Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Abi son cümle ne öyle ya :D Utandım resmen :p Enter'a basıyorum, alt satıra da yazıyorum ama gönderince bie önceki satırdan devam ediyor yazı. Diğer forumlarda öyle değil ama :o

Ben alt satırda yazabiliyorum.

Senin tarayıcında bi sorun vardır.

Hile yapanın 10'la çarpılmasına...
54148028.png

Reissin Hocam.

Yeni Kurduğum Kadro

Sarp , Barış , Ayhan üçlüsüne R.Madrid , Barça ve Man UTD 3'lüsü kancayı takmasına rağmen sezon boyunca yedekte kalıp işkence çektireceğim için satmadım :asd:

Hakan Balta'yı da satacaktım Arsenal'e sakatlıktan çıktığı için otomatikman teklif düştü :D

lut0v0r7q6vari8r58u7.png

Buda Kurduğum Yabancısız %100 Türk Malı Kadro

nb3bfcm8jxfopxeih.png

ben ardayı 4 sezon sonra 40 m a madrid e sattım servet i 12 m bordeaux a sattım n ber:) ha mustafa+barış ı fener e verdim emre yi aldım mustafa ve barış ortalama 6.00 la oynuyorlar not:2 sininde her maç ortalama bir sarı kartı var bide barışın 15 maçta 3 kırmızı kartı var:)

hangi takımı alıyım yardım lütfen ya hiç birşey gelmiyor aklıma :o

Beyler hayatımda hiç FM oynamadım desem ne dersiniz :(:D

türkiye ligimi tercihin yoksa yabancımı?

hepsi olabilir. ligin en iyi takımları olmazsa iyi olur. söyle ortalama avrupa kupalarında olan bir takım gibi. cok farketmez aslında zevkli olabilme potansiyeli yüksek olsun yeter.

hepsi olabilir. ligin en iyi takımları olmazsa iyi olur. söyle ortalama avrupa kupalarında olan bir takım gibi. cok farketmez aslında zevkli olabilme potansiyeli yüksek olsun yeter.

italyadan genoa. kadrosu oldukça iyi 2. sezonda şampiyonluk yarışına girersin direk. tabi doğru transferlerde lazım. ilk sene sonunda avrupa ligine katılıp dahada zevkli hale getirebilrsin durumu.

Wigan'ı seç dostum ama doğru taktikle oynaman lazım . 2. Sene'de Şampiyon oldum EPL'de

arkadaslar internetten indirmem icin bana link atabilirmisin :) tesekkür ederim

ya ben antreman işlerinden anlamıyorum bana yardımcı olurmsunuz antreman taktiğinizin ss ini koysun biri yaw birde iyi bir teknik ekip lazım bana kimi önerirsiniz ?

FM e yeni başladım ilk sezonumda Galatasaray ile uefa kupasını aldım ligi nağmağlup şaMpiyon bitirdim türkiye kupasını aldım :D

Yeni Kurduğum Kadro

Sarp , Barış , Ayhan üçlüsüne R.Madrid , Barça ve Man UTD 3'lüsü kancayı takmasına rağmen sezon boyunca yedekte kalıp işkence çektireceğim için satmadım :asd:

Hakan Balta'yı da satacaktım Arsenal'e sakatlıktan çıktığı için otomatikman teklif düştü :D

lut0v0r7q6vari8r58u7.png

Buda Kurduğum Yabancısız %100 Türk Malı Kadro

nb3bfcm8jxfopxeih.png

Elano'yu geri dönük oynatırsan verim alamazsın . :)

FM e yeni başladım ilk sezonumda Galatasaray ile uefa kupasını aldım ligi nağmağlup şaMpiyon bitirdim türkiye kupasını aldım :D

Kaç kere açıp kapama yaptın ? :D

Yav CDsiz çalıştırma şeysi verin 2011 çıkacak kaybettiğim üçüncü cd.

FM 2011 tam olarak ne zaman çıkacak şimdi ve fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt