Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Leeds'le kariyere başladım,bilin bakalım ezeli rakipleri arasında kim var.Baş harfi Galatasaray..:D

Arkadaşlar oyunu yüklerken steam create account istedi ne yapmam gerekiyor burda anlamadım :o ?

Şuan 2013-2014 Sezonundayım ve A.Madrid'in başındayım . Daha önceki 3 sezonda Galatasaray'ı çalıştırdım ve son 2 sezondur A.Madrid'deyim . Galatasaray'dan ayrılmayacaktım fakat istediğim transfer bütçesini vermediler . Ultimatom çektim . Onlarda bana yol verdiler . :D O sırada A.Madrid'in T.Dsi kovulmuştu ve bana teklif yaptılar bende kabul ettim . İlk sezon zorda olsa şampiyon olduk . İspanya Kupasında şansız bir kura çektik ve Barcelona geldi . 2 maçta berabere bitmesine rağmen deplasman kuralından elendik . :o Galatasaray Dönemimde çok parlaktı . 3 TSL 3 FTK 2 Süper Kupa ,2ŞL,2UEFA ve 2 Super Cup aldık . Galatasaray'da son senemde çok zorlandım . Ama 3 kupayıda aldım . Bu kadar kupa almama rağmen 15 milyon bütçe nedir lan ? Sadaka mı veriyonuz ? Düşünün Zaragoza o sene İspanya'da 1 lige çıktı ve 100 milyon'un üstünde bütçe verdiler . 2.sezon 6 oldular 60 milyonun üstünde bütçe verdiler . Benimde kafam attı ayrıldım takımda . A.Madrid'de ilk sezon bütçem 30 milyon civarıydı . 2. sezon ise 70 milyon . :eek:

Bu klüp kariyerimdi birde Ülke takımları kariyerim var . İlk olarak Galatasaray'ın başındayken Peru ve Fil Dişi'nden teklif geldi . Bende Peru daha zorlu olur diyerek Peruyu seçtim . En önemli adamlar en az 3-4 ay sakat . Neyse dedim devam ettim . Oyuncuların çoğu regen 19-20 yaşlarında adamlar . Adını duymadığım ülkeler 3-4 tane sallıyor her maç . Ayrıldım bende . Ayrıldıktan sonra İngiltere'den teklif geldi kabul ettim . Tamda Avrupa Şampiyonasına denk geldi ve Avrupa Şampiyonu olduk . Şampiyon olduktan sonra baktım Brezilya boşta ve hemen ayrıldım İngiltere'den ve Brezilya'nın başına geçtim ve Konfederasyon Kupasını aldık . Ve hala Brezilya'nın başındayım ve Dünya Kupasını almadan bırakmayı düşünmüyorum .

Helal olsun ciğerim !

Crack dosyası olan var mıdır ?

Cevap: Football Manager 10- GSCimbom Online Lig. ( Katılım Başvuruları Başlamıştır )

Benle beraber 4 kişi arandığından , zamanı olan , bilgisayarı at gibi olan :o , Fm'den anlayan :

3 kişi aranmaktadır..!

Cevap: Football Manager 10- GSCimbom Online Lig. ( Katılım Başvuruları Başlamıştır )

Bi sorun olmazsa %90 katılıyorum :)

Hangi takımı alırsın İtalya liginde Atakan ?

Roma mümkünmü :)

Mümkündür.

Son 2 katılımda gerçekleşince durum değerlendirmesi yaparız. Sen yarın kurulum işleminden haberdar edersin beni ;)

Aha ben varım olum. Yeni pc de aldım. İtalya'dan mı seçiyoruz?

Evet.

Ayrıca senin şu yeni at gibi Pc'ne güveniyoruz :)

Roma ile ligin tozunu attırırım söyliyim :p

Son kişininde bu işlerden ( kurulum vs ) çok anlayan birisi olmasını umuyorum :o

@ Meriç

: Hacı işte bildiğin Hamachi bağlantısı lazım , ondan sonra bilgisayarı sağlam biri oyunu kuracak . Herkesin online olması sağlanınca, lig başlayacak.

Tabi ondan önce katılacak kişilerin uygun olduğu gün ve saatler belirlenecek ona göre tarih ayarlanacak.

vb vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt