Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Malaga da iyi.

Twente, Bordeaux..

Huddersfield gibi senin ben. :D

En iyi takım Tottenham , 5-6 aydır oynuyorum Fm 12'yi , en fazla Tottenham kariyerim zevk verdi .

Şiddetle onerdigim takım Leeds. Hem taraftarı var hem alt ligde. Cok zevkli oynaması.

Bu nasıl oyun anlamıyorum ya. 2-0 öne geçiyorum ve ne yaparsam yapiyim gol yemeden bitmiyor maç. :SS:

Danimarka ligi oynarken ben de yaşıyorum bunu. Kaleci degaj yapıyor adamlar kafayı vuruyor savunmanın arkasın biri koşuyor gol. Her maç yiiyorum bundan.

Aralarında taraftarı olan tek klüp Leeds yani o yönden bak :) Taraftar olmayınca zevkli gelmiyor nedense bana takım yönetmek.

İngiltere 3-4-5. liglerden takım önerebilecek olan var mı ?

Defalarca kariyer yaptım, yıllardır bu oyunu oynuyorum. En son Sheffield Wednesday ile Premier League'e çıktım. Yeni bir kariyer açmak istiyorum, önerileriniz nelerdir? En fazla zevk aldığınız takım? Çok büyük olmamak kaydıyla söylerseniz sevinirim. :)

En fazla zevk aldığım kariyerim WBA.

Kontratak taktiği önerebilecek olan var mı ?

Ya ben nerdeyse 10 aydır adam gibi oynayamıyorum. Keyif alamadım gitti ne zamandır. 10 yıldır oynadığım oyundan nasıl soğudum anlayamadım.

Ben de öyleyim son zamanlarda. En fazla kasıma kadar oynuyorum sonra sıkılıyorum,mesela birkaç gün önce Arsenal kariyeri açmıştım hemen sıkıldım. Şimdi başka bir takımı seçeceğim.

Oha hem Adler hem Volkan bedava. :)

Bu arada Volkan hiç bir takıma transfer olmadı, sezonu boş geçirecek. Tam bir mal. :D

volkan malini almadim la. adleri kaptim bedavaya..

bayagi beles transfer yaptim sigurosson,taarabat,adler,vukucevic..

jurado denen it yillik 4,4 milyon euro aliyor yollayamiyorum hicbir takima gecen sezon aston villaya kiralamistim ama bu sefer alan yok. maas butcesinin de icine ediyor

4-3-3 dizilişini dene. Kanatlara dribblingi, hızlanması ve hızı yüksek adamlar koy. Savunmayı derinde kur, pas odağını her iki kanada doğru yap. Ha bide kanat oyuncuları içeri doğru kateden adamlar olsun. Stoch, Amrabat gibi işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt