Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

neresi saglam Caglar, Galatasarayon transfer bütcesi 1 milyon euroymus, bunun neresi saglam diye sormaz mi Harun?

Nah cek

yok daha neler, harbiden istiyor mu 5 m euro?

cidden istiyor. Bi tarafıma takmayınca yola geldi sezon sonu yıllık 3 milyon yaptım sustu :D

neresi saglam Caglar, Galatasarayon transfer bütcesi 1 milyon euroymus, bunun neresi saglam diye sormaz mi Harun?

E normalki.

Bütün takımlar transferlerini yapmış olarak var oyunda. Yani bütceler harcanmış. :)

Evet reis Eray doğru söylüyor. Mesela transferin son gününde alınan adamlar takımda, oyun temmuzdan başlıyor. :asd: Hatta hiç transfer olmaması lazım bence ilk sezon.

Sene sonu satacağım ben de Arda'yı,şerefsiz çıktı oyunda.

ya ben bu oyunu anlamiyorum.

öyleyse bu oyundan ne zavk aliyorsunuz?

fifa, peste gibi kendin oynayamiyorsun ki?

Taktiksel dahamı kullanıyorum :asd:

Taktik filan yapıyorsun. Maça doğrudan etki ediyor. Maç içi hamler filan zevkli.

Bütün planları yapmışken en iyi adamın sakatlanıveriyor 2 ay yok , Nasıl sıvayacağım diye kara kara düşünüyorsun.

İlk sezon bitiyor. Başarına göre transfer bütçesi veriliyor. O zaman istediğin gibi transfer yap. :)

Taktiksel dahamı kullanıyorum :asd:

Taktik filan yapıyorsun. Maça doğrudan etki ediyor. Maç içi hamler filan zevkli.

Bütün planları yapmışken en iyi adamın sakatlanıveriyor 2 ay yok , Nasıl sıvayacağım diye kara kara düşünüyorsun.

İlk sezon bitiyor. Başarına göre transfer bütçesi veriliyor. O zaman istediğin gibi transfer yap. :)

Yani onlar oyniyor, sen izliyorsun?

Yani onlar oyniyor, sen izliyorsun?

Evet , maç içinde eksiklik gördüğün yerleri tamamlıyorsun. Biri yorulunca değiştiriyosun filan. Yada maç için hazırladığın taktik işe yaramadımı taktik değiştiriyorsun filan.

Şimdiki yöneticilerin yapamadığı gelecek planlamayı sen yapınca insan rahatlıyor :D

Evet , maç içinde eksiklik gördüğün yerleri tamamlıyorsun. Biri yorulunca değiştiriyosun filan. Yada maç için hazırladığın taktik işe yaramadımı taktik değiştiriyorsun filan.

Şimdiki yöneticilerin yapamadığı gelecek planlamayı sen yapınca insan rahatlıyor :D

Diyelim Takim gol sorunu cekiyor, sen oyuna girebiliyor musun?

Valla son derece sIkIcI ve ayni zamanda kafa yorucu bir oyuna benziyor.

Böyle bir oyun icin elim cebime gidemez..

Haa, sen götür götürebiliyorsan.

Valla son derece sIkIcI ve ayni zamanda kafa yorucu bir oyuna benziyor.

Böyle bir oyun icin elim cebime gidemez..

Haa, sen götür götürebiliyorsan.

Normaldir. Herkese zevkli gelmiyor. Zaten boş vakti olan için bu oyun bence. İşi gücü olan için katlanılmaz pek :)

Reis adı üstünde oyunun adı Football Manager :asd:

Teknik adam oluyorsun yani.

Sen bir fifa11'i dene, daha iyi degilse 15 sinav cekiyorum.

Orda all in one

Onuda oynadım zaten fm çıkana kadar :D

Boş zaman bol olduğundan :asd:

fifanın manager modunda transfer çok mantıksız ama. Yabancı kısıtlaması yok :)

Online Fifa oynama işine laf edemem ama .

2 gündür bu başlığı her okuduğumda için gidiyor , Bromley kariyerime bayram sebebiyle ara vermek zorunda kaldım, memleketteki bilgisayarda yok malesef FM11, bir kaç gün sonra kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Tüm camia kenetlenmiş beni bekliyor , league 2 hayali kuruyorlar :D

Finans iyi olduğu için transfer bütçesini 1 milyondan 9 milyona çıkardı yönetim allah razı olsun. Palermo'dayım, iyi bir MC arıyorum önerileriniz neler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt