Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..
şu anki oyunumu özet geçeyim..
Uzun zaman sonra büyük takım alarak başladım oyuna, Liverpool sevdam için..
Dedim Liverpool bi şampiyon olsun Ligde..
İlk sene benimde çok şaşırdığım bir performansa imza attık, 102 gol atıp 101 puan topladık ligde..
sonraki sene man citye kaptırdık ligi, fena geçen bi sezon değildi benim açımdan..
3. ve 4. snelerde ligi rahat aldık..
Bu arada 4 sene üst üste Şampiyonlar Ligini de kazandık..bi kaç FA bi kaç lig kıtalararası süper kupa fln da giriyodu ara ara müzeye..
pahalı transfer seven biri olmadığım için bütçede 3 haneli rakamlara ulaşmıştı, bıraktığımda 100milyon euro transfr bütçesi vardı..
SOnra gönül verdiğim renkleri toparlamak amacıyla Galatasaraya geçtim..
1 sene de geri dönüp baktığımda ucuza inanılmaz isimler kapatmışım..
Di Maria, Rakitic, Destro, Capel ve bir kaç genç yetenek..
Ligi aldık, CL de Valencia ve Liverpoolun olduğu gruba düştük talihsiz bi şekilde..
Lakin içerde tüm maçları kazanarak Liverpoolu grupta 3. yaptık ve 2. olarak çıktık gruptan..
son 16da Interi ne hikmetse çok kolay eledik, orda burda 2-0...
Lakin Chelsea çeyrk finalde o kadar basit bir takım olmadığını gösterdi, orda son dakika golüyle 2-1 yenildik..
Ve Telekom Arenada da son dakika golüyle 2-2 berabere kalarak CLye çeyrekten veda ettik, ilk sene için fena başarı sayılmaz..
Türkiye liginin çok zayıf olması bana keyif vermedi veİspanya ve İtalyadan teklif beklemeye başladım..Bu arada Premier tekliflerini 1-1 reddediyorum, Arsenal Man utd fln istemekte ama tekrar döneceksem bu Liverpool olur gene..
Sevilla ile cüzzi bi rakama anlaştık..
Yaşlı kadrosu ve az transfer bütçesiyle düşük hedeflri olan bi kulüp, ligde 9. olması beklniyo, Uefya gidecz çeyrk oyna yeter dediler..
Sezondaki Son maçımı yapıcam biraz sonra, At. Madridle Spanish Cup finali..
Ligi 5. bitirdik..Fena bi yer değil, Valencia ve At MAdridde çok iyi performans gösterdi, geçen sene Atletico almış zaten ligi..
onların ardından 5. oldum..
Uefada gruptan çıktıktan sonra Roma-Inter-Atletico M gibi üst düzey takımlar ve finalde Benficayı eleyerek kupaya uzandım..
KAdromum çok dar olması ve kupalarda finale kadar çıkmam çok zorladı oyuncularımı, hepsi uzun bi tatil yapacak gibi, özellikle şubattan sonra verdiğim sakatlıklar yüzünden bi çok maça 16-17 kişilik kadrolarla gittim..
Ama azmin zaferi dedim..
CL kupalarının yanına birde Uefa ekledim..
1 ya da 2 sene daha takımımın başındayım..
Ligi kazanmak hayvan takımların olduğu bu ligde zor gibi Sevilla ile, 5. olduk, bu sene hedef ilk 4..
sonraki hedef Serie A !!
size 6 senemin özeti..
ben kupa finalini de oynayayım..