao Moutinho...

İyi bir kulüpteyseniz muhakkak almaya çalışın. Direkt gerçek futboldaki lampard etkisini takımda görüceksiniz(Role olarak box to box yapın tabii ki)

Arda Turan...

Şaka değil oyun başlar başlamaz ya chelsea ya barca alıyor, ve gerçekten hakkını veriyor bunun. Ben Man city olarak 2.sezonda 67 milyon euroya barcadan aldım. Para çoktu tek ihtiyaç modric veya ardaydı :) Modrici atl madrid 37 milyon euroya alınca bende parayı ardaya bastım. En iyi MC veya AMC olarak oynuyor gerçek gibi düşünmeyin oyunda asıl mevkisi AMC

Joao Moutinho...

İyi bir kulüpteyseniz muhakkak almaya çalışın. Direkt gerçek futboldaki lampard etkisini takımda görüceksiniz(Role olarak box to box yapın tabii ki)

Arda Turan...

Şaka değil oyun başlar başlamaz ya chelsea ya barca alıyor, ve gerçekten hakkını veriyor bunun. Ben Man city olarak 2.sezonda 67 milyon euroya barcadan aldım. Para çoktu tek ihtiyaç modric veya ardaydı :) Modrici atl madrid 37 milyon euroya alınca bende parayı ardaya bastım. En iyi MC veya AMC olarak oynuyor gerçek gibi düşünmeyin oyunda asıl mevkisi AMC

Oyunda eğer süratli değilse oyuncunuz asla kanat oynatmayın.

Arda'nın top çalma özelliği de yanlış hatırlamıyorsam 12 falan. Yani harika bir sağ iç box-to-box oyuncusu olabiliyor.

daha başlamadım ama Türkiye 2. ligden falan başlamayı düşünüyorum yada Göztepe olabilir biraz alttan başlayayım :D

Ben de 2.ligden sakarya ile başlayıp 2 sezonda süper lige çıktım rahatça.

Göztepe de potansiyeli olan bir takım. Elde iyi oyuncular vardır ama free transfere muhakkak bir göz at.

İlk sene için free'den kaleci süleyman küçük, defans savaş bahadır orta saha altan ve forvet olarak baljic ve ahmet dursunu kaçırma. Ayrıca muhakkak kiralıklar listesine bak en az 6-7 oyuncu kirala özellikle 3 büyüklerden(direkt maaş bile ödemeden hepsi bedava)

İkinci sene göreceksin ki free transferden alacağın adamlar nerdeyse premier lig kalitesinde. Yıldıray baştürk,ceyhun eriş,tümer metin,gökhan güleç,mehmet yılmaz,tuna üzümcü ve daha neler neler

Ben de 2.ligden sakarya ile başlayıp 2 sezonda süper lige çıktım rahatça.

Göztepe de potansiyeli olan bir takım. Elde iyi oyuncular vardır ama free transfere muhakkak bir göz at.

İlk sene için free'den kaleci süleyman küçük, defans savaş bahadır orta saha altan ve forvet olarak baljic ve ahmet dursunu kaçırma. Ayrıca muhakkak kiralıklar listesine bak en az 6-7 oyuncu kirala özellikle 3 büyüklerden(direkt maaş bile ödemeden hepsi bedava)

İkinci sene göreceksin ki free transferden alacağın adamlar nerdeyse premier lig kalitesinde. Yıldıray baştürk,ceyhun eriş,tümer metin,gökhan güleç,mehmet yılmaz,tuna üzümcü ve daha neler neler

tamamdır çok sağol :)

arkadaşlar bu steam nasıl bişi ya hesap oluşturmak ücretlimi bilen varmı ?

tamamdır çok sağol :)

Kiralıklardan bahsedersem Ali Kucik,Emre Çolak,Abdulkadir Kayali,Cumali Bişi gibi oyuncuları kesinlikle kaçırmamaya bak. Stoper sıkıntısı varsa Galatasaraydan Emrah Yollu ve Murat Akçayı iste. Hatta nasılsa para falan ödemiyorsun sana gelmek isteyen tüm gençleri kirala derim :) Yedek olurlar. Boluspordan da Lokman Akyıldız(kiralık) gene 3.ligde işe yarayacak topçulardan

Kayserispor için güzel bir taktiği olan var mı ben 4-5-1 yaptım tek ön libero önünde 2 tane adam var sizce nasıl ? birde Kayseri için önericek adamı olan varmı :D

sortitoutsi 3.5 gb lık facepack yamasını yükleyen varsa config dosyasını bana gönderebilirmi?

Tavsiyem: İsrail ligine bakın, ucuza iyi futbolcular var. (ör: Gili Vermut, Eyal Golasa, Peter Masilela, Vincent Enyeama, Douglas da Silva)

beyler bana premier ligde iyi bir orta sıra takımı önenir misiniz ? ilk sezon iyi bir kadroyla başlayayım birazda bütcem olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt