Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Veeeeeeeeeeeeeeee Finaldeyim . İlk defa hilesiz bi oyun oynadım . İnanılmaz bi duygu lan . Ne hallere soktun beni Football Manager . :D

İlk maç 1-1 bitti . 2. maçta deplasmandaydık . 2-0 geriye düştük . 45' de Stancu ve 77' de Turgay'ı oyuna sürdüm ve 2 oyuncuda gol attı . 3 topum direkten döndü . 1 golümü iptal etti hakem . 2 tane çizgiden top çıkardılar . 90' da Turgay golü atınca beni görmeniz lazımdı . Sanki gerçekte gol atmış gibi sevindim . :D

İlk Maç: 1-1

bursasporjuventuskiyebl.png

İkinci Maç : 2-2

juventusbursasporkiyebl.png

Heryerinden öpüyorum Gabriel Obertan 2 asist yaptı maçın adamı seçildi kendisi . :D Finalde ki rakibim PSG ! :D

Singular_EX Tema'yi actim 5 dakika gelmedi kapattim yeniden actim yine bekleyiniz yaziyor kilitlendi ne yapmam lazim ?

Raşit bu oyuncu facelerini yüklerken klasör açıyor muyduk graphics'e?

Veeeeeeeeeeeeeeee Finaldeyim . İlk defa hilesiz bi oyun oynadım . İnanılmaz bi duygu lan . Ne hallere soktun beni Football Manager . :D

İlk maç 1-1 bitti . 2. maçta deplasmandaydık . 2-0 geriye düştük . 45' de Stancu ve 77' de Turgay'ı oyuna sürdüm ve 2 oyuncuda gol attı . 3 topum direkten döndü . 1 golümü iptal etti hakem . 2 tane çizgiden top çıkardılar . 90' da Turgay golü atınca beni görmeniz lazımdı . Sanki gerçekte gol atmış gibi sevindim . :D

İlk Maç: 1-1

bursasporjuventuskiyebl.png

İkinci Maç : 2-2

juventusbursasporkiyebl.png

Heryerinden öpüyorum Gabriel Obertan 2 asist yaptı maçın adamı seçildi kendisi . :D Finalde ki rakibim PSG ! :D

Reissin :tiphat: Finali de bekliyoruz :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt