Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

:(

Bu arada Gungoren icin tebrik ederim. :) Kacinci ligden cikardin superlige?

Teşekkürler.TFF 1.lig'den.İlk sezon hedef Küme düşmekten kurtarmaktı ama takım oturunca ligi 5. bitirip play-offda süper lige çıktım.Süper Lig'de Bütce 0'dı ama yine iyi oyuncular aldım diyebilirim :)

Teşekkürler.TFF 1.lig'den.İlk sezon hedef Küme düşmekten kurtarmaktı ama takım oturunca ligi 5. bitirip play-offda süper lige çıktım.Süper Lig'de Bütce 0'dı ama yine iyi oyuncular aldım diyebilirim :)

500.000'lik ve 800.000'lik oyuncumdan birini kimse almak istemiyor. Ama ikisi de gelecegin yildizi. Birini satip 3. lig icin iyi bir kadro kurmak istiyorum ama, olmuyor. Bir yolu var mi satmanin? satamazsam devre arasini bekleyecegim galiba. :(

500.000'lik ve 800.000'lik oyuncumdan birini kimse almak istemiyor. Ama ikisi de gelecegin yildizi. Birini satip 3. lig icin iyi bir kadro kurmak istiyorum ama, olmuyor. Bir yolu var mi satmanin? satamazsam devre arasini bekleyecegim galiba. :(

Eğer sezon başı ise satamaman normal.Ben GALATASARAY kariyerimden örnek vereyim.Elano'yu sezon bası 4M€'ya bile satamamıstım.Devre arasına kadar oynattım devre arasında Bayern'e 9.250M€'ya sattım :) Değerleri o kadarsa zaten iyi oyunculardır.En az devre arasına kadar yararlanmana bak :)(Tabi sezon başı ise ) :D

Eğer sezon başı ise satamaman normal.Ben GALATASARAY kariyerimden örnek vereyim.Elano'yu sezon bası 4M€'ya bile satamamıstım.Devre arasına kadar oynattım devre arasında Bayern'e 9.250M€'ya sattım :) Değerleri o kadarsa zaten iyi oyunculardır.En az devre arasına kadar yararlanmana bak :)(Tabi sezon başı ise ) :D

Ikisi de cok iyi oyuncu ama forvet oyuncusunun yerine yeni transfer ettigim Aliev'i oynatacagim. Artik rotasyon yaparim aralarinda. :D

Konya'ya niye gittin be?Şampiyonlar Ligi'nde final oynamş adam iyi bir takım kesin bulur aslında.Galatasaray'ı niye bıraktın o bile saçma zaten.

Sıkmıştı yahu. Ligde şampiyon olmak çok kolaydı. Bir süre boş gezdim, sonra altlardan bir takım çıkarmayı düşündüm, EPL'ye gidecektim ama her takımın hocası vardı. O yüzden Konya'ya gittim. Bakalım 3.'lüğe kadar yükseldim, 10 puan fark var ama liderle, takımın başına geldiğimde 1 puanla sonuncuydular :D

2. ligdeyim söyleyeyim unutmadan :D

Bu sezonuda bitirir oyunu bidaha açmam :D

adszsak.png

Essien transferi beni oyunda şaibe olduğunu düşündürmeye itiyor kusura bakmayında. :) Cidden onu almak imkansızdı her oyunda, Mikel bile gelebiliyor ama o çok zor yahu.

Şaibeyi ayınlatmak için adım adım caps geliyor :)

Kendi isteğiyle satış listesindeydi. 15 milyon bonservis yıllık 5 milyona geldi :o

GALATASARAY: De Gea---Sabri-Servet-ÖmerToprak-AtilaTuran---Cana---Vukcevic-MatiasFernandez-Arda---Cardozo-Dzeko

Ederson ve Stancu yabanci yedeklerim. Gayet iyi gidiyor kariyer 2. Sezonum.

Dzeko nerdeyse 6 Milyon aliyor yillik. :o

Save dosyasını geri aldıp bir caps daha aldım :)

25619843.jpg

62079449.jpg

Eray temanın adı ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt