Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ben de uTorrent var da şimdiye kadar ne indirmeye çalıştıysam beceremedim nasıl yapcam torrentten indirmeyi ? Senin verdiğin o linke girdim masaüstüne indirdim torrenti.Sonra utorrenti açtım ekledim indirmeye ama indirmiyor.

Ben de uTorrent var da şimdiye kadar ne indirmeye çalıştıysam beceremedim nasıl yapcam torrentten indirmeyi ? Senin verdiğin o linke girdim masaüstüne indirdim torrenti.Sonra utorrenti açtım ekledim indirmeye ama indirmiyor.

Bendede oluyordu. Bittorrent kullan bence.

uTorrent'ten sadece torrent dosyaları indirebilirsin, diğer türlü indirme yapamazsın. Zaten yüklü dosya indirmeyeceksen torrent'e pek ihtiyacın olmaz. Normal yolla indir ;)

Ben öyle sunucular kullanmıyorum, direkt firefox'tan indiriyorum. Çok da güzel oluyor yani ayrı bi sunucuya gerek yok :D :p

b.dortmund yönetimi beni deli ediyor transfere ihtiyacım var fakat 300.000 euro var sadec...e halada ısrarlılar bu paranın yeterli olduğuna

İndir'e basıyorum paşa paşa iniyor :D :p Şu an da oyunu öyle indiriyorum gayet memnunum :D Hem bazı sunucularda kaldığın yerden devam ettiremiyorsun, firefox'ta o da var. Oh mis yani :D

Torrentte kaynak sayısı eş sayısı yüksekse o zaman görürüm hangisi daha iyi :)

FM 11'e alışamadım 2010'a devam bir süre daha.

Şimdi gıcık kaptığım şu Galatasaray Kadrosuna el attım . Tamamen gençlerle oynatacağım + 3-4 tane de siyahi genç yetenek mis . Hiç olmazsa şimdiki durumdan iyi oynar takım . :D

1461 Trabzon ile iyi baslayamadim. 6 hafta sonra liderin 4 puan gerisindeyim. dusmemeye oynayan takimla berabere kaldim. Morali dusen oyuncularla konusmak istiyorum o secenek yok. :) Oyuncu almak istedim sezon basi para ayirmadilar. Ben de "dediklerim yapilmazsa kimse benden basari beklemesin" resti cektim. :D Simdi bakalim, gelecek ne olacak. Kupadan da elendim zaten. :D

1461 Trabzon ile iyi baslayamadim. 6 hafta sonra liderin 4 puan gerisindeyim. dusmemeye oynayan takimla berabere kaldim. Morali dusen oyuncularla konusmak istiyorum o secenek yok. :) Oyuncu almak istedim sezon basi para ayirmadilar. Ben de "dediklerim yapilmazsa kimse benden basari beklemesin" resti cektim. Simdi bakalim, gelecek ne olacak. Kupadan da elendim zaten. :D

Sezon öncesi çok iyiydi işler abi noldu :D

Sezon öncesi çok iyiydi işler abi noldu :D

Takim en iyi oyuncularindan biri sezon oncesi artistlik yapti. :D Konusup yola getirmege calistim, olmadi. antrenmana falan cikmadi. Ben de takima kotu ornek olmasin diye sozlesmesini feshettim. :D Bana 3 adam lazimdi ligi silip supurmek icin, ama butce olmayinca, mecbur katlanacaklar camia olarak. :D zaten taraftar da olu gibi bir sey. 300'un uzerinde gelmiyorlar maca. :D

Takim en iyi oyuncularindan biri sezon oncesi artistlik yapti. :D Konusup yola getirmege calistim, olmadi. antrenmana falan cikmadi. Ben de takima kotu ornek olmasin diye sozlesmesini feshettim. :D Bana 3 adam lazimdi ligi silip supurmek icin, ama butce olmayinca, mecbur katlanacaklar camia olarak. :D zaten taraftar da olu gibi bir sey. 300'un uzerinde gelmiyorlar maca. :D

Aynı benim kafadansın Cihangir abi :D :p Ben de öyle artizleri yolluyorum hemen :D Stadın kapasitesi ne kadar?

Bir de, özelden herhangi bir crack gerekliyse oyun için gönderebilir misin abi?

Aynı benim kafadansın Cihangir abi :D :p Ben de öyle artizleri yolluyorum hemen :D Stadın kapasitesi ne kadar?

Bir de, özelden herhangi bir crack gerekliyse oyun için gönderebilir misin abi?

Inanirmisin, taraftar sayisini gorunce stadin kapasitesine bakmadim. :D Evet ya... aninda keseceksin biletini. diger futbolcular da kimin patron oldugunu bilecek. :D Yonetim de zaten ayri bir gicik. 30.000 ayirmadilar bir adam gibi defans oyuncusu icin. :)

Ne cracki lazim? Yuklediginin tamamlanmasi icin diyor isen bir dil yamasi lazim, bir de CD'siz oyun crack'i. Dil yamasinin linki oldu. Ama google amcada arattir. Zaten 2010'un yamasini kullanmak zorundayiz. :) cd'siz oyun crack'i fmbilgi forumunda var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt