Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyundan gerçekten keyif almak istiyorsanız alın İngiltere' nin en alt liginden bir takım. Bütün ingiltere' yi dolaşarak Premier lige çıkın. Sutton Utd ile oynuyorum. Şu anda N'Power Lig 1 e yükseldim. En büyük transferim şu ana kadar Man. City' den Abdi İbrahim' i almak oldu. Bu herifin adı da ilaç firması ismi gibi. :)

b83f9.png

Son 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik aldım. Mağlup olmadım. Ligin diplerine düşmüşken yükselmeye başladım ve şuan 5. sıradayım. 1. Real Madrid ile 12 puan, 4. Real Sociedad ile aramda da 1 puan var. İlk 4'e oynuyorum zaten bu sezon. Takım ritmini buldu. Avrupa kupasında da işler yolunda. Son maçta evimizde Inter'i yendik. Cardozo şuan 20 golü geçti. Muhtemelen 35'e yakın gol atar. Umarım ritmi bozmadan devamını getirebilirim.

Oyundan gerçekten keyif almak istiyorsanız alın İngiltere' nin en alt liginden bir takım. Bütün ingiltere' yi dolaşarak Premier lige çıkın. Sutton Utd ile oynuyorum. Şu anda N'Power Lig 1 e yükseldim. En büyük transferim şu ana kadar Man. City' den Abdi İbrahim' i almak oldu. Bu herifin adı da ilaç firması ismi gibi. :)

Ben de Huddersfield'la başladım oyuna. Sağlam oyuncuları var az çok. N'power 1'deyim ben de.

Bir Arsenal kariyeri açtım. Bütçe de bayağı iyiymiş.

Forvette biraz sıkıntı var ancak ilk yarıyı idare ederiz. Devre arasında ekmek kadayıfının üzerindeki kaymak gibi bir forvet transferi yapacağım. Gidenlere ek olarak Carlos Vela eklenecek,Bordeaux'ya kiraladım ve 1 milyon euro verecekler.

420420472.png

424712472.png

417412471.png

Bir Arsenal kariyeri açtım. Bütçe de bayağı iyiymiş.

Forvette biraz sıkıntı var ancak ilk yarıyı idare ederiz. Devre arasında ekmek kadayıfının üzerindeki kaymak gibi bir forvet transferi yapacağım. Gidenlere ek olarak Carlos Vela eklenecek,Bordeaux'ya kiraladım ve 1 milyon euro verecekler.

Kadrodan ss almayı unutmuşum,yarın koyarım. :yenieek:

420420472.png

424712472.png

Eğer uzun soluklu bir kariyer düşünüyorsan Damiao'yu al. 11m€'ya geliyor.

Sağlam adam geliştirilebilir. İlerde en az 30-35m€'e satarsın.

Eğer uzun soluklu bir kariyer düşünüyorsan Damiao'yu al. 11m€'ya geliyor.

Sağlam adam geliştirilebilir. İlerde en az 30-35m€'e satarsın.

Şu an 5 isim var kafamda,Damiao da dahil. İlk yarı performansları ve takımımın eksiklerine göre seçim yapacağım.

Sagna'yı satmayacaktım ama iyi bir teklif geldi kabul ettim. Fakat ŞL ön elemesi kayıtlarında Welder yoktu kadromda,sonradan aldım.

Bu arada kadrom:

417412471.png

fm 2007 de Galatasaray ile ŞL şampiyonu olmuştum almanya milli takımından td teklifi geldi.

fm 2012 de Galatasaray ile 3-4 kere kariyer açtım hepsinde kovuldum oyunu sildim açtım pes oynuyorum

b8f2c.jpg

:yenieek::yenieek::yenieek:

2013-2014 sezonunda schalkedeyim. sezon ortasinda aldim takimi. zar zor dudu ve quinteroyu aldim. finans kotu. sezon sonu bonservissiz iyi oyuncular katilacak takima..

adler

sigurosson

vukcevic

taarabat

2 tane de ozellikleri bayagi iyi defans van damme, manzuch

sezon bitince hedef jali, menez veya eriksen , bir tane de forvet dusunuyorum traore olabilir

2013-2014 sezonunda schalkedeyim. sezon ortasinda aldim takimi. zar zor dudu ve quinteroyu aldim. finans kotu. sezon sonu bonservissiz iyi oyuncular katilacak takima..

adler

sigurosson

vukcevic

taarabat

2 tane de ozellikleri bayagi iyi defans van damme, manzuch

sezon bitince hedef jali, menez veya eriksen , bir tane de forvet dusunuyorum traore olabilir

Yine mi döndün Schalke'ye :)

Burdan sonraki durağın da City değildir umarım :)

Yine mi döndün Schalke'ye :)

Burdan sonraki durağın da City değildir umarım :)

aynen. 2 sene Galatasarayda kaldim istifa ettim. sonra schalke:) schalkeyi bayagi seviyorum. teklif geldi mi dayanamiyorum. gerci su an bayern acti arayi hoffenheim ile 2. lik mucadelesi veriyoruz :( . bu sefer citye gitmem ama :)

Atletico Madrid'le ilk sezon uefayı aldım ligtede 3. oldum kadroya iki ekleme yaptım eksik olan yerlere bide solda ve sağda oynayabilcek bi alternatif lazım önerisi olan var mı ucuz yollu bişey olsun. Kadromda bu;

b8q4c.png

yardırır rdaş :yenieek:

fm12-player-profile-ramirez-p12.2-2011-profile.png

Weiss iyidir.

aynen. 2 sene Galatasarayda kaldim istifa ettim. sonra schalke:) schalkeyi bayagi seviyorum. teklif geldi mi dayanamiyorum. gerci su an bayern acti arayi hoffenheim ile 2. lik mucadelesi veriyoruz :( . bu sefer citye gitmem ama :)

:)

Bu sezon 2.'lik ile idare et. Bir sonraki sezonun planlamasını iyi yap, seri şampiyonluk yaşa Schalke ile :ka21:

Artık bırakma çok sevdiğin Schalke'ni. Efsane ol kulüpte.. :)

Pavel Niakhaichyk tabi ki aradığın adam.

Alex Teixeira'yı öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt