Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Önceki mesajlarımda belirttim her şeyi zaten. As adam lazım ama 4-5i geçmeyecek. Dc, DR ve STC (acil değil) bir de genç MC varsa ucuz.

4 büyüklere tüm transferleri kendim editor'den yaptım. 5 maç oldu şuana kadar. Cris, 5 maç - 5 gol - 1 asist. :D

Kadronun son hali bu sekilde. herhangi bir oyuncu satmazsam oyuncu almam heralde. daha 34 milyon euro transfer butcem var :)

Önceki mesajlarımda belirttim her şeyi zaten. As adam lazım ama 4-5i geçmeyecek. Dc, DR ve STC (acil değil) bir de genç MC varsa ucuz.

As DC - Bassong , DR - Romario , Sime Vrjsalko STC - Sanogo , Vossen , MC - Tolga Cigerci var , Milan Badelj var

10.5 Milyon € bütçe var şu an vay be. :D İyi bir stoper, sağ bek, orta saha ve forvet alalım bakalım.

Ek olarak MC bölgesine Marco Veratti var :)

Zaten 20 kişiye düşürdük kadroyu. :D

Beyler yeni transferlerle yeni GS kariyeri mi yapsam 2013 çıkana kadar, yoksa 2022'ye geldiğim GS kariyerime devam mı etsem.

Devam bence.

Sarıyer ile kariyere başladım , çok hızlı bir transfer döneminin ardından bomba gibi bir takım kurdum :D

Bütçe fazla, beklenti az bir takım önerisi pls. -ne kararsızım lan- jali, kara, bandalosvki falan tarzı adamları dolduracağım da takımda:D

4 Maçta 10 puan topladım ve 9.yum şu an. :ayatollah:

DC : Sebastian Toro - Rafael Toloi - Caulker (Kiralık alabilirsin) - Boyata

DR : Aldo Corzo - 9 K'ya aldım 2018 gibi oyunun en iyilerinden oluyor - Kyle Walker(Kiralık alabilirsin

MC : Jem Karacan bende çok iyi oynuyor 900 K'ya aldım yedek olsun diye kaptı formayı. Lig 2'de asist kralık olmuştu.

Marco Verratti - Playmaker arıyorsan Al, arkana yaslan maçını izle.

o Pizarro yaz birde Guido'ydu galiba ismi, top kapan sağlam adam.

Felipe Gutierrez 2018'de 40 küsür milyona Manchester City'e gitmişti bende.

SC : Ante Vukusic - Kermit Erasmus - Damari - Yaya Sanago -

Lenny Nangis
= Efsane oluyor 3-4 sene sonra.

Velikonja - Ucuz idarelik istiyorsan, bu üsttekilerden bi alt sınıf bir oyuncudur ama iyidir.

Everton ile ilk sene 3.oldum ve aşağıdaki kadroyu kurdum,gelecek vaad eden adamları almaya çalıştım..

cnnrc.png

Vossen'i aldım Romario da çalışma izni çıkarsa gelecek. Verratti de teklifi bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt