Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

sırf saçma salak bir merak yüzünden oyunu güncelliyorum biliyorum pişman olucam ama işte...

mütiş takım yahu oynaması en zevkli takımlardan biri firmoni salihovic siguirdson obasi beck :D

Gylfi Sigurasson

Müthiş adam ya, kırmadık rekor bırakmadı. Her sene 20-25 gol 25-30 asist gibi insanüstü bir performans sergiliyor.. :)

Oyunda dikkatimi çekti ilk defa gördüm. Sunderland'in 9 puanını silmişler.

37uvt.png

administraysun olmustur, bu arada laptop fisteyken pili cikar kardes omru biter... :ka19:

Barcelona bug resmen bu oyunda. Güncelleştirme yapılmamış versiyonu oynuyorum. 33 maçta 32 galibiyet bir beraberlik aldılar. Peh!

Yok böyle bir maç... ŞL 3. ön eleme turunda Porto ile eşleştim. İlk maçı deplasmanda 3-1 yendim. 2. maç kendi sahamda öldüm öldüm dirildim resmen. 90 dakika 3-1 porto önde bitirdi. uzatmaya kaldı maç. 101. dakikada 3. oyuncu değişikliği hakkımı kullandım, 102. dakika çağlar sakatlanınca 10 kişi kaldım.

Maç uzatmada; 2-3 , 2-4 , 3-4 , 3-5 , 4-5 , 5-5 , 5-6 oldu skorlar sırasıyla. Toplamda 8-7 yenerek turladım :)

Evet beyler WBA kariyeri ile başlıyorum.:asd:

Süper olmuş gerçekten......

Beyler bana Türkiye dışından takım önerin ya, geçmişi de olan bir kulüp almak istiyorum.

1. lig mi olsun alt ligler de olur mu ?

Leeds iyi oluyor. Snodgrass diye bir adam var kanatta iyi topçu :) Rivals'da Galatasaray var ama.

Football Manager ve tarzı oyunlarda İngiltere alt ligleri dışında hiç bir lig zevk vermiyor. İngiltere en alt ligi bile çok zevkli.

Beyler bana Türkiye dışından takım önerin ya, geçmişi de olan bir kulüp almak istiyorum.

Wolfsburg ve Montpellier önerilerim.

Eğer baştan kendi takımını yaratacaksan Wolfsburg'u al çok değişiklik yapman lazım.15m€ bütçe var.

Montpellier'de iyi takım çok iyi genç yıldız oyuncuları var.

Leeds United veya Notingham Forest takımlarından birini al Ipswich Town da olabilir hem alt lig zevkli olur hem de tarihi şanlı kulüpler Chelsea'den, City'den falan daha büyük kulüp bunlar :D

Bir de Oxford United vardı benim sevdiğim :) Uzun isimli bir çocuk vardı orta sahada onu takımın beyni yapar. İnce ince taktik ayarlar, kah sevinir kah üzülür...

Sonra sezon bitmeden üst liglere transfer olurdum.

baroş sakatlanıp duruyordu gene yeter dedim takımda gelcegini göremiyorum dedim kapı gösterdim adam en sakkin hali ile ama hocam ben hala takımın parçası olarak kendimi görüyorum lütfen kalıyım dedi kıyamadım hırboya :( duygulandım özür diledim

Her maç en az 1 kırmızı görüyor takım.Yok mu şunları uyarmanın yolu?

FM'de bugun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt