Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Duyuruldu!

Daha çok varmış. :)

Fm2011 de save dosyam hasar gördü.Pc reset attı bir anda.Bir daha açamıyorum save dosyasını.Save dosyasını onarmanın bir yolu yok mu? :S

Fm2011 de save dosyam hasar gördü.Pc reset attı bir anda.Bir daha açamıyorum save dosyasını.Save dosyasını onarmanın bir yolu yok mu? :S

Oyunu kaydederken pc reset attıysa geri dönüşü yok . Ama başka türlü bi hasar varsa save dosyanızı başka bi pc'de oynamayı deneyin . Eğer orada açılırsa 1-2 gün ilerleyin oyun içerisinde tekrar kaydedip kendi pc'nizde çalıştırabilirsiniz .

geçmiş olsun renk taş güzel bir soğuk su içmeni önerebilirim ancak şu sıcak sonbahar akşamında ama seni çok iyi anlıyorum fm 2005 te 2 kere başıma geldi elektrikler kesilmişti az uğraşmadım içime oturdu evlat acısından beter koydu 3-4 ay oynamak bile gelmedi içimden bence en büyük sorunu bu fm nin bunu çözmeleri lazım bi an önce

Oyunu kaydederken pc reset attıysa geri dönüşü yok . Ama başka türlü bi hasar varsa save dosyanızı başka bi pc'de oynamayı deneyin . Eğer orada açılırsa 1-2 gün ilerleyin oyun içerisinde tekrar kaydedip kendi pc'nizde çalıştırabilirsiniz .

Save dosyası FM Genie Scout 11 programında açılıyor?Arama falan yapabiliyorum programla.Ama oyunda hata veriyor.Deli oldum.Gitti mis gibi kariyer. :S

Dediğinizi deniycem.İnşallah olur.

geçmiş olsun renk taş güzel bir soğuk su içmeni önerebilirim ancak şu sıcak sonbahar akşamında ama seni çok iyi anlıyorum fm 2005 te 2 kere başıma geldi elektrikler kesilmişti az uğraşmadım içime oturdu evlat acısından beter koydu 3-4 ay oynamak bile gelmedi içimden bence en büyük sorunu bu fm nin bunu çözmeleri lazım bi an önce

Valla evlat acısı gibi birşey.Benimde ilk kez başıma geldi.Moral falan kalmadı yeminle.CL yi kazanmıştım ya :S

Valla evlat acısı gibi birşey.Benimde ilk kez başıma geldi.Moral falan kalmadı yeminle.CL yi kazanmıştım ya :S

aslında bir yolu var

Belgelerim/Sports Interactive\Football Manager 2011\games klasöründe kayıtlı olan oyununu bul sağ tıkla özelliklerden önceki sürümler sekmesine tıkla en yakın zamandaki tarihli oyunu seçip kopyala ve kopyaladığın save ile girmeye çalış.

inşallah yardımcı olabilmişimdir. :)

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

12 çıkana kadar vakit geçirmek için oynayayım diyorum ama takım bulamıyorum,var mı önerebileceğiniz takımlar.

southampton iyidir

aslında bir yolu var

Belgelerim/Sports Interactive\Football Manager 2011\games klasöründe kayıtlı olan oyununu bul sağ tıkla özelliklerden önceki sürümler sekmesine tıkla en yakın zamandaki tarihli oyunu seçip kopyala ve kopyaladığın save ile girmeye çalış.

inşallah yardımcı olabilmişimdir. :)

Onu denedim ama tarih kısmı bomboş. :S

12 çıkana kadar vakit geçirmek için oynayayım diyorum ama takım bulamıyorum,var mı önerebileceğiniz takımlar.

Yeni transfer yamasi ile Man. City veya Atletico Madrid

Fener Turkiye kupasinda Balikesirspor'a penaltilarla elenmis. :D

CM 01/02 indiriyorum şimdi.

FM 2012 çıkana kadar eskileri yad edelim.

Edit : 97/98 buldum.İlk oynadığım menajerlik oyunu.Onu indiriyorum :)

Football Manager'ın bug'ı FEDERICO VILAR'dır beyler. Yaşına başına bakmadan alın, 1-2 M'ye gelir, kalecidir. Defans'ı tek başına 2-3 level atlatır, kısa zaman sonra kaptanlığı da verebilirsiniz.

16156.jpg

İBB'yi bıraktım Udinese'ye geçtim.Geldiğimden beri tek transferim Emenike.İlk haftalar berbattı ondan sonra toparlandı takım şimdi üçüncüyüm.Geldiğimden beri 80 m dolarlık oyuncu sattım.

Chelsea ve Milan'dan teklif geldi.Chelsea'ninkini kabul ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt