Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Duyuruldu!

Hayır olmayacak.Oyunun geliştirici takımından önemli bir isim Miles Jacobson şöyle dedi.

"not nearly enough of a % to have turkish language in fm12. turk people may well love it, but they need to buy, not pirate it."

Adam demişki orjinal oyun satışları nanay,siz orjinal alın ki biz de Türkçe desteği getirmeyi düşünelim cicişler.

Güzel bir oyun bizi bekliyor.

Şu Türkçe hakkında adam soru sorulunca mı cevap vermiş acaba yoksa kendisi sormadan mı söylemiş.Sormadan söylediyse o da biliyor türklerin oyunu çok sevdiğini ama orjinal almadığımız için türkçe yapmıyor ya.sak.:D

Elim ayagim titreyerek actim konuyu cikti sandim ama daha Noel'de cikacakmis lan. :(

Büyük hayal kirikligi. :(

menajerlerimizi ve scoutlarımıza hayırlı olsun

FM 2011'den çok çabuk sıkılmıştım. Galiba pek bir değişiklik olmayacak gibi..

Mac motoru gercekci olursa zevkli olmuyor. Fifa'daki gibi mesela.

Böyle iyi.

Maç motoru cidden arızalı.Çok saçma şeyler olmaya devam ediyor.Şu menejerlerin pazarlık konusunu makul düzeye indirmişlerdir o yapılan yeniliklerle inşallah...

Nasıl olursa olsun 2d maç motorundan vazgeçemiyorum hep.Diğer türlü çabuk hevesim kaçıyor :)

Noel'e kadar beklemez heralde geçen sene eylül gibi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

crush dump mıdır nedir o sorun yüzünden oyunu 1 haftada bırakmak zorunda kaldım.

orjinalede o kadar para veremem :asd:

yuh be geçen sene eylülde çıkmıştı şimdi ne yılbaşısı saçmaladılar iyice daha bunu torrenti düşecek piyasalara biz indircez felan ölme eşşeğim ölme

Her Sene Yeni Sürümünü Kullanırım. Bütçeler Düzeltilir Umarım. Galatasaray'ı Aldığımda Transfer Yapamıyorum :)

Steam'de çıksa da önsiparişten alsak ucuzundan :)

Her zaman her yerde yönetim - İstediğiniz sıklıkta kaydedilmiş oyununuzda yeni ülkelerin oynanabilir olması özelliği eklendi. Kariyerin başında seçilen oynanabilir ülkeler ile oynamaya devam etmek zorunda değilsiniz, bir sonraki sezon oyunun başında seçmediğiniz bir ülkenin takımını yönetebilirsiniz.

bu güzel işte

Ne yapip etsinler, logolarin lisansini alsinlar. Ozellikle ingiltere ligi logolarini bi zahmet alsinlar. Gercek logolar olmayinca hic oynayasim gelmiyor. O yuzden herkes yamalara hucum ediyor.Ayrica transferlerin guncel olmasina onem vermeliler.

"Her zaman her yerde yönetim - İstediğiniz sıklıkta kaydedilmiş oyununuzda yeni ülkelerin oynanabilir olması özelliği eklendi. Kariyerin başında seçilen oynanabilir ülkeler ile oynamaya devam etmek zorunda değilsiniz, bir sonraki sezon oyunun başında seçmediğiniz bir ülkenin takımını yönetebilirsiniz."

Cidden iyiymiş bu özellik.

Her zaman her yerde yönetim özelliğinin eklenmesi bu senenin en heyecan verici yeniliği bencede.

2011 pek memnun etmemişti beni umarım 2012 daha güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt