Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager 2010 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

258rp80.jpg

10 Yıllık kara büyüyü bozduk jo'nun golleriyle zafere ulaştık sıra ali sami yen cehennemine gelecekler ezikler..:sopa:

Football Manager 2010 (İSO) Bulabilir misiniz?

Selam Ağabeyler Ablalar Amcalar Teyzeler :D .Fm2010 İso Olarak 20 Partı Geçmemek Üzere Bulabilirmisiniz Acaba? Ben Çok Aradım Ancak Bulamadım.

Leo Franco'yu emekli edecem yabancı kontenjanı açılacak AMRL'de ama özellikle solda iyi oynayabilecek 25 yaş civarı hangi oyuncuları önerirsiniz

Kesinlikle almanı öneririm --> dzsudzsak

psv'de ki adamı söylüyor galiba.. psv'ye bak bi belki orada bulursun bu adamı.. ismi yanlış gibi zaten..

İsmi yanlış değil,Dzsudzsak.

Diego Buonanotte ismi aklıma geldi iyi midir sizce ?

Geçen hafta başladım oyuna Galatasaray'da...3.sezona başlıyorum,2 şampiyonluk,ilk sene UEFA'da çeyrek final, 2. sene Şampiyonlar Ligin'de yarı finale kaldım...Nedense bu sene bütü oyuncuların değeri astronomik rakamlarda.Emre Çolak 9.5 milyon oldu,alt yapıdan çıkan Berkin'i 10 milyona Sevilla'ya sattım...

Oyuncu önerme konusundada size İker Munian'i tavsiye ederim,18 yaşında aldım,ileride Barostan daha iyi olacak...Freddy Adu ve Ömer Toprakı alırsanız şahane olur...Ben Linderothu,Ayhanı (3.4 milyon+aruno Kone)Mustafayı,Leoyu sattım...Ardayı Real 40 veriyor ama satmadım daha....

İSmi yanlış değil öyle ama veritabınından bulamadın galiba..

beyler normalde tsl de yabancı oyuncular 5 sezon oynadıgı zaman türk statüsüne geçmiyorlarmı bende bi kaça futbolcu 5 sezonu geçti hala geçmediler yeni kuralmı çıktı yoksa oyunmu bozuk bnm

Hayatımda hiç bir takımı bu kadar ezmemiştim(Pozisyonlar vs)..

İstatistik..;

8usyD.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt