Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Schalkeyle kariyer yapıyorum yıl 2014 oldu Lewis Holtbyi 38 milyona City'e sattım finans falan baya bi düzeldi Ballack yaşlandı bu sezon sonunda yeni adam alacağım kadrom şu:

---------Marc-Andre Tér Stegen------

Höger----Höwedes-Papadapoulos---Fuchs

---------Nainggolan-Ballack-

----Douglas Costa-Draxler-Afellay

----------Huntelaar----------

Schalkeyi herkese tavsiye ederim Scout alanını da %45e falan çıkartırsanız çok zevkli bir kariyer olur :)

Holtby'i sık sık oynatmıyordum ama arada bi oynatıyordum, oynadığında da iyi oynuyordu bikaç maç, formu düşünce yine yedek bırakıyordum. İyi bi alternatifti. Liverpool 11.5m€ teklif yaptı, göndermedim. 14.5m€ teklif yaptılar sonra, yine göndermeyecektim ama başkan teklifi çok iyi bulduğu için gönderdi. :sad007:

Holtby'i sık sık oynatmıyordum ama arada bi oynatıyordum, oynadığında da iyi oynuyordu bikaç maç, formu düşünce yine yedek bırakıyordum. İyi bi alternatifti. Liverpool 11.5m€ teklif yaptı, göndermedim. 14.5m€ teklif yaptılar sonra, yine göndermeyecektim ama başkan teklifi çok iyi bulduğu için gönderdi. :sad007:

Ben özel antrenman programı verip sağ kanada alıştırdım ilk sezon.Başta yedek kaldı ama devre arasında Farfan'ı satınca oynatmaya başladım.

Kadromuza bedava iyi oyuncular kattığımızı düşünüyorum, hedef Şampiyonluk.

Arada giriyorum buraya canım çekiyor,yeni oyun açıyorum yarım saatte kapatıyorum artık fm 2013 zamanı geldi..

Kobenhavn puan farkını koydu ama medya tahmini 8.di.Lig bitene kadar ilk 3te kalırız diye düşünüyorum.7 maç kaldı.

nTqxX.png

Ligi 3. bitirdik transfer bütçem 3 milyon euro lig baya dandik GK DC DL DR MC önerilerinizi bekliyorum :).

MC, Tom Cairney'i alabilirsin lig dandikse iyi gider. GK, Abdoulaye Diallo. Benim tavsiyelerim bu kadar şimdilik.

Ligi 3. bitirdik transfer bütçem 3 milyon euro lig baya dandik GK DC DL DR MC önerilerinizi bekliyorum :).

MC olarak Andile Jali = İyi adam. Lazio kariyerimde işime yaradı.

DC olarak Leandro Gioda = Dandik bi takım için iyi bi stoper.

MC olarak Andile Jali = İyi adam. Lazio kariyerimde işime yaradı.

DC olarak Leandro Gioda = Dandik bi takım için iyi bi stoper.

Leandro Gioda da çıkmadı.Andile Jali'nin fiyat dudak uçuklatıyor.

Takımın Nordsjaellend olduğunu ve ligin Danimarka olduğunu tekrar belirteyim.

Leandro Gioda da çıkmadı.Andile Jali'nin fiyat dudak uçuklatıyor.

Takımın Nordsjaellend olduğunu ve ligin Danimarka olduğunu tekrar belirteyim.

Jali'yi ben ilk sezon 700K'ya almıştım. Fiyatı gayet uygun. Bütçe 3m€ dediğin için önerdim :SS:

Çok mu istediler ?

Jali'ye bak sen ya.. 1 senede 700K'dan, 9m€'ya.. öhh be.. Bu adam 1 senede ne oynamış acaba :o

değeri 3.3 milyon euro ama istenen para raporda öyle görünüyor.Yine de uçuk bence.Kris Boyd'u Danimarka'ya getirdim gezdirdim dolaştırdım.Aston Villa kaptı ayıp etti. :o

Abu ve Coquelin'i dene istersen bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt