Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Nba 2k12den sıkılarak sildim ve yeniden FM 2012ye döndüm.

Uzun soluklu bir kariyer için takım önerileri alalım.1.lig,2.lig,3.lig farketmez.

West Ham olabilir İng 2'den. Sochaux'da tam kariyer yapılacak oyuncular var Maiga, Corchia, M.Martin, Boudebouz, Abdoul Camara, Bakambu.

--------------------------------------------

Beyler Gylfi Sigurdsson. AMC arıyorsanız bu adamı kesin alın, ben böyle şut çeken bir adam görmedim. 2014'deyim ben inanılmaz istatistikleri var, bütün Avrupa peşinde. Özellikle büyük maçlarda özel konuşma yaparsanız önemli katkı veriyor.

Özel antreman olarak QUICKNESS verin.

Fransa 4.ligden Strasbourg veya Almanya 3.ligden Bielefeld seçiyim diyorum hangisi olabilir.

Ayrıca öneriler için teşekkürler.

Beyler Gylfi Sigurdsson. AMC arıyorsanız bu adamı kesin alın, ben böyle şut çeken bir adam görmedim. 2014'deyim ben inanılmaz istatistikleri var, bütün Avrupa peşinde. Özellikle büyük maçlarda özel konuşma yaparsanız önemli katkı veriyor.

Özel antreman olarak QUICKNESS verin.

Benim oyunda Galatasaray aldı o adamı. :p

Galatasaray'dan Muslera'yı 16.000.000 euro'ya aldım, adamlar da gitti o adamı + Sinan Bolat'ı aldılar.

Son karar Alaves hedef 4 yılda La Liga.

Tıpkı Murciayada yaptığım gibi.

Onlarıda FM 2011de 4.ncü yılda play offla La Ligaya çıkarıp Sevillanın başına geçmiştim.

Alt ligden takım alıyorsan şampiyon yapmadan bırakmayacaksın aga racon budur, bırakıp gitmek olmaz :) İspanya'da da zor o işler, çok zevksiz bir lig.

En zevkli ligler İngiltere'de, 3 günde bir maç var :)

Malatya'yı şampiyon yapmışım, Cl'de 3.sırada bitirmişim, şuanda ciddi puan farkıyla liderim ama Beşiktaş gidiyor Raşit Çetiner'i getiriyor.Fm bile Y.Demirören'i çözmüş :)

Yeni farkettim Fm 11'de İtalya ligini eklemeyi unutmuşum sonradan eklenmiyordu demi?

Eklenmez

malatya'yı şampiyon yapmışım, cl'de 3.sırada bitirmişim, şuanda ciddi puan farkıyla liderim ama beşiktaş gidiyor raşit Çetiner'i getiriyor.fm bile y.demirören'i çözmüş :)

bunu kemal ozbas adli malatyali forumdasa soyle bu arada mutlu oluyor boyle seylerde

Malatya'yı şampiyon yapmışım, Cl'de 3.sırada bitirmişim, şuanda ciddi puan farkıyla liderim ama Beşiktaş gidiyor Raşit Çetiner'i getiriyor.Fm bile Y.Demirören'i çözmüş :)

Malatya mı ? Malatya anca FM de zaten her hafta sonu stad evin içinde gibi gürültü çilesi çekiyoruz ama hala bi ayak yok. Elazığ süper lige gidiyor.

Malatya mı ? Malatya anca FM de zaten her hafta sonu stad evin içinde gibi gürültü çilesi çekiyoruz ama hala bi ayak yok. Elazığ süper lige gidiyor.

Çok zorladılar beni Fm'de ilk defa bu kadar zorlandım.İyi takımlardan teklif geliyor ama önce Beşiktaş sonra Avrupada bir takım hedefliyorum :)

Uzun zamandır oynamıyordum fm2012'yi bugün başlayalım diyorum hangi takımları önerirsiniz türkiye ligi haricinde lig farketmez orta sıralardaki takımlar olursa iyi olur.

Uzun zamandır oynamıyordum fm2012'yi bugün başlayalım diyorum hangi takımları önerirsiniz türkiye ligi haricinde lig farketmez orta sıralardaki takımlar olursa iyi olur.

Avrupa'da 3-5 sene içinde büyük başarılar hedefleyen ve bunları yapacak finansal gücü olan Anzhi var. Burada iş senin transfer becerine kalıyor, yeterli imkanların var. Güzel bir deneyim olabilir.

Anzhi'nin çok iyi finansı olduğu için pek düşünmüyorum.

Napoli olabilir.

Anzhi'nin çok iyi finansı olduğu için pek düşünmüyorum.

Napoli olabilir.

Ben şu anda Juventus'u çalıştırıyorum. Napoli, Inter ve Juventus arasında geçiyor lig (2014-2015 sezonu). Napoli de orta vadede kesin başarılı olması gereken bir takım yani. :)

İtalya'ya gireceksen Genoa veya Udinese'ye gir bence.

Rusya'dan da Spartak Moskova'yı öneririm o zaman. CSKA,Anzhi,Zenit ve Rubin var önünde. Onların arasına takımı sokman gerek. :)

Ben şu anda Juventus'u çalıştırıyorum. Napoli, Inter ve Juventus arasında geçiyor lig (2014-2015 sezonu). Napoli de orta vadede kesin başarılı olması gereken bir takım yani. :)

İtalya'ya gireceksen Genoa veya Udinese'ye gir bence.

Rusya'dan da Spartak Moskova'yı öneririm o zaman. CSKA,Anzhi,Zenit ve Rubin var önünde. Onların arasına takımı sokman gerek. :)

Önerilerin için teşekkürler Udinese'ye bakayım.

Bu Brezilya'lılar takım huzurunu bozuyor 4 tanesini postaladım. :)

Nedense Football Manager'de bir türlü Galatasaray'ı alasım gelmiyor.Galatasaray'da menajer olmak için çaba sarfetmek lazım.O mevki bambaşka bir yer bizim için.Küçüklüğümüzde hayalini kurduğumuz,kafamızda kadrolar çıkardığımız yer orası.Küçük takımda başarılı olmadan direk koskoca kulübün başına geçmek içimden gelmiyor :) Bir an önce başkanımdan teklif gelmesini bekiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt