Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

sag acık alternatıfı ıcın ılk sezon parasızlıktan obertanı kıraladım.ki cok ıyı oynadı.forvet ıcınde macheda yı kıraladım.kıralık yoluna gıt para yoksa.ıkıncı sezonda kakutayı kıraladım gene parasızlıktan.o kadar adam sattım,sampıon oldum ,yenı sezon bası 20 mılyon eurom wardı kı sattugım adamlar nerdeyse 15mılyonu bulmustu.bu parayıda nurı sahın 12,hamsık restlesmıs kuluple 7de buna verdım.hasan alı kaldırımıda 2mlyona kapadım.gene taransfer sıfır.

ha bırde ılk sezon ortası taiwo boşa cıkıyor kontrattan hemen kapatın.

Trabzon Ceyhun'u hemen veriyor ek olarak 1.5 milyon euro gibi bir değere. Yurt dışındaki Türkler daha iyi analiz edilmiş, Almanya'da kaliteli bir çok oyuncu var. Keza gerçekte Fransa Ümit Milli Takımı'nda sol bek oynayan Atilla Turan da var oyunda ve önü açık bir adam. O açıdan güzel olmuş. Kayserispor'un gençleri de oldukça iyi.

Piattiye kafayı takdım onu alıcam Taiwo selcuk ve ceyhun listemde ocakta düşürmem lazım beleşe

Javier Pastore'yi de manyak yapmışlar bu arada. 20 milyon eurosu olan kaçırmasın :D

Thiago Neves'i de değerlendirin 6 milyon euroya 48 ay taksitle rahat alınıyor.

Açıyımda oyunu bakalım elden kimleri cıkarabiliyoruz:D bütceye bi ayar cekicez artık

sag acık alternatıfı ıcın ılk sezon parasızlıktan obertanı kıraladım.ki cok ıyı oynadı.forvet ıcınde macheda yı kıraladım.kıralık yoluna gıt para yoksa.ıkıncı sezonda kakutayı kıraladım gene parasızlıktan.o kadar adam sattım,sampıon oldum ,yenı sezon bası 20 mılyon eurom wardı kı sattugım adamlar nerdeyse 15mılyonu bulmustu.bu parayıda nurı sahın 12,hamsık restlesmıs kuluple 7de buna verdım.hasan alı kaldırımıda 2mlyona kapadım.gene taransfer sıfır.

ha bırde ılk sezon ortası taiwo boşa cıkıyor kontrattan hemen kapatın.

Bu arada linki bekliyotum hâla. :)

walla bn ttye gecınce 25bın sattım kombıne

Maçlara ortalama kaç kişi geliyordu peki ? O kadar ilerlemedim ben de ortalama kombine sayısı 14bin olarak gözüyordu. Maçlara gelen kişi sayısı da 30bini çok az geçti ki 10 puan geriden liderliğe yükseldim ikinci devre ama taraftar pek ilgi göstermedi :p :D

Piatti yalan oldu beyler ama ndoyeyi kaptım lazionun elinden:D bu arada beyler e.colak harika

Javier Pastore'yi de manyak yapmışlar bu arada. 20 milyon eurosu olan kaçırmasın :D

Thiago Neves'i de değerlendirin 6 milyon euroya 48 ay taksitle rahat alınıyor.

Juventus'la kapıştık Pastore için :) ayrılmak istiyordu 18 milyon verdim. Tabi Juve'ye gitti :D Ben de Fellaini ile Lavezzi'yi aldım o paraya :D

Maçlara ortalama kaç kişi geliyordu peki ? O kadar ilerlemedim ben de ortalama kombine sayısı 14bin olarak gözüyordu. Maçlara gelen kişi sayısı da 30bini çok az geçti ki 10 puan geriden liderliğe yükseldim ikinci devre ama taraftar pek ilgi göstermedi :p :D

walla en kotu macım karsıyakayla kupa macıydım .bak hatta oyunu acıp bı bakayım hatrına

Benim sezon sonu ortalaması 48 binlerdeydi

mesela besıktas macında 44038 kişiye oynamısışm.ondan sonrakı buca macında bu 26758 e düşmüş,daha sonra kayserıyle oynamısım 43998 kısı gelmiş

Sezonu buca macıyla actım 4-3-3 le basladım maca 1-0 geriye düşünce dedim yolcudur abbas döndüm 4-3-1-2 ye mac 6-1 bitti.

Misimovic 1 gol 4 asists Haydi rasgele ndoye harika haberiniz olsun:D

Misi çok iyi de. İkinci sezon beklentilerimi karşılamıyor benim.

Dzeko, Lavezzi, Balotelli, Afellay, Arda, Pino, Misimovic, Emre Çolak, Aydın Yılmaz hücum hattının en golcüsü nasıl oluyor da Aydın Yılmaz oluyor :)

Dzeko sakat, 2 ay yok :D Pino müzmin sakat zaten :D

enteresandır bak benım hıc bı macta rakam 45bini gecmemıs mesela

Dzeko transferi taraftarı stada çekti :D

ıyıde aga dzekoyu kacıncı sezon aldın bunlar ne zaman oluyor.balotellıler afellaylar lavezziler

ıyıde aga dzekoyu kacıncı sezon aldın bunlar ne zaman oluyor.balotellıler afellaylar lavezziler

Ivır zıvırları satınca 20 milyon param oldu, Baros'u da sattım. Devre arası Dzeko'yu aldım, yanına da Ömer Toprak. Geç yaptığım için transferleri sezonu 3. bitirdim.

Balotelli City'de mutsuzdu, kiraladım. Afellay sezon sonu sözleşmesi bitti. Lavezzi mutsuzdu fırsatı kaçırmadım 10 milyona aldım. Balotelli'yi yolladım devre arasında. Bi işime yaramadı. Şimdi Misimovic'i satıp iyi bir orta saha almayı düşünüyorum.

Hamsik'te mutsuzdu :D Ona para yetmiyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt