M.Rasit ÜNVER
Tecrübeli Üye
- 21 Kasım 2008
- 6.467
- 2
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fm2011 de save dosyam hasar gördü.Pc reset attı bir anda.Bir daha açamıyorum save dosyasını.Save dosyasını onarmanın bir yolu yok mu? :S
Fm2011 de save dosyam hasar gördü.Pc reset attı bir anda.Bir daha açamıyorum save dosyasını.Save dosyasını onarmanın bir yolu yok mu? :S
Oyunu kaydederken pc reset attıysa geri dönüşü yok . Ama başka türlü bi hasar varsa save dosyanızı başka bi pc'de oynamayı deneyin . Eğer orada açılırsa 1-2 gün ilerleyin oyun içerisinde tekrar kaydedip kendi pc'nizde çalıştırabilirsiniz .
geçmiş olsun renk taş güzel bir soğuk su içmeni önerebilirim ancak şu sıcak sonbahar akşamında ama seni çok iyi anlıyorum fm 2005 te 2 kere başıma geldi elektrikler kesilmişti az uğraşmadım içime oturdu evlat acısından beter koydu 3-4 ay oynamak bile gelmedi içimden bence en büyük sorunu bu fm nin bunu çözmeleri lazım bi an önce
Valla evlat acısı gibi birşey.Benimde ilk kez başıma geldi.Moral falan kalmadı yeminle.CL yi kazanmıştım ya :S
aslında bir yolu var
Belgelerim/Sports Interactive\Football Manager 2011\games klasöründe kayıtlı olan oyununu bul sağ tıkla özelliklerden önceki sürümler sekmesine tıkla en yakın zamandaki tarihli oyunu seçip kopyala ve kopyaladığın save ile girmeye çalış.
inşallah yardımcı olabilmişimdir.![]()
12 çıkana kadar vakit geçirmek için oynayayım diyorum ama takım bulamıyorum,var mı önerebileceğiniz takımlar.
Onu denedim ama tarih kısmı bomboş. :S
o zaman şansına küs
bundan sonra 3 ya da 5 li autosave kullan derim.
birde autosave i 15 günlük yap bir daha sorun yaşamazsın![]()