Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

United'ı deplasmanda 0-1 yenerek, Şampiyon olduk. :)

Tebrikler. Benim oyunda rakip porto, deplasmandayız. 3. dk en golcü oyuncum sakatlandı, daha sonra 3 kişi hakkımı kullandım ve oyuncum sakatlandı. 1-1'ken de frikikten yedik. Sonra bir oyuncum daha sakatlandı. Ben böyle oyunun...

Eyvallah, şansızlıklar üst üste gelmiş ayrıca oyundaki sakatlıklar çok can sıkıyor.

bgps9.png

Galibiyet serim, kendi evimde 10 kişi kalmış Wolves'a kaybetmem sonucu bitti, şaka gibi. :)

45 milyon euro bütçemiz var ama yıldızların hiçbiri gelmek istemiyor galatsaraya.para boşa gidecek.

bgus4.jpg

Alın size önlibero

Napoli'ye Eboue yi aldım ilk maçında sakatlandı 3 ay yok :sad007:

CSKA nan basladim, takim süper

ama Honda ve Dzagoev ayni mevkiye de oynadiklari icin Dzagoev'i sag kanat'a cektim

CSKA nan basladim, takim süper

ama Honda ve Dzagoev ayni mevkiye de oynadiklari icin Dzagoev'i sag kanat'a cektim

CSKA kariyeri iyidir. Özellikle Doumbia ve Dzagoev süper oyuncular. Leblebi gibi gol atıyor Doumbia.

McGregor gol yemiyor :o

Soldado sakatlandı,5 ay yok :o

3 senelik WBA kariyerimden sıkıldım, Fm'ye biraz ara verecem. :)

Online kariyer yapmak isteyen var mi? 12.0.4 guncelleme.. ingiltereden yapabiliriz. yeni transfer yamasiyla birlikte chelseayi alirim.

Birmingham kariyeri açtım çok keyifli oluyor.Hem Championship'de mücadele ediyorsunuz hemde UEFA'dasınız :) Gayet yeterli bir kadro ve fena sayılmayacak bir bütce var.Sıkılanlara tavsıye ederim :yenieek:

Selçuk İnan'ı 10.75'e Arsenal'e satıyorum. Arda ManU yedek takımında ve fiyatı gittikçe düşüyor, 48 ay taksitle 5-6 milyon gibi bir fiyata gelirse alacağım.

şu anda ilk sezonumdayım (Napoli) ŞL'de çeyrek finale kalmak için Zenit le maça çıkacağım. Ligde Milan'ın 5 puan önünde lider durumdayım.

1-2 sezon sonra Lavezzi'yi satma durumum olabilir. Oyunda Lavezzi'nin yerini doldurabilecek oyuncular kimler ? Aynı şey Gökhan İnler içinde geçerli.

Arkadaşlar bu fm.graphics Türkçe yamasını yüklüyorum arama motoru kayboluyor. Oradaki skin ile ilgili bahsedilen şeyleri yapınca da oyun açılmıyor...Oyunu 3 kere silip yükledim olmazsa aynen devam edecem artık ya da arama motorsuz oynayacağım. Bir önerisi olan var mı bu konuda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt