Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Inanirmisin, taraftar sayisini gorunce stadin kapasitesine bakmadim. :D Evet ya... aninda keseceksin biletini. diger futbolcular da kimin patron oldugunu bilecek. :D Yonetim de zaten ayri bir gicik. 30.000 ayirmadilar bir adam gibi defans oyuncusu icin. :)

Ne cracki lazim? Yuklediginin tamamlanmasi icin diyor isen bir dil yamasi lazim, bir de CD'siz oyun crack'i. Dil yamasinin linki oldu. Ama google amcada arattir. Zaten 2010'un yamasini kullanmak zorundayiz. :) cd'siz oyun crack'i fmbilgi forumunda var. :)

Hayır yani belki de kapasite 300'dür adamlar full dolduruyordur :D

Oyunu yüklerken de mi crack istiyor? :D Dil yamasını çözdüm İngilizce mevcut. CD'siz oyun için de Deamoon var. Ama sağol yine de oyun insin bakalım bakalım :D :p

Hayır yani belki de kapasite 300'dür adamlar full dolduruyordur :D

Oyunu yüklerken de mi crack istiyor? :D Dil yamasını çözdüm İngilizce mevcut. CD'siz oyun için de Deamoon var. Ama sağol yine de oyun insin bakalım bakalım :D :p

Deamon bende ise yaramadi. Belki ben kullanamadim o da ayri. :D Bu arada. Stadin muhtemelen iyi kapasitesi var. Cunki trubunler bombos gorunuyor.Her mac oncesi de en asagi izleyici sayisi bekleniyor yaziyor. :D

Yeri değil belki ama oyun indirmek için çok güzel bir site var her oyunun full versiyonunu bulabilirsiniz,üstelik güvenli.İsteyen olursa diye söyledim.Eğer site adı vermek yasak değilse yazabilirim buraya.Yasaksa da öm den atarım.

Yeri değil belki ama oyun indirmek için çok güzel bir site var her oyunun full versiyonunu bulabilirsiniz,üstelik güvenli.İsteyen olursa diye söyledim.Eğer site adı vermek yasak değilse yazabilirim buraya.Yasaksa da öm den atarım.

İndiremediysen hiç başlama. Çok güzel bi link var 750 mb :D

İndiremediysen hiç başlama. Çok güzel bi link var 750 mb :D

Yok şu an ordan indiriyorum jdownloader programıyla fm 2011 i.Site süper gerçekten.Part part indiriyorum herşeyi.Son 5 part kaldı bir an önce bitse de oynasam sabırsızlanıyorum artık.

1.81 gb toplam.

15 parttan oluşuyr.Bir part 200 mb.

Onu ömden atabilirmisiniz eğer torrent değilse?

Cihangir abi işlem tamamdır :D Dil yamasını kurmadım ama crack'e gerek kalmadı, şimdi yanımda yeğen var sonra paylaşırım olan biteni :D :p Teşekkürler valla büyük dua aldın abi :D

Beyler oyunu Rusça olanı indirdim ancak crack gerekiyor, daemoon tools dosyası da olur. Olan varsa sevinirim.

b.dortmund la ilk 9 maçta 16 puan topladım 3.sıradayım ....hoffenheim coşmuş durumda 25 puanları var .... transfer olmadan bu kadar oluyor başkan...kagawa da olmasa

750 mb'lık halini buldum net'te , gayette sağlam çalıştığını söylediler , suan indiriyorum bakalım , göreceğiz nasılmış :)

O değil de oyun İngilizce alışamadım lan :D :p İngilizcem var ama bi garip geldi oyun :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt