Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sercan Sararer en iyi defansif forvet olarak oynuyor.

Çok çabuk, yaratıcı ve bitiriciliği de fena değil.

yaya sanagonun sozlesmesi bitiyormus. temmuzda bedavaya takima katilacak. :)

ACİL: Ucuz yollu, sağlam stoper ve sol bek önerilerinizi bekliyorum.. Acil... :ayatollah:

ACİL: Ucuz yollu, sağlam stoper ve sol bek önerilerinizi bekliyorum.. Acil... :ayatollah:

Hangi takimsin ona gore degisir alabilecegin adam . Yeni actiysan oyunu sol bek en ucuzundan kaliteli Ciss var Tromso'den . Stoper de cok var Kara olabilir Insaurralde olabilir Boca'dan Juhasz olabilir Astori olabilir vs vs .

Dante miydi emin degilim hem stoper hem sol bek baya da ucuzdu ben aldıgımda. Gerci 1 sene vardı kont. bitmesine 300 bine falan geldi bonservisi.

Hangi takımsın söyle ona göre oyuncu söylerim. :)

Hangi takimsin ona gore degisir alabilecegin adam . Yeni actiysan oyunu sol bek en ucuzundan kaliteli Ciss var Tromso'den . Stoper de cok var Kara olabilir Insaurralde olabilir Boca'dan Juhasz olabilir Astori olabilir vs vs .

Dante miydi emin degilim hem stoper hem sol bek baya da ucuzdu ben aldıgımda. Gerci 1 sene vardı kont. bitmesine 300 bine falan geldi bonservisi.

Hangi takımsın söyle ona göre oyuncu söylerim. :)

Malaga. Daha yeni açtım kariyeri. Sezonun 4. maçındayım.

Transferlerim; Mirallas, Daniel Ledesma, Joe Ledley, Wilfried, Oscar Cardozo, Anyukov, Leandro Damião, Rolando, Giuseppe Prestia

Demichelis ve Mathijsen savunmada yaşlarından dolayı yavaş kalıyorlar. Stoper şart oldu.

Onun için size bir danışayım dedim. Soruyu buraya yazdıktan sonra Porto'dan 10m€'ya Rolando'yu aldım. Fena bir performans göstermiyor.

Monreal de formunu buldu gayet iyi oynuyor. Sol bek'e ihtiyaç kalmadı.

Ama hala takımda oturmayan birşeyler var. Umarım kısa zamanda çözerim :ka21:

Stoper ihtiyacınız olursa: Diego Godin (ucuza almıştım, satılıktı) ve Guillermo Burdisso :ka21:

Sağ bek içinse kesin olarak Sime Vrsaljko'yu alın. Eboue'yi yüklü bi paraya satıp almıştım :D En sonunda 25 milyona Vrsaljko'yu da sattım. 7ye almıştım sanırım.

Kanat olarak (ben ters ayaklı, inside forward oynatıyorum, golcü oluyorlar yani) sol kanat için Alejandro Gomez, Vladimir Weiss çok iyi. Diego Perotti satılıktı, o da müthiş. Sağ içinse Shaqiri, Sidney Sam, Zoran Tosic (solda da oynar)...

Kalede Sinan Bolat çok iyiydi bende.

Orta saha için Tolga Cigerci, Hamit ve G.İnler yerli olarak. Yabancılardan Fernando Gago müthişti. Alan Dzagoev de çok iyi.

Forvet olarak Lewandowski, Salomon Rondon çok iyi.

b4wnm.png

Yaptığım transferler.. Para b.k olduğu için sorun yok :D

Dante 10 numara 5 yıldız stoper.

İyi transferler ama Salomon Rondon, Wilfried'dan daha fazla iş yapar :icon_twisted:

Aynen. Rondon yedek'te belliyor zaten. Wilfried'i denedim pek olmadı. Kiralayacaktım daha 22 yaşında. Ama transferin son gününde iyi teklif gelmedi kiralayamadım. Devre arası yarım dönem kiralarım. Seneye ona göre planlama yaparım..

Defansa ihtiyacınız varsa Ryan Shawcross ve Vertonghen'i transfer edin, oyunun en iyi defanslarından, müthiş ikili oluyorlar.

Bu arada Diego Godin'in 4.9'a alıp 2 sene sonra 32 milyon €'ya satmıştım. :D

oyunda 3. sezondayim ama cok sıkıldım. yıldız getiriyim diyorum sözleşmesi biten adam teklifimi bile dinlemiyo gelmiyolar. gidip mençıstırı çekiyorum clde

poff

butun takımı baştan kuracam sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt