Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bursaspor ile yeni bi kariyer açtım . 1.5 milyon civarında transfer bütçesi verdiler . İvankov'u 2.5 Milyona, İvan Ergic'i 3.5 Milyona,İnsua'yı 4 Milyona satıp yerlerine alabileceğim en üst düzey oyuncuları aldım . Süper Kupa maçında Trabzon'u 3-1 yenip kupayı aldık . Ligde ilk maçımızda son dakikada attığımız gol ile Kayserispor 2-1 yendik .

adszckb.png

Bursaspor ile yeni bi kariyer açtım . 1.5 milyon civarında transfer bütçesi verdiler . İvankov'u 2.5 Milyona, İvan Ergic'i 3.5 Milyona,İnsua'yı 4 Milyona satıp yerlerine alabileceğim en üst düzey oyuncuları aldım . Süper Kupa maçında Trabzon'u 3-1 yenip kupayı aldık . Ligde ilk maçımızda son dakikada attığımız gol ile Kayserispor 2-1 yendik .

adszckb.png

Çok kral transferler yapmıssın :)

Şu kiralama işi çok işime yarıyor . Santa Cruz'u bedavaya kiralayabilirim . :D Umarım gelmek ister takıma . :D

adszckb.png

bu fotoğrafı nasıl koyuyorsun oyunda print screen dedeğimde garip bir hal alıyor resim

1461 Trabzon'la ilk 13 mac tamamlandi. Takim cok kotu oyun sergiliyor, cok berbat oyun sonucu beraberliklerin onune gecemiyordu. (Bu oyunla beraberlige bile sukretmeliydim. :D). Ligin son siralarinda olan Pursaklarspor'la bile rezil oynadim ve 0-0 berabere kaldim. Ama Dardanelspor'la oyun tokat etkisi yaratdi. Macin sonucu 5-2 sonuclandi. Agir maglubiyyet sonrasi iyice bagirdim futbolculara. :) Akici olan oyun uslubumu kati olarak degistirdim. Ondan sonra oyunumda iyiye dogru degisim basladi. Iki lig lideri ile beraberlik ve seri galibiyyetlerle 7'ye kadar cikmis puan farkini 2'ye indirdim. Iyi oyun da sergiliyoruz simdilik. Umarim bozulmaz. Rauf Aliyev ondan bekledigim oyunu simdilik veriyor. 8 gol ve bir o kadar da asist ile oynuyor. Alt liglerde oynayan arkadaslara tavsiye ederim Aliyev'i. :) Tokatspor, Cankiri Bld., Fethiyespor ve Ofspor'la oynayip devreyi kapatacagiz. Bakalim ne olacak. Umarim iyi olur ama futbol bu, basa hersey gele bilir. :D Yanarim yanarim, zayif rakiplere karsi rehavete kapilmaktan dolayi kaybettigimiz puanlara yanarim. :)

puandurumut.png

adszckb.png

Helal... Umarim iyi uyum saglarlar. :D

Cimşir gol atmış :asd:

İtalya 2. lig takımlarından pescara ile harikalar yaratıyorum :D Medyanın 18. olmamı beklerken 7 puan farkla lider olmam herkesi şaşırtıyor :D İtalya kupasında önce udinese yi sonra lazio yu eledim.Roma ile 1-1 uzatmalara kaldım,3 oyuncu değişiklik hakkımı kullanmıştım,uzatmalarda 2 oyuncum sakatlandı 9 kişi kaldım,2 oyuncumda kırmızı kart gördü 7 kişi kaldım :D 119. dakika da penaltı dan 2-1 elendim :o

Porstmoth ile ilk sezon harika geçti. 23 puan farkla şampiyon olduk. Gelecek sezon kontratı bitecek olan çok kaliteli isimler var fakat çoğu gelmiyor. Amr Zaki gibi AB dışı oyuncularıda çalışma izni çıkmadığı için alamıyorum. Defederico, Gioda ve Diarra kapabildiğim en iyi oyuncular.

197.jpg

202.jpg

Beyler FM 2010 nun yüz ve logo paketi fm 2011 e uyarmı?

Sigular.ex bana olmuyor, yüklenecekken oyun donuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt