- 18 Temmuz 2009
- 82.351
- 240.896
- 5.263
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Trabzon Ceyhun'u hemen veriyor ek olarak 1.5 milyon euro gibi bir değere. Yurt dışındaki Türkler daha iyi analiz edilmiş, Almanya'da kaliteli bir çok oyuncu var. Keza gerçekte Fransa Ümit Milli Takımı'nda sol bek oynayan Atilla Turan da var oyunda ve önü açık bir adam. O açıdan güzel olmuş. Kayserispor'un gençleri de oldukça iyi.
sag acık alternatıfı ıcın ılk sezon parasızlıktan obertanı kıraladım.ki cok ıyı oynadı.forvet ıcınde macheda yı kıraladım.kıralık yoluna gıt para yoksa.ıkıncı sezonda kakutayı kıraladım gene parasızlıktan.o kadar adam sattım,sampıon oldum ,yenı sezon bası 20 mılyon eurom wardı kı sattugım adamlar nerdeyse 15mılyonu bulmustu.bu parayıda nurı sahın 12,hamsık restlesmıs kuluple 7de buna verdım.hasan alı kaldırımıda 2mlyona kapadım.gene taransfer sıfır.
ha bırde ılk sezon ortası taiwo boşa cıkıyor kontrattan hemen kapatın.
Trabzon Ceyhun'u hemen veriyor ek olarak 1.5 milyon euro gibi bir değere. Yurt dışındaki Türkler daha iyi analiz edilmiş, Almanya'da kaliteli bir çok oyuncu var. Keza gerçekte Fransa Ümit Milli Takımı'nda sol bek oynayan Atilla Turan da var oyunda ve önü açık bir adam. O açıdan güzel olmuş. Kayserispor'un gençleri de oldukça iyi.