Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arkadaşlar bir sorum olacak. İlk sezon 48 ay taksitle transfer yapıyorum. Ancak sonraki sezon wage budget azaldığı için klüp kabul etse de oyuncu ile anlaşamıyorum. Ne yapmalıyım?

sınavlardan sonra ilk kez aldım kurayım dedim kurdum açılmıyor fm.exe hatası veriyor crack te yapmama ragmen açılmıyor bu sayfada bir hata oluştu ve kapatılması gerek diyor sizde de çıktı mı böyle birşey

sınavlardan sonra ilk kez aldım kurayım dedim kurdum açılmıyor fm.exe hatası veriyor crack te yapmama ragmen açılmıyor bu sayfada bir hata oluştu ve kapatılması gerek diyor sizde de çıktı mı böyle birşey

bende olmamıştı. internette bir araştır istersen

Gaziantepspor'la kariyer açtım. Forvet mevkisine Christian Benitez ve Mchedlidze'yi aldım. Benitez gol kralı oldu. Wagner hem asist hem gol krallığı sıralamasında. Defansa Dinamo'dan sağ bek aldım ve Serkan Kurtuluş'u kiraladım. Sol bek de Atilla Turan var. Ersan'ı da aldım. Bi de Molina var. İlk sezon 4.bitirip Türkiye kupasını aldım.

uzun bir aradan sonra oyunu tekrar kuruyorum , bomba gibi bir kariyer geliyor :D

Arkadaşlar bir sorum olacak. İlk sezon 48 ay taksitle transfer yapıyorum. Ancak sonraki sezon wage budget azaldığı için klüp kabul etse de oyuncu ile anlaşamıyorum. Ne yapmalıyım?

verebileceğin en fazla maaşı ver ve üstüne bonuslar ekle(maç başı,gol başı,şampiyonluk primi vs...)

yeni kariyerime başladım.

Takımımız Slovan Bratislava

Hedefimiz önce lig sonra avrupada fırtına gibi esecek bir takım kurmak.

Hazırlık maçları ve transfer az sonra... :D

bende olmamıştı. internette bir araştır istersen

aradım hiçbirşey yazmıyor benim gibi bir kaç kişinin daha aynı sorunu varmış bir sürü hata var vazgeçtim oynamaktan fm 12 yi bekleyeceğm onuda orjinal alıcam

aradım hiçbirşey yazmıyor benim gibi bir kaç kişinin daha aynı sorunu varmış bir sürü hata var vazgeçtim oynamaktan fm 12 yi bekleyeceğm onuda orjinal alıcam

oyun ve crack versiyonlar aynı olmayabilir.

Slovan Bratislava kariyerime başladım.

Lige mağlubiyetle başladım ama sonrasında takım toparladı gayet iyi gidiyor.

Uefa Avrupa ligi elemelerinde Anorthosi'yi rahat eledim sonraki turda CSKA ile eşleştim. İlk maç gayet kötüydü. Rövanşta mucizeyi gerçekleştirdim.

Avrupa ligi j grubundayım.

Aston Villa , Besiktas ve Olympiakos ile aynı gruptayım.

Galatasaray için bir taktik önerir misiniz beyler, bir de sağ açık söyleseniz fena olmaz hani:)

sağ açığa Kakuta yı öneriyorum ;)

Slovan Bratislava ile avrupa liginde ilk 3 maçımı tamamladım , Aston Villa'ya deplasmanda 3-1 yenildim , Oliympiakos'u içeride 2-0 yendim , Beşiktaş ile içeride 1-1 berabere kaldım.

Şimdilik kariyer çok keyifli gidiyor ama 2 gündür oynayamadım :(

Bu akşam sezonu bitermeye niyetim var, çok yakında S.Bratislava bir dünya devi olacak :D

Bu arada sağ açık isteyen arkadaşa Konyaspor'dan Peter Grajciar'ı (flash transferlerimden biri şu ana kadar S.Bratislava forması ile harika bir sezon geçiriyor :D )önermek isterdim ama sanırsam Galatasaray'da pek varlık gösteremez :D

Benim sistemlerimde hiç kanat oyuncusu kullanmam.

Fakat size önerebileceğim şey 20 yaş altı, ikinci liglerde oynayan potansiyel gördüğünüz bir genç futbolcuyu alın, güvenin.

İlk 11 oyuncusu yapın.Bir tane hoca tutun ona, ve bir oyuncunuzdan da ona yardımcı olmasını isteyin.

Neler olduğunu görünce çok şaşıracaksınız. :)

Ben Real Madrid'e bile böyle adam yetiştiriyorum.

Ben şu anda İngiltere milli takımını çalıştırıyorum.Kadroda 3-4 oyuncu dışında hepsi genç.Lampard,Gareth Barry gibi isimler kadroda yok.Oyuncularım genelde 22-23 yaşlarında.Avrupa şampiyonası elemesinde 3 te 3 yaptık.

4-3-2-1 sistemiyle oynuyorum.

-----------------------Hart----------------------------

Johnson------Terry---------Ferdinand----------Cole----

---------Gerrard--------Carrick----------Noble---------

Lennon------------------------------------A.Young----

----------------Rooney-----------------------------

Ben şu anda İngiltere milli takımını çalıştırıyorum.Kadroda 3-4 oyuncu dışında hepsi genç.Lampard,Gareth Barry gibi isimler kadroda yok.Oyuncularım genelde 22-23 yaşlarında.Avrupa şampiyonası elemesinde 3 te 3 yaptık.

4-3-2-1 sistemiyle oynuyorum.

-----------------------Hart----------------------------

Johnson------Terry---------Ferdinand----------Cole----

---------Gerrard--------Carrick----------Noble---------

Lennon------------------------------------A.Young----

----------------Rooney-----------------------------

Bu kadrodan herhangi 3 adamı benim S.Bratislava'ya alabilsem bırak namağlup olmayı berabere bile kalmadan sezonu bitiririm :D

Bu en son güncellemesinin linkini falan atan olursa özelden çok süper olur.

-yalnız düzgün bi sitenin yaptığı güncelleme falan olsun. oyunu açtıktan sonra 1247104917 tane hatayla uğraşmayayım.-

Sakatlıklar vardı uefa kupası gruplarında son maçım twenteyle gruptan çıkmayı garantiledim sol açık hakan balta sağ açık sabriyi koydum :)

Sonra hakan balta soldan aktı ortayı kesti sabri içeriye girdi kafayı bir vurdu abicim inanır mısınız gol oldu ya :D sabri hemen kulübeye koştu yavrum benim ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt