Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kanka, hangi sezon böyleydi ? Zaten devre arası geçiyorsun TT Arena'ya. Sanırım ikinci sezonunda oldu. Ben Gökhan İnler, Ceyhun ve Ibricic'i almıştım sezon başında Elano ve Sarp'ı satıp. Sanırım stada pek oyuncu çekemedim, ki göremedim 40binleri, bir maç sanırım öyle olmuştu. Şimdi bıraktım diğer oyunu, çünkü o kadar hatayla berbat oluyor yenisini kuracağım.

Ek olarak oyun zor olduğu için, Galatasaray sıkmıyor. Sanmıyorum geçen yılki gibi 2-3 yılda Şampiyonlar Ligi'nin alınabilineceğini. Zaten 2015'e kadar borç ödüyorsunuz o yüzden transfer bütçeleri hep kesintili oluyor. İlk sezonda da şampiyon olmak çok zor. Anadolu takımları sizi her yerde yenebiliyor. Hepsi bir yana Fener'i de abartmışlar içeride dışarıda fark atıyor.

İlk sezonu üçüncü tamamladım zaten. Ortalama ikinci sezonda arttı.

Bütçe için ;

Daha önce de dedim. Büyük takımlarla hazırlık maçının finansa çok çok katkısı oluyor, 2 sezonda 70'e yakın hazırlık maçı maç başı ortalama 500 bin gelirle 30-35 milyon gelir oluyor sadece iki sezonda. Futbolda da başarılı olunca, kombine, satılan oyuncular, maç gelirleri falan kulüp sezon başı ortalama 20-25 milyon transfer bütçesi ayırıyor.

İlk sezon Sivasspor'la ikinci sezon da Gaziantepspor'la çekiştim, Fener ilk sezon çok iyiydi. İyi de transferler yaptılar. İkinci sezonun transfer harcamaları 40 milyonun üzerindeydi. Ajax'tan besleniyorlar resmen. Emmanuelson'la bir stoper aldılar ikisine ödedikleri bonservis 30 milyonu geçti.

Galatasaray kariyerime başladım. Bakalım nasıl 2011'de. :)

west ham united ile (green street hooligans izledikten sonra sizde west ham'ı seçiceksiniz) ligde 9. fa cup ta çeyrek finalde manchester unıteda elendim englısh cupta ezeli rakibim milwallı eledim 4. turda ayın menejeri seçildim sezon başında upton'ı(DC) 7.5 milyon euro ya liverpoola sattım nottingham foresttan coheni aldım taktiğim 4-6-0 bu taktikte stoperlerinizin hava hakimiyeti iyi ise çok gol bulabiliyorsunuz kornerlerden.

11.1 patch'i ile oynayan arkadaşlar 3d sorunu devam ediyormu acaba? Buz pateni, göbekten taç atma, cansız manken duruşları düzeldimi?

Beyler Galatasaray'a önerebileceğiniz ucuz DM varmı ? :o

Bu arada Galatasarayın başında olupta Hamit ile sözleşme sonu anlaşabilen varmı.

Beni bitarafına takmıyorda :asd:

Bu arada Galatasarayın başında olupta Hamit ile sözleşme sonu anlaşabilen varmı.

Beni bitarafına takmıyorda :asd:

Bayern'den adam gelmedi daha bana :D Lahm ve Sweinsteiger'in sözleşmesi sona eriyordu, bi türlü gelmediler :)

Cana'ya ne oldu :) Ceyhun'u tavsiye ederim :) Yabancı olarak a Annan, Bezares ( Bonservissiz )

4-2-3-1 oynuyorum. :) Cana'nın partnerini arıyorum hacı. :D

Bu arada daha bir tane bile oyuncu alamadım oyunda. Contract'ı bür türlü beceremedim.

"Confirm Offer" aktif değil. Kırmızı *'lar oluyor. Onları düzeltiyorum. "Suggest Terms" açılıyor. Ona tıklıyorum hepsi tekrar kırmızı * oluyor. :SS:

Yardım edebilirmisin ? :o

4-2-3-1 oynuyorum. :) Cana'nın partnerini arıyorum hacı. :D

Bu arada daha bir tane bile oyuncu alamadım oyunda. Contract'ı bür türlü beceremedim.

"Confirm Offer" aktif değil. Kırmızı *'lar oluyor. Onları düzeltiyorum. "Suggest Terms" açılıyor. Ona tıklıyorum hepsi tekrar kırmızı * oluyor. :SS:

Yardım edebilirmisin ? :o

Kırmızı olunca bütçeyi aşıyor demektir. Bence oyuncu satmadan transfer yapma veya bonservisi eline olan oyunculara yönel. Ön liberoda mesela Bezares.

Bana sorarsan hiç transfer yapma. Yekta'yı al mesela. Barış gerçekten ilk sezon çok iyi oynuyor. İlk sezon 7 gol 9 asistle tamamladı, ortalaması da 7,05.

Oyunun toplam boyutu kaç demiştiniz? :D

Kırmızı olunca bütçeyi aşıyor demektir. Bence oyuncu satmadan transfer yapma veya bonservisi eline olan oyunculara yönel. Ön liberoda mesela Bezares.

Bana sorarsan hiç transfer yapma. Yekta'yı al mesela. Barış gerçekten ilk sezon çok iyi oynuyor. İlk sezon 7 gol 9 asistle tamamladı, ortalaması da 7,05.

Sadece transfer yapmak için Free-agent'tan Faruk Bayar'a teklif yaptım oda gelmedi. Onu alamayacak kadar kötümü Galatasaray'ın bütçesi ? :o

Birde bende Bezares, Annan, Ibricic açık değil.

Bunun sebebi ne ? O ligleri seçmediğim içinmi ?

Beyler özelden birisi fm 11 indirebileceğim bir link atabilirmi?

Sadece transfer yapmak için Free-agent'tan Faruk Bayar'a teklif yaptım oda gelmedi. Onu alamayacak kadar kötümü Galatasaray'ın bütçesi ? :o

Birde bende Bezares, Annan, Ibricic açık değil.

Bunun sebebi ne ? O ligleri seçmediğim içinmi ?

Database boyutunu geniş değil ondan. Dediğim gibi oyuncu satmaya başla. Elano kötü, Balta, Zan, Sarp, Kewell gönderebildiğini gönder. İlk sezon sıkıntı çekmen lazım ki sonraki sezonlarda rahatla. Ben bu yüzden bütün transferleri devre arası yaptım.

Database boyutunu geniş değil ondan. Dediğim gibi oyuncu satmaya başla. Elano kötü, Balta, Zan, Sarp, Kewell gönderebildiğini gönder. İlk sezon sıkıntı çekmen lazım ki sonraki sezonlarda rahatla. Ben bu yüzden bütün transferleri devre arası yaptım.

Tamam o zaman.

Annan'ları, İbricic'leri, Bazares'leri görebilmek için n'apmam gerek ?

Tamam o zaman.

Annan'ları, İbricic'leri, Bazares'leri görebilmek için n'apmam gerek ?

Geniş Database.

Hangi ligler açık oyunda ? Bazares İspanyol. İspanya ligi açık değil galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt